Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
24 gen 2008
El tema ya apesta. Qui profit? Esta vez va en serio y escrito en castellano aunque pensado en catalan ademas, porque finalmente 'castellano' significa exactamente lo mismo que 'catala': los habitantes de tierra de castillos (y sus respectivas lenguas, por extension). Asi que si lo quereis traducido a esta bella lengua provenzal usurpada por cap cuadrats germanofils i empleada como escudo para sus fines indecentes *(verbigracia, acumular + poder, levantar fronteras, implantar aqui el modelo andorrano)
utilizad un traductor automatico como babelfish.
Despertemos de una pugnetera vez ante fascismos que se retroalimentan y que a fin de cuentas representan la misma mierda. Sabeis que tienen en comun el diario AVUI y LA RAZON? Pues que son del mismo propietario. El J.M. Lara, de Planeta. Fill de catalana i de falangista. En el fondo son lo mismo. Entre los dos fundamentalismos nazionalistas (Espagnol, Eskaldun, Catala) estan siempre los plutocratas, los curas y unos cuantos mafiosos aprovechados.
Es repugnante que nos hayan secuestrado un medio independiente como el IMC BCN. La cosa ha ido demasiado lejos. Basta ya de etnocentrismo. Dimision submarinos cajei. cup. psan. jerc. de la junta del IMC BCN>

Por que indymedia esta controlado por gentuza nacionalista?
Este catalanismo apesta a CiU, a tufo nazional catolico, a cortafuegos divisorio contra cualquier movimiento auntenticamente de izquierdas.
ETA+IGLESIA VASCA(PNV)=PP [+ votos + poder para ambos fascismos.
ERC+CIU+Monserrat = Vaticano = PP.

PIENSA GLOBALMENTE>ACTUA LOCALMENTE... NO?
Y NO AL REVES!

@

Comentaris

Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
24 gen 2008
noi/a t'has retratat. si realment no entens la diferència entre totes les organitzacions que cites és que tens un problema.

No gastaré més temps contestant-te perquè no te massa sentit.

Petons
Fascismo nazirulo-garri en IMC BCN
25 gen 2008
Tu si que no tienes sentido pedazo grillo.
"Algu que si que pensa" que¿?

Agur estupid@.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
A veure si deixes ja de veure complots per tot arreu, de dir que t'ataquen al PC i tantes coses que dius en un sense sentit que l'únic que fa és omplir de merda IMC quan el més prolífic generador de merda d'IMC ets tu. Com si no tinguéssim prou amb la policia i els nazis que escriuen per aquí.

Apa... Relaxa't i pren-te unes flors de Bach.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
El problema es que cuando alguien edita en castellano a veces aparecen cosas como "a catalunya en catala" y demas mierdas. Eso es el nazionalismo. Que cada uno edite en el idioma que quiera. El lenguaje esta para comunicarnos y el idioma tambien. El respeto a todos los pueblos empieza en parte por la no imposicion de ningun idioma.

La sociedad no tiene fronteras, ni los idiomas tampoco. Vaya donde vaya hablare mi idioma o varios. Por que me da la gana.

Mi unica patria es el mundo y mi familia la humanidad, pero yo soy catalan. Visca l'anarquia.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Joder que tio mas lucido, debe de haber estudiado 5 o 6 carreras aprox.

