Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Comunicat des de la Farga amb Can Vies i les demés kases
24 gen 2008
SANTS EN LLUITA!
SOLIDARITAT AMB CAN VIES, LA FARGA I LES DEMÃS KASES OKUPADES

Dijous i divendres 24 i 25 dâaquesta setmana a les 9h, a lâAudiència Provincial, es âcelebraraâ? el judici de Can Vies, ara el CSOA (centre social okupat i autogestionat) que porta més anys actiu al barri. Altres, com la Hamsa, Kan Baddoll, Miquel Ãngel, ja senâs les van emportar.

No creiem ni en la seva manera de fer justícia, ni en la seva manera de vendrenâs els espais que necessitem tan per a viure com per a fer-hi les activitats dâagitació social, política i cultural. No acceptem tenir que regalar el nostre salari a un propietari, tampoc acceptem aquest sistema, ni moltes altres coses més; per això ens rebelem, i entre altres coses okupem. Creiem que és necessari no deixar de defensar lâokupació. I per tant, ara com sempre hem de defensar les kases okupades que lluiten per a no ser desallotjades.

Des del CSO La Farga* volem donar el nostre suport a Can Vies i a les altres kases que es troben en perill de desallotjament, com ara la Sala Bahía, també de Sants. Moltes pensem que no podem deixar dâactuar, cadascú de la manera que cregui més apropiada, però no podem permetrenâs el luxe de descansarr i aturar-nos, sinò ens menjaran. Nosaltres ara ens trobem en la següent situació: el dia 17 dâagost el jutge va signar la interlocutòria de desallotjament de La Farga, ordre que encara no sâha fet efectiva. Aquesta interlocutòria diu que seâns desallotgi, però no dòna lâordre als gossos per ferho efectiu. Nosaltres hem presentat un recurs de reforma i subsidiari dâapelâ¢lació davant dâaquesta interlocutòria, considerant que al procés hi ha assumptes més greus que sâhan de resoldre abans (com les agressions i amenaces patides durant la âvisitaâ dels matons). Aquest recurs està encara pendent de resoldre pel mateix jutge que lâha dictat. Segons el curs legal, després aquest jutge encara hauria dâesperar que lâAudiència resolgués el recurs dâapel.lació i després sâhauria de donar lâordre als gossos, posar una data, avisar-nos... però això és el curs legal, i ja sabem tots i totes que seâl passen pel forro quan volen (hi ha massa exemples de desallotjaments âilâ¢legalsâ), per això diem que estem en risc continu. En cas que vinguin hi ha convocada una concentració a la Pça La Farga, i si aconseguíssin fer-nos fora, a les 20h del mateix dia, concentració a la Pça de Sants.

Tota la solidaritat des de la Farga i crida a lâacció contra els especuladors i demès escoria humana que ronda pels nostres carrers. No ens faran callar!

*La farga es el fogón en que se caldean losmetales para forjarlos, ancestral técnica siderúrgica que ha dado al ser humano, entre otras cosas, herramientas y armas.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat des de la Farga amb Can Vies i les demés kases
24 gen 2008
fe d'errates: Hi ha un error en el text; el Bahia no esta en perill de desallotjament.

Merci, salut.
Sindicat