Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La Plataforma instal·larà taules a prop dels col·legis electorals en el màxim de punts possibles
02 feb 2008
La Plataforma pel Dret de Decidir conjuntament amb Sobirania i Progrés conviden a tota la societat catalana a participar en la recollida de signatures del proper diumenge dia 9 de març de 2008 a favor de la convocatòria del Referèndum d´Autodeterminació.
RECOLLIDA DE SIGNATURES 9M


Lâacció de recollida de signatures prevista per al proper 9 de març, dia dâeleccions generals a lâestat espanyol i dâeleccions municipals i cantonals a lâestat francès, sâemmarca en la campanya â Decideixo decidir â? que promou la Plataforma pel Dret de Decidir juntament amb Sobirania i Progrés, a fi dâinstar els diversos òrgans legislatius dels Països Catalans perquè reclamin a lâestat respectiu la competència de fer referèndums, és a dir consultes populars vinculants.

Lâacció del 9M sâha plantejat de forma senzilla a fi que la campanya es pugui autofinançar i que la recollida de signatures sigui el més ampla possible, dâacord amb els recursos i la capacitat operativa dels organitzadors. Per això, lâacció del 9M, es basa en un kit fàcil de transportar, el KIT9M, que la Plataforma pel Dret de Decidir sâha encarregat de produir i que posa a disposició de totes les entitats adherides i a la resta dâentitats, grups i associacions colâ¢laboradores, amb un prepagament de 100,00 ⬠com aportació per al seu cofinançament.El KIT9M conté

200 butlletes de recollida de signatures
1 senyera per guarnir la taula
1 paquet de bolígrafs
1 paquet dâadhesius per reforçar la campanya i decorar el KIT9M
1 manual dâinstruccions amb telèfons de contacte on poder consultar dubtes i rebre assessorament jurídic en cas que sigui necessari.


I, finalment

100 mocadors vermells estampats amb el logo de la campanya âDd!â?, que es poden vendre a 2 euros cada un.


El KIT9M, es podrà obtenir solâ¢licitant-lo a través de la web de la campanya www.decideixodecidir.cat omplint el formulari i fent el prepagament, via transferència bancària al CC de la Plataforma pel Dret de Decidir nº 2100 3084 85 2200396681, anotant el nom de la Entitat que el sol.licita, a fi que es pugui verificar.


29 de gener de 2.008.NOTA DE PREMSA DE LA PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR

LA PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR IMPULSA LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES PER RECLAMAR EL DRET DELS PARLAMENTS DELS PAÃ?SOS CATALANS A CONVOCAR REFERÃNDUMS I PREPARA UNA RESPOSTA A POSSIBLES NOVES INGERÃNCIES EN CONTRA DE CATALUNYA. CONSIDERA QUE AQUESTES CAMPANYES HAN DE SER ÃMPLIES, PLURALS I TRANSVERSALS I DEPASSAR QUALSEVOL CONJUNTURA POLÃ?TICA O QUALSEVOL LÃGICA PARTIDISTA

La Plataforma pel dret de decidir (PDD) va presentar el proppassat 18 de febrer una campanya que promou la recollida de signatures per reclamar el dret dels Parlaments dels Països Catalans a convocar referèndums. Aquesta campanya, en aquests moment, sâestà duent a terme a través de nuclis locals de recent creació i també dâaltres col·lectius, com és el cas de Sobirania i Progrés.

Davant de la situació política actual, la PDD considera que:

1. Una campanya de recollida de signatures per a reclamar la possibilitat de convocatòria de referèndums per part dels Parlaments dels Països Catalans ha de ser àmplia, plural i transversal i ha de depassar qualsevol conjuntura política particular o qualsevol lògica partidista.

2. Aquesta campanya de recollida de signatures haurà dâajudar a sensibilitzar la societat catalana sobre la necessitat de poder exercir el dret de decidir.

3. La situació present dóna la raó als posicionaments de la PDD, recollits en el seu comunicat del 21 de juny de 2006 (que trobareu a www.tenimeldretdedecidir.org), en relació al continu atzucac que representa la via autonomista pel poble català.

4. Cal preparar la societat civil catalana per a donar una resposta clara i contundent davant dâuna possible nova ingerència, en aquest cas en forma de sentència del Tribunal Constitucional. Segons el parer de la PDD, aquesta resposta haurà de ser, com sempre, per a reclamar el dret de decidir del poble català.


En el marc de les accions que la PDD està realitzant per donar a conèixer i organitzar la campanya de recollida de signatures i per a comentar la situació que pot causar la possible sentència del TC, la Plataforma sâestà reunint també amb entitats, sindicats i partits polítics que, en el moment de la manifestació del 18 de febrer de 2006, no sâhi van adherir. Treballa, per tant, per a continuar ampliant lâespai social i polític que reivindica que âSom una nació i tenim el dret de decidirâ?.


Per a més informació premsa ARROBA tenimeldretdedecidir.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Plataforma instal·larà taules a prop dels col·legis electorals en el màxim de punts possibles
02 feb 2008
Claro, en vez de Zapatitos nos gobernará el mafioso del Montilla o el burgués del Mas... Bellos cambios, grandes esperanzas.

Ante la corrupción y el despotismo, ABSTENCIóN ACTIVA; la hipocresía de las instituciones y los movimientos amparados en corrientes partidistas hacen mucho daño a las posibilidades de cambios sociales reales, de modo que menos referéndumes chorras y más preocupación por los problemas de verdad de Catalunya, que no son éstos.
Re: La Plataforma instal·larà taules a prop dels col·legis electorals en el màxim de punts possibles
02 feb 2008
Tu tio, a part d'intoxicador, ets curt de gambals... Aquesta consulta SIMBÒLICA és per evidenciar que se'ns nega la possibilitat com a poble a poder decidr lliurement el nostre futur; aixo vol dir que inclús els que no creuen en estrctures estatals poden votar, per què no és res vinculant, és simbòlic.

El que estic fins al monyo és que ESPANYOLISTES com tu, que utilitzen paraules que no saben que volen dir (saps realment que és l'acràcia?) ens vinguin a donar lliçons d eres, ens vinguin a reproduir el discurset de Ciudadanos de Cataluña i dle PP sobre que això dóna igual i tal.

Fes un favor a l'anarquisme i tira't a la via del Metro. Ets tan tontu que no t'adones que ets PART del problema amb aquest discurs antiautodeterminista, i no part d ela solució com et deus considerar.

pff...
Re: La Plataforma instal·larà taules a prop dels col·legis electorals en el màxim de punts possibles
02 feb 2008
Amb calma àcratics del regne d´espanya i abstencionistes en general, la PDD no muntarà unes eleccions alternatives, només recollirà signatures de la gent que estigui d´acord en que una bona manera d´aprofundir la democràcia es preguntant al poble la seva voluntat a través de la democràcia directa que representa un referendum vinculant.

Parlant de vincular, la recollida de firmes pel dret a decidir del 9 de març servirà també per rebutjar la MAT. La MAT? Per exemple, Perpinyà és el municipi que ara compta amb més taules de recollida de firmes amb un total de quatre de tots els que s'han adherit fins ara a l'acció reivindicativa. Curiosament les comarques gironines més afectades per la MAT, especialment l'Alt i el Baix Empordà, també són les que més s'han abocat en la iniciativa. La MAT és un tema molt candent i la recollida de signatures pot tenir una bona repercussió. Prova d'això és que aquesta setmana s'ha acordat celebrar una gran manifestació a Perpinyà l'1 de març contra la línia elèctrica d'alta tensió.


"los problemas de verdad de Catalunya, que no són estos"

i doncs quins són ?

els barometres oficials diuen que els problemes són el terrorisme, l´atur, la inseguretat ciutadana i la inmigració...


o potser també és algun problema real això del kaos de les infraestructures (renfe, ferrocarrils, tgv, endesa, repsol, etc) que ha afectat sobretot a l´àrea metropolitana de barcelona i que, curiosament àcrata, aquesta plataforma s´ha posicionat públicament en potser l´acció de masses més important que es va produir als carrers de la capital durant el passat any 2007...