Visca l'anarquia com diuen per aci dalt
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Carreras, ni una. Mundologia, nada mas. Pero va siendo hora que nos preguntemos por que una banda mafiosa como ETA y sus aparatos propagandisticos (partidos y partidarios) tienen barra libre en el IMC BCN o en el IMC Euskal Herria miesntras que se censuran desvergonzadamente [codi 'un altre'] opiniones y noticias discrepantes con estos fachas etnocentricos.
Supongo que sabeis como funciona un cortafuegos en la vida real, no en el mundo informatico:
Consiste en quemar todo lo que te rodea para evitar que llegue el verdadero incendio.
Desde que la palmo el enano, el nazionalismo periferico, manejado siempre por la jerarquia eclesiastica y sus titeres *[Arzalluz, Carod, Duran i LLeida, Pedro J, la COPE], ha sido el cortafuegos que ha asfixiado la propagacion del fuego revolucionario>
El nazionalismo vasco y catalan es el mismo espantapajaros que hizo posible el triunfo de la UCD neofalangista en la transicion y la impunidad de fachas y plutocratas franquistas. El felipismo de los GAL se tradujo en dos legislaturas vitaminicas para el PP y en la division y asfixia de la izquierda revolucionaria...
Ahora tenemos que creernos que los grupusculos nazional socialistas que dominan indymedia barcelona no tienen nada que ver con anteriores?
Desperteu collons!
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
el català llengua provençal???
aquest gavatxu d'aquí dalt que es passa pel forro no només els catalans sinó també tota la occitània li haurien de treure la notícia.
de tant en quant apareixen missatages com aquest per criminalitzar tots aquells que es mostren activistes amb la qüestió de la llengua o la identitat. No ho hem de permetre, el que mentres siguin retrasats mentals qui dugin a terme aquesta tasca ( com l'iluminat dedalt) no haurem de fer gairebé res.
també vull fer veure que és fals que a les notícies en castellà hi hagin posts que diguin "a catalunya en català". I si n'hi han son comptades excepcions (passa que d'excepcions en aquesta pàgina n'hi han de tota mena: nazis, fatxes, cristians, espanyolistes d'esquerres i de dretes...). De tota manera acusar de tenir una actitut proactiva en aquesta qüestions com la llengua o identitat és sospitós de mantenir postures anticatalanes i no pas antinacionalistes(donat que la crítica només es fa en un sentit i una llengua)...ahí queda.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
ep ja s'ha obert la temporada de garrulus i garrulades com la d'ací dalt.
RE(TAR)DADO!!!!! on pares qu encara no has dit tu la teva com a espanyolista com el d'aquí dalt?
INTERVÉ PER IL·LUMINAR UN ALTRE DIA DE CATXONDEO i garrulisme il·lustrat a la teva salut.
A més s'han ficat amb la teva COPE: ooooh!
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
ESTÀ CLAR QUE QUI NO VOL ENTENDRE, NO ENTÉN

SI VOLS FER-NOS SER NACIONALISTES ESPANYOLS, HIO DUUS MAGRE

NI ELS INDEPES NI ELS LLIBERTARIS SEREM MAI SERFS D'ESPANYA

VÉS A ESPANYA, JA QUE T'AGRADA TANT, I T'HI QUEDES, MERDA PURA

visca la terra
visca l'anarquia
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
el fascismo siempre busca la demagogia para fructificar y expandirse. Ah! Y el patriotismo ha sido su mejor escudo protector. Catalunya, la catalanitat, la llengua catalana... Y vosotros, ultracatalanistas subvencionados por mafiosos que controlan recursos del Estado capitalista vais a ser la excepcion?
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Parles que no hi ha llibertat d'expressió a Indymedia, quan em sembla que la teva notícia ha estat publicada i la pot llegir tothom.

Parles de ciutadà del món, però bé que t'expresses en un idioma que només es parla en un racó del món.

Parles que les llengües només serveixen per comunicar-se, però m'agradaria veure la cara que fas si te'n vas a un lloc on el castellà no s'entén. (També seguiràs dient que tens el dret d'expressar-te com vulguis?).

Parles que a Indymedia cadascú es podria expressar amb l'idioma que vulgués. Et recordo que a Catalunya hi ha gairebé 200 llengües parlades i seria una mica complicat que tothom parlés la seva.

Parles d'anarquia i bla bla bla i no entens que l'anarquia es basa en les petites comunitats culturals entrellaçades arreu del planeta.

Si no entens que defensar una llengua minoritzada, és la única manera de defensar totes les llengües minoritzades i totes les cultures en perill (sí sí també em refereixo als indígenes de llatinoamerica, de l'Àsia, d'Austràlia i d'Àfrica), és que poc llibertari ets. Segons el meu entendre el feixisme es caracteritza per la unificació de totes les cultures.

