Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Concentració per GAZA: dijous 24 20h. Pl. St. Jaume
23 gen 2008
Aïllem lâEstat dâIsrael. Trenquem el bloqueig a Gaza
La nit de diumenge, 20 de gener, la població de Gaza es va trobar a les fosques, i a punt de perdre el subministrament dâaigua i de veure el col·lapse total del sistema sanitari.
Davant d'aquesta terrible situació, convoquem una concentració, aquest dijous 24 de gener, a les 20 h, a Plaça Sant Jaume de Barcelona, amb el lema âAïllem lâEstat dâIsrael. Trenquem el bloqueig a Gazaâ?.
El bloqueig que imposa lâEstat dâIsrael és un càstig col·lectiu, imposat de forma indiscriminada a una població civil. Ãs, per tant, il·legal, i es mereix una sanció internacional . Veiem, però, que els governs europeus, en lloc d'exigir responsabilitats a Israel, es fan còmplices de les seves accions, al col·laborar amb el bloqueig de Gaza, continuant donant suport econòmic i venent armes a lâagressor israelià.
Exigim que sâaixequi de forma immediata el bloqueig criminal a Gaza, i que sâaïlli lâEstat dâIsrael mentre aquest continuï trepitjant els drets humans del poble palestí. Hem preparat diverses mobilitzacions:
*Concentració, aquest dijous 24 de Gener a les 20 h, a la
plaça Sant Jaume de Barcelona, amb el lema:
âAïllem l'Estat d'Israel. Trenquem el bloqueig de Gazaâ?
Es demana que tothom porti espelmes.
*En aquesta mateixa línia un grup de persones vetllaran durant tota la nit amb espelmes, en solidaritat amb la població de Gaza a la plaça Universitat, a partir de les 21 h.
Així mateix, enviem una salutació solidària a la població de Gaza, i els fem saber que no els deixarem sols.

Convocants inicials:
Plataforma Aturem la Guerra
Comunitat Palestina de Catalunya
Xarxa dâEnllaç amb Palestina

This work is in the public domain
Sindicat