Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : especulació i okupació
a esplugues (i altres llocs) ...a jutjats per manifestar-se
28 gen 2008
dimecres 30, a les 10 del matí, han de declarar als jutjats d´esplugues, les 6 persones identificades arran de la manifestació contra el Pla Caufec.

ESMORZAR A PARTIR DE LES 9:30...
vine a saber com està la situació repressiva a esplugues.
manifestació.jpg
...6 persones, més altres sense identificar per la policia, són acusades pels mossos de ser les autores de 5 delictes i una falta: desordres públics, contra la seguretat del trànsit, danys, atemptat a l’autoritat i de manifestació il·legal, així com el furt d’una boina de policia.

El dia 6 d’octubre de 2007, durant la manifestació contra el pla caufec, centenars de persones van desmuntar part de les obres del pla urbanístic. Durant el actes, la policia autonòmica i la local (tant uniformats com de paisà) van estar seguint els manifestants.

Es va entrar als mateixos terrenys de les obres.A la part de la muntanya es va fer un berenar i es va aprofitar per explicar a tothom les trampes del projecte. Els Mossos d’Esquadra tenien ordres molt clares: només es preocuparien de que aquesta no aturés el tramvia, la Ronda de Dalt i l’autopista. Però pel camí van carregar contra la gent per impedir la penjada d’una pancarta al pont entre La Plana i Can Clota i van enfrontar-se puntualment a manifestants.



És doncs, un pas més en el desenvolupament d´una estratègia repressiva que pretén ofegar a base de multes administratives o penals aquelles persones que no callen. Que en el cas d´esplugues es tradureix en un total de 28 persones amb causes pendents fruit d’11 accions relacionades contra el pla Caufec. Quatre persones estan implicades en 45 de les 75 causes.Una d´elles pot ingressar a presó properament en virtut d´una sentència en que per no identificar-se se li imposa una pena de 500 euros o un mes a la presó.

I no ens preocuparia tant si només fos a esplugues...però es repeteix a d´altres llocs (Mataró, Cornellà, Berga...).

Seguirem preocupant-nos fins que no sigui un delicte sortir al carrer.


+info: www.noalplacaufec.net
(dossier detallant la situació repressiva a Esplugues)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: a esplugues (i altres llocs) ...a jutjats per manifestar-se
28 gen 2008
jutjats:

c/ Tomàs Bretón, 32-38

http://www.callejeando.com/Mapa/Barcelona/callejero-esplugues-de-llobreg
Sindicato Sindicat