From now on, we'll speak english, so we'll can comunicate all the world together (o mejor hablamos en español?)
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
si si si los recursos del estado capitalista español se controlan desde Catalunya...claro que sí, por esto este fascismo españolista y el amigo vaticano quieren acabar con nosotros des de hace siglos, i veig com tú també t´animes a colaborar amb ells. Som catalans i res més, per atzar, geografia...pero MAI renunciarem a ser el que som, et queda clar ???? I si, la merda feixista la treurem nosaltres de casa nostra, fes tú el mateix a Madrid o al teu poble, i no et dediquis a emprenyar i a dividir, que aix'o 'es el que fan els agents del feixisme i del capitalisme ultra...
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Ps... jo també estic fart de costra-nazionalistas ESPANYOLISTES com l'autor del fil i no obro un espai dient-ho. Una mica de respecte per indymedia coma aportal de contrainformació.

Als companys/es sensats/es: No cal seguir-lis més el joc a aquests aprenents a Ciudadanos, es veu que últimament en el partit i han moltes bacants i molts fan mèrit per aconseguir un càrrec.

Una última cosa a dir:

ANARCOESPANYOLISTES= DEFUNCIÓ!
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
La máxima "divide y vencerás" colma las expectativas del puto sistema por culpa del borreguismo y la confusión; la lícita defensa de la tierra y la cultura se ha de enmarcar en una furiosa contra a los ataques del fascismo socioeconómico. Los "anarcoespañolistas" y otros trolls son bombas de profundidad en los movimientos sociales, pero los nacionalismos (de cualquier color) devastan nuestra lucha y minan las posibilidades de éxito. Muy bien esa lucha por recuperar la identidad, pero muy mal mezclarla con conceptos abstractos y nonagésimos como autodeterminación y exclusión, características del fascismo.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Aqui un catalá que esta fart de CatalàNazis que hi ha.

IMC = Nacionalista

Visca l'anarquia.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Cada uno que hable ( escriba) en la lengua que se nos de mas facil. O sea en la lengua que el Estado Opresor nos eseño a látigo en la Escuela.

Defender, conservar y finalmente hablar lenguas "minoritarias" es algo fantastico pues así no se pierden y todos ganamos en cultura y conocimiento.

El problema no es la lengua el problema es querer formar un Estado Opresor en nombre de una nación, en nombre de una cultura.

Se podrá hablar en la lengua que sea, pero cuando habla el estado SIEMPRE es dolor, sufrimiento y represión; Cuando se defiende una lengua en función de un estado quiere decir perpetuación de la dominacion economica y con ello el sufrimiento de sus ciudadanos.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
maleïts crostes, paràsits socials, aneu d'anarquistes i sou el feixisme personificat,
parlar la llengua castellana a Catalunya és feixisme, és un cop més intentar aixafar la nostra identitat com a poble, la nostra llengua i la nostra cultura, però bé, suposo que tot i que no aneu a votar estareu d'acord amb el nou plantejament de Rajoy d'ensenyar amb castellà a les aules no?

i això de nacional socialistes a veure si us ho feu mirar una mica eh en comptes d'inflar-vos a speed els caps de setmana.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Jo el que si que trobo trist es això de penso en català pro escric en castellà en una pagina que en teoria és de Barcelona! que ets mes internacionalista per parlar en castellà? això si que és autoodi.
Aquesta mena de garbuix mental que tenen alguns de, es igual quina llengua parlem...no perdona no és igual, si el català no es parla a Catalunya no es parlara enlloc, i molt bé d'acord potser tu vols un mon on parlem només anglés i castella i mengem tots al mcdonalds, pro per mi un món així ja us el podeu fotre pel cul, una merda de mon gris així no el vull per res.
Tenim 5.000 llengues el mon la majoria de les quals es calcula que desapereixeran el proxim segle,potser que ens comencem a moure una mica.

si molt bé, que el català no està desapareixen que que dius?, jo vaig per barcelona i el català el sento ben poc, es veu que no esta de moda.
i quan el sento a vegades dubto que sigui català
pero "pues bueno no, algo es algo?"

