Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
I Premi de Fotografia Pablo Díez
22 gen 2008
I PREMI DE FOTOGRAFIA PABLO DÃ?EZ

TEMA: LES LLUITES SOCIALS

En record de Pablo Díez Cuesta, conductor dâautobús de TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) que es va suïcidar al ser acomiadat per lâempresa després de ser acusat sense proves de quedar-se amb lâimport dâun bitllet (1,10 â¬), la Plataforma Pablo Díez convoca aquest premi de fotografia que porta el seu nom, que es lliurarà tots els anys coincidint amb lâaniversari de la seva mort i que es regirà dâacord amb les següents

BASES

PRIMERA. Podran participar tots els fotògrafs que ho desitgin, professionals o aficionats. Només sâadmetrà una fotografia per autor.

SEGONA. Les fotografies hauran de ser inèdites i no haver estat premiades en altres certàmens.

TERCERA. El tema de les fotografies serà les lluites socials.

QUARTA. Sâestableixen dos premis, tots dos dotats amb 400 ⬠i diploma. Un dâells estarà reservat a una fotografia realitzada per un treballador de TMB.

CINQUENA. Les imatges sâenviaran en format JPG, amb una resolució de 100 dpi y una grandària aproximada de 300 kb. El guanyador haurà de presentar la fotografia premiada en alta resolució, format JPG o TIFF.

SISENA. Sâaportaran les següents dades: títol de la fotografia, breu descripció de la mateixa i lloc on ha estat feta; nom i cognoms de lâautor, domicili, telèfon i correu electrònic. Sâindicarà també, si escau, si es tracta dâun treballador de TMB.

SETENA. El termini dâadmissió de fotografies finalitzarà el 29 de febrer de 2008. Sâenviaran a plataformapablodiez ARROBA gmail.com

VUITENA. Els interessats poden obtenir més informació sobre el premi i sobre el cas Pablo Díez en www.pablodiez.com

NOVENA. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 27 de març a les 7 de la tarda en el local de la FAVB, c/ Obradors, 6, Barcelona. Serà imprescindible la presència dels autors premiats en aquest acte.

DESENA. La fallada del jurat serà inapelâ¢lable i es donarà a conèixer directament als concursants guardonats.

ONZENA. La Plataforma Pablo Díez es reserva el dret de publicar les fotografies premiades durant un any en la forma que estimi convenient.

DOTZENA. La participació en aquest certamen implica lâacceptació íntegra dâaquestes bases.

This work is in the public domain
Sindicat