Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
COMENCEM A CAMINAR CAP EL IV FSVALL www.forumsociallavall.org
27 gen 2008
El 2008, per quart any consecutiu, es celebrarà el Fòrum Social a la Vall. Amb l’objectiu de continuar sent un referent per al debat, reflexió i trobada dels moviments socials valencians.
COMENCEM A CAMINAR CAP EL IV FSVALL www.forumsociallavall.org

El 2008, per quart any consecutiu, es celebrarà el Fòrum Social a la Vall. Amb lâobjectiu de continuar sent un referent per al debat, reflexió i trobada dels moviments socials valencians.

Aquest any intentarem que siga el Fòrum Social del País Valencià, per la qual cosa ens coordinarem amb els companys del Fòrum Social de València i amb tots aquells moviments socials que vullguen treballar per la construcció dâun altre País Valencià.


15 FEBRER: XERRADA âELS FòRUMS SOCIALS: NOVES MANERES DE FER POLíTICAâ?


A càrrec de Jorge Calvo Rufanges
Jorge Calvo Rufanges és Investigador del Centre dâEstudis per a la Pau J.M. Delàs, de Justícia i Pau i doctorant amb una tesi sobre el Fòrum Social Mundial. Membre de lâorganització del Fòrum Social a la Vall i del Fòrum Social Català, i participant als fòrums socials mundials de Porto Alegre, Caracas i Nairobi i als fòrums regionals de Londres i Palestina

A lâacte sâoferirà gratuïtament una còpia de la publicació de Justícia i Pau: âEl Fòrum Social Mundial. Nous camins per canviar el mónâ?, elaborat pel ponent.

L'acte tindrà lloc a les 19h, Casal Jaume I, C/Almenara, 11, La Vall dâUixó


Consulta i enllaça a la nostra nova web www.forumsociallavall.org

This work is in the public domain
Colera camping CNT