Jo vull em meu món amb les meves cinc mil llengues, això és multiculturalisme i no les bajanades d'alguns.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Jo crec que des de tots els punts de vista i opinions s'ha de ser un pèl més obert. Crec que s'ha de promoure la llengua i identitat catalana però no imposar-la, si algú escriu en castellà a Catalunya és lliure de fer-ho, no?
I no per escriure en castellà i defensar idees anarquistes s'ha de ser automàticament anarcoespanyolista. Una mica de sentit comú sisplau!

Salut, anarquia i visca la terra independent dels estats opresors!
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
ben dit, un. A Barcelona en català, i a qui no li agradi, aire!!!

pues buenu no, algU és algu. ( t´has oblidat l´accent al verb ser)

INDEPENDÈNCIA!
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
El catala no esta de moda a Barcelona per que ha estat utilitzat massas anys com a eina discriminatoria i com a coartada mafiosa per una colla de fatxes etnocentrics amb arrels culturals germaniques i metodes jesuitics: els mateixos que tenen segrestada indymedia BCN per un plat de llenties convergents des de fa cuatre o cinc anys.
Conclusio:
ENTRE TODOS LOS MATARON (el imc bcn, la parla catalana) Y ELLOS SOLOS SE MURIERON!
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
SOM I SEREM!
puta espanya.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Jo estic fart que s'englobin tots els independentistes en el sac del "nacionalisme". Així gent de l'EI, anticapitalistes i antifeixistes que lluiten al carrer, s'han d'empassar acusacions de penya que no sap ni el què diu. I perquè algú digui "escriu en català", no està parlant en nom de tots els indepes, ni molt menys e nom de l'EI. Això és com si un marroquí et robés i diguessis: "mira, mira els putos moros". És no conèixer el què hi ha al carrer. Però en fi, que t'esperes d'un troll que no arriba ni a crosta
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
æ¹åç¨ä¸­æ, æ²æ? 1500 ç¾è?¬äººæ°è¬å®
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Automàticament, qui parla en castellà i diu quelcom sobre "anarquia" (fonamentadament o no) és un crosta. Bé. Això sí, que ningú digui que tots els indepes són nacionalistes.

Automàticament, i sense tenir en compte el tema de l'article, si és penjat en castellà surt allò d'"en català, el castellà ens oprimeix". I dient això també s'està oprimint qui ha penjat la notícia, es coarta el seu dret a comunicar-se, sense tenir en compte que potser és nouvingut o simplement s'expressa millor i més fluïdament en castellà.

Trobo molt bé la defensa de la llengua, però no crec que imposar el català sigui massa diferent del que ens feia l'Estat espanyol (i l'Estat francès segueix fent) fa un temps. No crec que sigui defensar la llengua, crec més aviat que és fastiguejar la penya i que no vulguin aprendre català en la puta vida. I amb raó, què voleu que us digui. Teniu els vostres propis fòrums, deixeu aquest per a que TOTHOM el pugui utilitzar.

Consti que no parlo per tots els independentistes, i em sap greu haver d'aclarir-ho. Consti també que no comparteixo el que diu en Rajoy ni el que diu cap polític, ni tan sols considero que l'escola sigui positiva pel desenvolupament de la potencialitat de les persones. Que aquí mola molt això de treure conclusions de premises inexistents.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Quines xorrades diu el Retardado..."autodeterminació ès un terme feixista" (ho diu en "espanyol" i ho pensa en catalá?).
Donen pena aquests nazi-onalistes espanyols que no volen més que el seu "nacionalisme", tots els altres sòn el dimoni colorat.
Ale1 aneu a pastar fang1 i si no vos agrada Indymedia, aneu a Libertad Digital que escriu en un "espanyol" purísim!
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Jo crec que el que ha escrit això de J'Acuse ès el Salvador Sostres, l'estil pedant i de superioritat agressiva ès molt seu.
Ningú pot dir barbaritats pseudo-intel.lectuals com ell !
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Jo crec que veus conspiracions on no n'hi ha. Si a Indymedia impera la ximpleria nacionalista és, simplement, perquè això, la ximpleria, el tòpic, és quelcom molt estès arreu.

