Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Pel dret a l'avortament lliure i gratuït a la Sanitat Pública: Corrent Roig crida a participar a les mobilitzacions dels 23 de gener
22 gen 2008
Vint-i-dos anys després ens trobem altre cop que els jutges tornen a cridar a declarar dones per exercir els seus drets, amb tancament de clíniques i acusacions contra els professionals... Tot això suposa una clara vulneració de la llibertat de les dones a decidir sobre el seu cos i la seva maternitat.
mujeresmani.jpg
AVORTAMENT: LA DONA DECIDEIXVint-i-dos anys després ens trobem altre cop que els jutges tornen a cridar a declarar dones per exercir els seus drets, amb tancament de clíniques i acusacions contra els professionals... Tot això suposa una clara vulneració de la llibertat de les dones a decidir sobre el seu cos i la seva maternitat.

La vicepresidenta del govern, Fernández de la Vega, diu que âno toleraràâ? la intromissió en la intimitat de les dones, mentre admet el âdretâ? dels jutges a investigar i rebutja lâaprovació de la llei de terminis. El govern se situa amb qui des de la dreta i lâesglésia neguen el dret de les dones a decidir sobre el seu cos. Davant aquest assetjament i criminalització que les dones estan patint --possible per lâexistència del delicte dâavortament al Codi Penal-- avui com ahir donem suport a la campanya dâautoinculpació impulsada per organitzacions i colâ¢lectius feministes i fem una crida a totes les organitzacions dâesquerra, socials i sindicats a sumar-sâhi i a continuar la lluita i la mobilització pel dret a lâavortament lliure i gratuït a la Seguretat Social.

Participem a les concentracions convocades el 23 de gener!!!


Paralització immediata de les citacions a declarar a les dones que van avortar
Cap dona jutjada per avortar
Investigació de com i per què es va tenir accés a les històries clíniques
Fora lâavortament fora del Codi Penal

dimecres, 23 de gener, 19 h a la plaça Sant Jaume:
concentració pel dret a l'avortament lliure i gratuït
Corrent Roig, 22 de gener de 2008

Correntroig ARROBA telefonica.net
http://catalunya.corrienteroja.net/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa