Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Per dignitat, prou barracons! (El Prat)
31 gen 2008
Per dignitat, CAP BARRACÓ!
Per dignitat, CAP BARRACÓ!

Des de Maulets, l’organització de joves de l’Esquerra Independentista, volem mostrar el nostre suport a les i els estudiants de l’IES Illa dels Banyols en les protestes i mobilitzacions que es duran a terme pel trasllat de cursos d’ESO i Batxillerat en barracons.
Considerem vergonyosa la situació en la que avui es troben diversos centres del Prat. Una situació que impedeix als i les estudiants dotar-se d’unes infrastructures adients per a desenvolupar correctament les tasques acadèmiques i els processos d’aprenentatge, i que és produïda per la deixadesa i la manca d’inversions en l’escola pública, a la vegada que es segueix subvencionant l’escola privada.
Animem al conjunt d’estudiants de l’IES Illa dels Banyols a participar i organitzar-se amb l’assemblea d’estudiants. Ara més que mai es fa necessària una aposta ferma per un ensenyament públic i de qualitat, que estigui al servei del poble i no del capital i la privatització.

El nostre futur no està en venda, prou barracons!


Maulets, el jovent independentista revolucionari
El Prat de Llobregat
31 de gener del 2008

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per dignitat, prou barracons! (El Prat)
31 gen 2008
clar que sí!! canya a les barraques! jo vaig haver d'estudiar 3 anys en barracons en situació ultra-lamentable...
als 6 mesos d'inaugurar els barracons els van haver de tancar perquè els lavabos eren un niu de rates... per no parlar del càtering del menjador o què passava quan plovia... a més, amb el gran sistema educatiu que gaudim..

brutal.. apa, salut
Sindicato Sindicat