Que Indymedia ha publicat coses que no tenen cap sentit en un mitjà alternatiu és evident: aquella mani de tanta gent sobre les infraestructures, que, en el fons, el que feia era desviar l'atenció cap a d'altres temes, n'és una prova, i una prova, per cert, que feia realment vergonya aliena que aparegués per aquestes lalituds.

Però has de reconèixer que per aquí et pots expressar lliurement i contestar amb arguments l'opinió de qualsevol altra persona -cosa que no passa en d'altres mitjans, on la ximpleria, aquesta i la d'altres menes, és ben present, però, en canvi, és impossible contestar-la.

I, per cert, que pengis aquesta notícia no crec que ajudi a limitar la ximpleria, més aviat l'esbomba, la fa més gran, i, a més, fa que desapareguin més ràpidament notícies que podrien ser interessants. Així que no donis la barrila.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
"A veure si deixes ja de veure complots per tot arreu, de dir que t'ataquen al PC i tantes coses que dius en un sense sentit que l'únic que fa és omplir de merda IMC quan el més prolífic generador de merda d'IMC ets tu. Com si no tinguéssim prou amb la policia i els nazis que escriuen per aquí.

Apa... Relaxa't i pren-te unes flors de Bach. "
Txist, txist: Que dices¿? No me oyes¿? No te enteras!! Con quien hablas pedazo garimbolo¿?
Extraña tanta locuacidaz extraña.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Noticias como homenaje a los 'presos politicos vascos'? Noticias como 'lluitadors caiguts per la patria'? Noticias como 'calcotada al casal independentista de...'? Noticias como concierto para indepes en...? Les delicioses homilies d'en Ferret potser?
Sembla que alguns nomes han rebut els gens de 'la catalanitat' pero els seus papis no els hi van ensenyar educacio ni decencia ni raonar sense insults...

HARTOS YA DE FASCISMO NAZIONALISTA EN EL IMC BCN
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
"parlar la llengua catalana a catalunya es feixisme"

claro, tio, veo que tienes muy claro el concepto de "feixisme". So pallaso. Y hablar catalán en Escocia tambien es fascismo, ¿no?. jajajja, cacho subnormal.
Hay unos cuantos que tienen que dejar el speed, pero a ti tambien te iria bien dejar de tajarte cada noche en el garito indepe de tu pueblo o barrio (el alcohol tambien quema muchas neuronas)
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
"A veure si deixes ja de veure complots per tot arreu, de dir que t'ataquen al PC i tantes coses que dius en un sense sentit que l'únic que fa és omplir de merda IMC quan el més prolífic generador de merda d'IMC ets tu. Com si no tinguéssim prou amb la policia i els nazis que escriuen per aquí."
Oye tu LIST@:

Yo he dicho algo de complots¿? He mencionado mi P.C.¿? Por cierto tengo un P.C.¿? Tu como lo sabes¿?
Me lo explicas¿? De donde te sacas eso, (esa mierda que comentas) pedazo gambon¿? Se ha dicho algo de esto aqui¿? Se ha COMENTADO ALGO DE ESTO AQUI¿? Haber, venga! explicate pedazo gamba.
Me parece que, aparte de dejarte el alcohol, a ti si que te vedrian bien "unes flors de Bach."
Cuida el jopo!!
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
Zapatero tiene la culpa. Estas cosas no pasaban con Franco...
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
No manipules facha de mierda:
pregunto:
"A veure si deixes ja de veure complots per tot arreu, de dir que t'ataquen al PC i tantes coses que dius en un sense sentit que l'únic que fa és omplir de merda IMC quan el més prolífic generador de merda d'IMC ets tu. Com si no tinguéssim prou amb la policia i els nazis que escriuen per aquí."
Gamba(a la brasa) pregunto:

