Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Encara hi ha temps per apuntar-se a la mani del 9 en suport de la lluita dels buseros de TMB
21 gen 2008
Mani 9 de febrer a les 18h. Manifestació en suport de la lluita pels 2 dies dels conductors de TMB i contra la pallissa al company Teo.
Fins demà, dimarts 22 a les 19h encara us podeu apuntar enviant un email a comitedescansos ARROBA gmail.com

Gràcies a tots/es

Pel moment teni...

Dóna suport: ACTUB, Assemblea LLibertària de la Universitat de Barcelona, Associació Cultural la Fornal (Vilafranca del Penedès), Associació Socialisme XXI, Attac-Catalunya, Ateneu Anarquista Columna Terra i Llibertat (Berga), AAVV Can Ricart, AAVV de l’Òstia de la Barceloneta, Centre d’Estudis Josep Ester Borràs (Berga), Centre Social de Sants, Centre Social Okupat i Autogestionat La Revoltosa (Clot-Camp de l’Arpa), CGT, CO.BAS, Col·lectiu Catalunya, Col.lectiu Desafectos, Col·lectiu Okupa de Can Baró, Comissió de Veïns de La Bordeta, Comitè d’empresa d’Autobusos de TMB, Comitè d’empresa de Metro de TMB, Comitè de empresa de Matneti Marelli, Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista, Corrent Roig, CSA Can Vies, Endavant (OSAN), Distribuidora Logofobia, En lluita, Espai Jove de la Intersindical-CSC, Estudiants en suport, IAC, Intersindical-CSC, Kaosenlared, Maulets, Organització d’Estibadors Portuaris de Barcelona - Coordinadora, Organització de Treballadors Zurich Assegurances, PCPC, Plataforma de afiliados del SIT, Plataforma Pablo Díez, Plataforma pel Soterrament de les Vies i contra el Pla de l’Estació de Sants, PRT-Esquerra Revolucionària, PSUC viu, Revolta Global, SE, Sección Sindical de UGT de la empresa de Matneti Marelli, Sección Sindical de CCOO de la empresa de Matneti Marelli, Setmanari de comunicació DIRECTA, SEPC, Sindicat Unitari de Catalunya (Secció sindical de Metro de Barcelona), Trobada alternativa i social de Nou Barris, Xarxa contra la Precarietat i els Tancaments.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Encara hi ha temps per apuntar-se a la mani del 9 en suport de la lluita dels buseros de TMB
22 gen 2008
Si per cada organització signant hi vinguessin 10 persones, ja seriem 500 persones (més o menys). Més els propis treballadors d'autobusos (300 més o menys?)...uns 800.
A veure quants venim. Que es noti!!! I en cas que no siguem, com a mínim, 800 persones....ens caldria mirar-nos-ho, no?
Re: Encara hi ha temps per apuntar-se a la mani del 9 en suport de la lluita dels buseros de TMB
22 gen 2008
Creo que hay mucha letra y poca chicha....el dia 9 lo sabremos.
Re: Encara hi ha temps per apuntar-se a la mani del 9 en suport de la lluita dels buseros de TMB
22 gen 2008
Ante los dos comentarios hechos por a veure y mirar....
Porque no hay tanto apoyo a la lucha de frape ber? ellos estan sin trabajo, la empresa ha cerrado, han dado la cara en cantidad de actos del psc, de montilla, etc...y nadie se les ha unido.
Creo que segun que luchas interesan a algunos, lo que no se es el porque y la solidaridad es papel mojado de siglas y organizaciones figurantes, nada mas que figurantes.
Joder...y otra cosa que me contó un busero...hace uno o dos meses en una fiesta alternativa en sant andreu, una de las organizaciones solidarias con los buseros pero que tambien organizó unas fiestas alternativas en sant andreu, estuvo a punto de currar a un conductor de autobús que pasaba por allí.
Ya os digo yo que la solidaridad, a veces, es solo figuraciones y espejismos.
Y yo soy el primero que me hecho atras cuando no lo veo claro.
Atomarpolculo.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more