Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : especulació i okupació
El Conseller Delegat de TMB reb les més de cent signatures que donen suport a LA BURXA i Can Vies
23 gen 2008
Aquest matí, quatre representants del Periòdic de Sants LA BURXA han lliurat a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) el centenar de signatures de periodistes i comunicadors recolzant el seu projecte de revista veïnal. LA BURXA té la seva redacció allotjada al Centre Social Can Vies, l'edifici del qual és propietat de TMB i que ara vol desallotjar, el que posaria en perill la continuïtat del periòdic.
lliurament_signatures.jpg
Les signatures han estat rebudes personalment pel conseller delegat de TMB Constantí Serrallonga, qui s'ha interessat per la tasca desenvolupada per LA BURXA però ha lamentat que la demanda "era una decisió presa". Encara que no ha precisat que pretén fer TMB amb el solar –ha reconegut que no els interessa l'edifici- ha assegurat que "no s'hi construiran pisos".

Entre els signants del manifest on es demana a TMB que recapaciti i aturi la demanda hi ha els directors del diari El Punt (Ferran Espada) i Berria (Martxelo Otamendi) , dos exsubdirectors d'El Periódico (Antonio Franco Estadella i �ngel Sánchez) i l'exsubdirector d'El Triangle (Humbert Roma), a més dels escriptors i col·laboradors habituals en premsa com Matthew Tree, Josep Maria Terricabras i Ricard Vilaregut. A nivell col·lectiu s'han adherit el Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) i el Grup de Periodistes Ramon Barnils. Entre els mitjans de comunicació hi ha el Setmanari Directa, la revista Illacrua i l'Accent.
lliurament_signatures_foto_guillem_sanchez.jpg
Mira també:
http://www.barrisants.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Conseller Delegat de TMB reb les més de cent signatures que donen suport a LA BURXA i Can Vies
23 gen 2008
Demà dijous durant el judici per la demanda interposada per TMB per desallotjar el CSA Can ÇVies hi haurà un acte de suport davant l'Audiència provincial de Barcelona (Passeig Lluís companys)que començarà, puntualment, a les 8:30h del matí.

Ens veiem demà.

Can Vies és del barri!
El barri vol Can Vies!
Sindicat Terrassa