He dicho algo YO de complots¿? He mencionado mi P.C.¿? Por cierto tengo un P.C.¿? Tu como lo sabes¿?
Me lo explicas¿? De donde te sacas eso pedazo gambon¿? Se ha dicho algo de esto aqui¿? Se ha COMENTADO ALGO DE ESTO AQUI¿? Haber, venga! explicate pedazo gamba.
No!! Lo vuestro es igual de asqueroso que lo del PsoE.. pero en vuestro terreno.
Igual de fascista en el modus operandi: no contestar a la pregunta que se os hace Y MIRAR HACIA OTRO LADO.
Sois asi de malparidos y fetos.
AGUR
Re: Hartos ya de SUBNORMALES en IMC
25 gen 2008
tu eres tonto. si te da igual la lengua deja ya de mezclar los pulpos con las patatas.

yo hablo en castellano y si me contestan borde pues me la suda. cuando se prohiben posts es porke se lo merecen de gente que quiere desautorizar a otros movimentos sociales com maulets hace unos dias, yo no he visto ni un post prohibido por hablar en castellano.

si no entendemos que en un mundo donde el capitalismo es el unico vencedor y el anticapitalismo somos 4 gatos debemos respetarnos y en momentos determinados colaborar...

vamos finos.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
25 gen 2008
beacon and tomatoe
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
26 gen 2008
No estoy preguntando si soy tonto o no. Estoy preguntando de donde ostias ha sacado esa teoria el julai que ha vomitado eso, es decir esto:
"A veure si deixes ja de veure complots per tot arreu, de dir que t'ataquen al PC i tantes coses que dius en un sense sentit que l'únic que fa és omplir de merda IMC quan el més prolífic generador de merda d'IMC ets tu. Com si no tinguéssim prou amb la policia i els nazis que escriuen per aquí." Entiendes¿?He dicho algo YO de complots¿? He mencionado mi P.C.¿?
Tengo un P.C.¿? Tu como lo sabes¿?
Me lo explicas¿? De donde te sacas eso pedazo gamba¿?
Jarto de GILIPOLLAS mem@s
26 gen 2008
Y, somos tres gatos SURO, no 4.
Cuando insultes, ten el valor de decirlo a la cara si es que tienes valor... cosa que dudo mucho. Ademas, si no sabes de que va el tema bocazas! Cierra el pico, te ha dado vela en este entierro alguien¿?
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
26 gen 2008
Es fácil, muy fácil: El estado español es opresor y fascista, y hay que ir a por él, pero la gente no es el estado, y si alguien habla su lengua, se le respeta, no se le expulsa, nazi de mierda. Piensa que te estás conviertiendo en el facha español que ataca la cultura catalana siempre que actúas como él.

¿Acaso no tenemos bastantes problemas en los movimientos sociales como para crear nuevos con el tema del idioma? A los cerdos que nos dirigen y subastan les hace demasiada gracia esta discusión chorra, tanto al puto Rajoy como al cerdo de Mas o la Imma Mayol.

Para saber si eres una nazi catalanista o simplemente un luchador que defiende la tierra y la cultura, sólo has de sustituir en tu discurso todo lo catalán por español, a ver como suena; si te parece fascista, a lo mejor estás pensando erróneamente.

Ah, y eso del anarkoespañolismo es la sandez más gorda que he leído en mucho tiempo; un anarquista no defiende al estado español ni a ningún otro, ni critica a nadie por hablar en su lengua. Me parece que hay mucho fachilla con tufo a CiU y ERC por aquí...

Abajo las fronteras, abajo los estados, muerte al fascismo. Fuego a todas las banderas.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
26 gen 2008
hablo cuando me da la gana y donde me da la gana. yo estoy harto de articulos cutres y porqueria de ciudadanos en IMC, y lo peor es cuando los anarquistas nos asemejamos a ellos... utilizando la misma demagogia barata.