per que algú que altre faci memòria sobre qui i qui no protesta i actua pels problemes reals de la gent corrent que usa el transport públic:
http://barcelona.indymedia.org/?category=cultures
Re: La Plataforma instal·larà taules a prop dels col·legis electorals en el màxim de punts possibles
02 feb 2008
¿A quien llamáis intoxicadores y españolistas? ¿Es que no tiene razón el compañero? ¿Es que vuestras formas de actuar no son las mismas que el PP y Ciutadans? El enlace ese ¿Que quieres decir con eso? ¿No fué en aquella Mani - "Pulada" que una señora (Una usuaria de transportes públicos que estaba hasta el moño) fue agredida por uno de vosotros (Si uno de vosotros malditos fachas catalanes de mierda) y le rompieron las gafas solo por pediros que os dejarais de estar de gilipolleces autodeterminatorias en aquella protesta? Sois la misma mierda que Falange Española, ciutadans y PP sois igual de Fachas que ellos y por favor mataros entre vosotros de una puta vez y dejadnos en paz ¡CERDOS!

Pd: No os insulto, os hablo en vuestro idioma, el único que conocéis, el de los chalados que nunca sabrán ser personas libres, sino automatas adoctrinados.
Re: La Plataforma instal·larà taules a prop dels col·legis electorals en el màxim de punts possibles
02 feb 2008
¿A quien llamáis intoxicadores y españolistas?

a tu

¿Es que no tiene razón el compañero?

doncs no

¿Es que vuestras formas de actuar no son las mismas que el PP y Ciutadans?

com diu?

La Plataforma pel Dret de Decidir convocà una manifestació l'1 de desembre del 2007 a les 5 de la tarda. El lema va ser Som una nació i diem PROU! Tenim dret a decidir sobre les nostres infraestructures. El manifest de la convocatòria exigeix el traspàs de la xarxa de transports i d'infraestructures, la publicació de les Balances fiscals i que la Generalitat recapti i gestioni tots els impostos dels contribuents.

La convocatòria de la plataforma va aconseguir una resposta multitudinària amb unes 700.000 persones segons la plataforma i 200.000 segons els cossos de policia: la manifestació més massiva a Barcelona des de la que es va fer contra la invasió d'Iraq.
Re: La Plataforma instal·larà taules a prop dels col·legis electorals en el màxim de punts possibles
02 feb 2008
La mani aquella no fue sino un invento para sacar del apuro a la clase política. La sanidad hecha una pena, la educación igual, y vosotros con planteamientos tópicos y maniqueos que desresponsabilizan a los políticos de por aquí.

Por mí, podéis recoger firmas donde queráis, porque voy a hacer tanto caso a esta iniciativa como le hago yo cada cuatro años a la invitación de depositar un papel en una urna.

Por cierto, en una socieda alienada, las manis, cuanto más numerosas son, más indicativas son también de su naturaleza alienante. O, dicho, de otra manera: que no os enteráis, vamos.

También quiero decir que estoy en contra del que se hace llamar "ácrata" y llena este espacio de insultos anticatalanes xenófobos.
Re: La Plataforma instal·larà taules a prop dels col·legis electorals en el màxim de punts possibles
02 feb 2008
"También quiero decir que estoy en contra del que se hace llamar "ácrata" y llena este espacio de insultos anticatalanes xenófobos."

"Acrata" no ha insultado, esos patriotas catalanes si, yo no soy "Acrata", por sí te referias a mi, yo firmo con mi nombre y apellido.

Los xenófobos son los patriotas de todas las razas y su lenguaje y cultura siempre es el insulto, lee bien mi texto.

Estos patriotas catalanes han llamado demasiadas veces españolistas a todo el que les lleva la contraria y eso si es xenofobia y tu les sigues el juego, yo no soy anti - catalan soy anarquista catalán (No confundir con "Anarco - indepe" algo incomprensible para mi) pero sobre todo anti - fascista y no me gusta que me impongan absolutamente nada. No me gustan las actitudes excluyentes de esos que se hacen llamar de izquierda revolucionaria independentista, no me gusta lo que hicieron esos mismos, desde ERC y PSUC, con los militantes anarquistas en Cataluña y ,en el resto del estado español republicano, desde el PCE, durante el último periodo de la maldita guerra incivil y que nunca debió llegar a ser una guerra sino una revolución.

