Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
鈥淟i criden Democr脿cia i no ho 茅s鈥? - Campanya estatal de q眉estionament davant les eleccions generals de 2008.
21 gen 2008
Preguem que si compartiu aquests plantejaments dignes, com mínims comuns, difongueu de totes les formes possibles aquest text. Us vam suggerir que ho reexpediu a tots els vostres contactes. No estan tots els partits indignes que realment ho són. Utilitzant la nostra creativitat busquem models nous de lluita pacífica contra el feixisme que propiciï canvis.
2008_20_01_-_Cartell_-_Li_criden_Democr脿cia_i_no_ho_茅s.pdf
2008 20 01 - Cartell - Li criden Democr脿cia i no ho 茅s.pdf (55,43 KiB)
LA DEMOCRÃCIA NOMÃ塖 Ã塖 POSSIBLE SI EL POBLE
EXERCEIX LA SEVA SOBIRANÃ?A SENSE Ã塖SER MANIPULAT


Al estat espanyo els partits polítics majoritaris, PsoE* i Pp*, actuen de manera antidemocràtica, anticonstitucional, hipòcrita, incongruent i manipuladora. Ã塻 molt important que aquests dos partis no siguin votats mentre segueixin vulnerant els Drets Humans. Durant la campanya electoral desenvoluparem i explicarem tots aquests punts, un a un:

1- El seu funcionamient intern NO es democràtic, donat que és: NO horizontal, NO assambleari i per tant NO igualitari.

2- No permeten descaradament la bàsica separació democràtica dels poders: Legislatiu, Executiu i Judicial.

3- Vulneren mitjançant algunes lleis que desenvolupen la Declaració Universal dels Drets Humans i els principis de la Constitució com succeeix amb la il·legal â淟lei d'Extrangeriaâ?.

4- Avantposen el lliure mercat i la propietat privada al bé col·lectiu i als Drets més bàsics de les Persones, creant així un clar frau constitucional i de llei.

5- Són Proimperialistes.

6- Son Promonàrquics.

7- Fomenten la especulació salvatge sobre Dret Bàsic i constitucional com és la vivienda.

8- Recolzen el saqueig i l'expoli que realitzen les multinacionals espanyoles en altres països als que hipòcritament diuen voler ajudar amb cooperació internacional al desenvolupament.

9- Recolzen la venta d'armes.

10- Justifiquen i oculten els assessinats de població civil en les guerres (Irak, Líbano, Palestina...).

11- Tambié justifiquen i oculten el terrorisme d'estat, la tortura i la violència com demuestren els informes d'Amnistía Internacional i del Comité contra la Tortura de la ONU.

12- No practiquen el diàleg com a única eina vàlida per a resoldre conflictes pacificament i arribar al consens amb els que pensen o actúen de manera diferent a ells.

13- Utilizen, com fan les dictadures, les armes més feixistes: La hipocresía i la repressió, que són les que creen de manera directa la injustícia i el terror. Maltracten i exclouen als més precaritzats, entre ells els ciutadans immigrants, no permetent-los ni tant sols el Dret al vot.


¡¡NO VOTEU als partits majoritaris (PsoE* y Pp*),
actualment són PARTITS FEIXISTES!!

"LI DIUEN DEMOCRÃCIA I NO HO Ã塖"


Firmat per:
Ciutadans dignes i independients
20 de Gener de 2008


* Grans mentides en les seves inicials:
- PsoE: Partit Espanyol. Posem en minúscula i no pronunciem "socialista obrer" porqué no ho és. El gobern actual tapa i justifica el terrorisme d'estat i la tortura com demostra l'últim informe d'Amnistía Internacional (¿democràcia?).
- Pp: El Partit. Posem en minúscula i no pronunciem "popular" porqué no ho és. Ã塻 més, es nota massa que voldrien ésser "El partit", l'únic partit sense competència, els que poseeixen la única veritat sota la qual tot/es hauriem de viure (¿democràcia?).
- Iu: ¿Esquerra? Posem en minúscula i no pronunciem "unida" perqué no ho està. Ã塻 un partit on el sector oficial es baralla pel poder a qualsevol preu, fins i tot matxaquen als critics del propi partit per unir-se al PSOE. ¡Feu fora a Gaspar Llamazares!


Nota.-
Si voleu imprimir-lo adjunt teniu el cartell en A4 en format pdf, per a distribuir-lo entre el vostre entorn (família, amics, treball...). També ho podeu reproduir en una copisteria en format A3 per a pegar-lo com cartell, al costat d'unes altres/us companyes/us, pels carrers de la vostra ciutat abans de les eleccions. . Si voleu unir-vos i participar més activament en aquesta campanya podeu contactar amb nosaltres en la mateixa adreça de correu: dmanzan ARROBA gmail.com o en el telèfon: 695 95 91 21.
Triem amb responsabilitat als nostres representants!


-
Mira també:
http://www.kaosenlared.net/noticia.php?id_noticia=50244

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 鈥淟i criden Democr脿cia i no ho 茅s鈥? - Campanya estatal de q眉estionament davant les eleccions generals de 2008.
22 gen 2008
La abstención beneficia siempre a la derecha.
Re: 鈥淟i criden Democr脿cia i no ho 茅s鈥? - Campanya estatal de q眉estionament davant les eleccions generals de 2008.
22 gen 2008
No proponemos la abstención, proponemos precisamente no votar a la derecha: Pp y PsoE. Ambos partidos han gobernado con claras actitudes fascistas. Nuestra propuesta no habla en ningún momento de la abstención, proponemos que se vote a los partidos minoritarios con los que más afinidad se sienta. Así estos dos partidos fascistas perderán votos y, por lo tanto, dinero y poder (que parecen ser las únicas cosas que le importan). Puedes volver a leer el primer y segundo comunicado o el cartel adjunto.
Re: 鈥淟i criden Democr脿cia i no ho 茅s鈥? - Campanya estatal de q眉estionament davant les eleccions generals de 2008.
22 gen 2008
Es veritat no hi ha gaire diferencia de les politiques antisocials del PsoE i del PP. Pero tampoc per eixemple de Iniciativa com s'ha vist amb el tripartit... i en sap greu per que hi ha algunes persones de les bases que son força conbatives, que s'ho creuen, pero... no han posat limits i fre als seus mandataris... per que pot ser no tenen capacitat i canals per controlar-los, de presiò i capacitat de convocatoria al carrer...
Tinc duptes si cal promoure l'activitat politica de petits partits, en un sistema ja de base corrumput. Creec que s'ha de donar energia i participar als col.lectius de base. les ILP (iniciatives legislatives populars) consultes populars com les del col.lectiu zapatista etc. i altres tipus de participació i autoorganització de la societat civil.
Felipe Gonzalez va reconeixer que es va deixar guanyar per "presions"... això fa 2-3 setmanes que es va publicar a la contraportada d'un diari dels MASmerda. Per certr encara em recordo de com Felipe i la prensa ens van vendre la moto (jugant amb la por de que ens podien invadir els Nord Africans...) per que sorti el Si al referendum de l'entrada de l'OTAN. y com varen iniciar les ETT i el treball precari etc...
Sindicat