PS: eres tonto. no es un insulto sinó una descripción. que interés iba a tener a pegarme contigo?
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
26 gen 2008
Penós, lamentable, insultant, depriment, esfereïdor, insípid...

És curiós que la gran majoria dels que aneu titllant de feixistes tots aquells que no empren la vostra llengua, sigueu incapaços d'escriure-la amb uns mínims de cohesió i respecte a la gramàtica i l'ortografia.

A aquestes alçades no és necessari recordar que no existeixen llengües millors ni pitjors, i que cadascú s'ha de sentir lliure, allí on vulgi, per expressar-se amb la que li surti de l'escrot.

Jo sóc català, i el parlo i l'escric infinitament millor que la majoria d'adolescents desorientats que "escriviu" a aquesta pàgina.

Malgrat no és la meva prioritat, mai criticaré algú que lluita per preservar la cultura i l'ecolingüística, globalment o local. De fet, respecto col·lectius com negres tempestes i fins i tot certs sectors de la CAJEI tot i que no comparteixo gairebé res de l'ideari dels uns i els altres.

Ara bé, cadells de l'ESO, analfabets funcionals, activistes d'estelada i arracada: em feu tanta pena que algún dia aconseguireu convertir la meva indiferència en ràbia.

Us desmarqueu del feixisme i recupereu l'esperit de la llei "de vagos y maleantes", proliferant comentaris com "krosta", "anarkoespanyolista", "yonki", "deixa l'speed" i un llarg etcètera de despropòsits.

És curiós aquest odi acèrrim cap a l'amfetamina, tenint en compte que es tracta del Leit Motiv vital d'una gran quantitat de gudaris amb els quals us feu palles.

És curiós que condemneu l'abús de substàncies i el relacioneu amb una tendència ideològica quan els vostres concerts es caracteritzen per l'abús incontrolat de l'alcohol per part de quitxalla que no arriba a la majoria d'edat, amb l'únic alicient d'engrossar la caixa quan tanqueu la barra.

És curiós que tot allò que es surt del vostre discurs caduc ho emmarqueu sota una mateixa enganxina, quan fins i tot jo sé discernir les diferències estratègiques i ideològiques entre la gent que defensa la cultura catalana.

És curiós que advoqueu pel respecte lingüístic desde la intolerància, incapaços d'expressar-vos dignament amb la llengua que dieu defensar.

Per descomptat, jo no sóc independentista, i tampoc em considero anarquista (l'anarquisme, pesls que no ho sapigueu va molt més enllà d'okupar una casa, tenir tres gossos, una cresta i una papela a la butxaca. L'anarquisme engloba una quantitat tal de pensaments i estratègies que és inútil referir-se a ell com un tot). Són paraules buides de sentit amb les que no em puc identificar per més que ho provi. Els "ismes" limiten la meva autonomia i la meva capacitat crítica. Jo actuo, ara i aquí, amb allò que crec legítim i amb aquell amb qui em sento còmode. Tristament, aquests ambients gairebé mai els trobo entre la gent que diu que lluita per la meva terra, la meva llengua i la meva cultura.

¿Us heu plantejat mai el perquè les vostres festes compten amb una mitjana d'edat propera a la primera adolescència? Us recomano que llegiu uns quants dels comentaris infantiloides de la gent que es posiciona amb el vostre discurs i potser topareu amb la resposta.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
26 gen 2008
Penós, lamentable, insultant, depriment, esfereïdor, insípid...

És curiós que la gran majoria dels que aneu titllant de feixistes tots aquells que no empren la vostra llengua, sigueu incapaços d'escriure-la amb uns mínims de cohesió i respecte a la gramàtica i l'ortografia.

A aquestes alçades no és necessari recordar que no existeixen llengües millors ni pitjors, i que cadascú s'ha de sentir lliure, allí on vulgi, per expressar-se amb la que li surti de l'escrot.

Jo sóc català, i el parlo i l'escric infinitament millor que la majoria d'adolescents desorientats que "escriviu" a aquesta pàgina.