Muchos padecieron la represión de "ambos bandos fascistas": catalanes y no catalanes, anarquistas o no y todos ellos pobres de condición. los putos ideologos y dirigentes de anarquistas, independentistas, comunistas, socialdemocratas y como no franquistas vivieron a cuerpo de rey dentro o fuera del estado español. mientras miles de personas sufrian fusilamientos y confinamientos en campos de concentración, esto último, tanto dentro como fuera del estado español.

La gente adoctrinada como vosotros acabará igual y gane quien gane vosotros perdereis, quienes os adoctrinan no perderán nada, siempre podrán pactar una huida para si o para el enemigo, que entre las élites saben tratarse con "honor de caballeros".

Sois simples peones nunca sabréis ser libres, nunca seréis individuos libres, nunca aprenderéis que vuestra propia autodeterminación individual esta por encima de toda puñetera patria o ideología.

¿Firmas para que la generalitat pueda hacer referemdum de autodeterminación? ¿A 100 € el kit? ¿Abogado incluido? Buscando mártires ¿Eh? y de paso que los borricos se paguen el abogado de antemano ¿No? ¿Para eso sirve la generalitat? ¿Para que una plataforma haga su trabajo? Lo que ellos no saben hacer en política lo tienen que hacer por ellos sus peones adoctrinados ¿No? Así habrán martires para la causa y podremos seguir el juego victimista como el PP y víctimas del terrorismo, exactamente la misma táctica, es decir política manipuladora y asquerosa.

Lo mio no es xenofobia es anti - fascismo, lo mismo me dá un fascista de una raza o de otra, de una cultura o de otra, de una religión o de otra en definitiva de una ideología o de otra y en general : "Lo mismo me dá un descerebrado que otro", Esa gente que como respuesta te dice "doncs no" y se queda tan ancha, sin darte ninguna razón valida, simplemente que ¡Por que yo lo digo y punto! que es lo que se desprende de tales respuestas, es decir, gente que solo sabe seguir un dogma, una doctrina, y no piensa por si misma, con lo cual no puede exponer un razonamiento valido de porque, a su entender, otra persona no tiene razón en sus planteamientos.

Pero no os odio ni mucho menos, solo me dáis vergüenza ajena, y si, un poco de resentimiento, porque sois un obstaculo para mi propia libertad.
Re: La Plataforma instal·larà taules a prop dels col·legis electorals en el màxim de punts possibles
03 feb 2008
si un patriota es un idiota tu ets imbècil

torna a les clavegueres amb la resta de les rates!
Re: La Plataforma instal·larà taules a prop dels col·legis electorals en el màxim de punts possibles
05 feb 2008
Lo primero, llamarme "españolista" es una chorrada; en contra de los nazionalismos español, catalán o de donde sea, pero a favor de la defensa acérrima de cultura y lengua, que no es lo mismo. La manera de afrontar y responder a los ataques a Cataluña no pasa por hacer el juego a los políticos de turno, vendepatrias y beneficiarios del sistema en general, sino por crecer en comunidad mediante la autogestión, el respeto por el entorno, el trabajo y la abolición de los grandes núcleos de poder.

Luego, yo creo que los problemas reales de Cataluña son los mismos que los de Cuenca, Grenoble o Atenas, esto es, un avance imparable hacia un tipo de sociedad destructiva, contaminante, sometida y descerebrada (entre otros muchos defectos). Lo que pasa en la Barceloneta es un ejemplo, expulsando de sus casas a pobres catalanes, españoles o de donde sean para beneficio del capital, verdadero enemigo.

¿De verdad no veis similitudes entre un patriota catalán y uno español? ¿No hay concordancia entre los discursos nacionalistas de ambos lados? Muchas noticias por aquí, provinientes algunas de Sudamérica u otros puntos de la Península Ibérica, han sido contestados con un escueto pero significativo "en català, si us plau"; imagina que alguien pusiera "en español, por favor"... Repugnante y vergonzoso en ambos casos.

Y en cuanto al tema que nos ocupa, esta plataforma no es más que, a mi entender, otra forma de desviar la atención ante el problema de fondo: la incapacidad del sistema de funcionar, tanto en infraestructuras como en cualquier otro aspecto.

Salud y resistencia.
Sindicat