Malgrat no és la meva prioritat, mai criticaré algú que lluita per preservar la cultura i l'ecolingüística, globalment o local. De fet, respecto col·lectius com negres tempestes i fins i tot certs sectors de la CAJEI tot i que no comparteixo gairebé res de l'ideari dels uns i els altres.

Ara bé, cadells de l'ESO, analfabets funcionals, activistes d'estelada i arracada: em feu tanta pena que algún dia aconseguireu convertir la meva indiferència en ràbia.

Us desmarqueu del feixisme i recupereu l'esperit de la llei "de vagos y maleantes", proliferant comentaris com "krosta", "anarkoespanyolista", "yonki", "deixa l'speed" i un llarg etcètera de despropòsits.

És curiós aquest odi acèrrim cap a l'amfetamina, tenint en compte que es tracta del Leit Motiv vital d'una gran quantitat de gudaris amb els quals us feu palles.

És curiós que condemneu l'abús de substàncies i el relacioneu amb una tendència ideològica quan els vostres concerts es caracteritzen per l'abús incontrolat de l'alcohol per part de quitxalla que no arriba a la majoria d'edat, amb l'únic alicient d'engrossar la caixa quan tanqueu la barra.

És curiós que tot allò que es surt del vostre discurs caduc ho emmarqueu sota una mateixa enganxina, quan fins i tot jo sé discernir les diferències estratègiques i ideològiques entre la gent que defensa la cultura catalana.

És curiós que advoqueu pel respecte lingüístic desde la intolerància, incapaços d'expressar-vos dignament amb la llengua que dieu defensar.

Per descomptat, jo no sóc independentista, i tampoc em considero anarquista (l'anarquisme, pesls que no ho sapigueu va molt més enllà d'okupar una casa, tenir tres gossos, una cresta i una papela a la butxaca. L'anarquisme engloba una quantitat tal de pensaments i estratègies que és inútil referir-se a ell com un tot). Són paraules buides de sentit amb les que no em puc identificar per més que ho provi. Els "ismes" limiten la meva autonomia i la meva capacitat crítica. Jo actuo, ara i aquí, amb allò que crec legítim i amb aquell amb qui em sento còmode. Tristament, aquests ambients gairebé mai els trobo entre la gent que diu que lluita per la meva terra, la meva llengua i la meva cultura.

¿Us heu plantejat mai el perquè les vostres festes compten amb una mitjana d'edat propera a la primera adolescència? Us recomano que llegiu uns quants dels comentaris infantiloides de la gent que es posiciona amb el vostre discurs i potser topareu amb la resposta.
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
27 gen 2008
"hablo cuando me da la gana y donde me da la gana."
Por eso eres un bocazas, poco mas.
Agur nene.
Venga va que mama te va a poner el colacao.
Y se bueno en el cole.
A tu nivel: tonto tú.
Boqueras y boquerones
27 gen 2008
Cuando escribo esto
"Tu si que no tienes sentido pedazo grillo.
"Algu que si que pensa" que¿?
Agur estupid@."
Me responden con esto (pq yo no he escrito "Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC "BCN) entonces el o la contesta (responde):
"A veure si deixes ja de veure complots per tot arreu, de dir que t'ataquen al PC i tantes coses que dius en un sense sentit que l'únic que fa és omplir de merda IMC quan el més prolífic generador de merda d'IMC ets tu. Com si no tinguéssim prou amb la policia i els nazis que escriuen per aquí.

Apa... Relaxa't i pren-te unes flors de Bach. "

Y entonces sus coleguitas lo camuflan y se escudan en la estupided, como es el caso de la payasa esta.
MALOEXPLIQUEN¿?
Entramos en materia¿?
Re: Hartos ya de fascismo nazionalista en el IMC BCN
28 gen 2008
Los polis y fachas se parten la caja leyendo todo esto. Si lo se no clickeo en "veure comentaris".

Esta noche tendre pesadillas.
Sindicat