Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
pintades i atacs feixistes a kny
19 gen 2008
apareixen pintades feixistes i ataquen una vivenda okupada a kny.
ahir divendres 18 de gener van apareixer un seguit de pintades feixistes devant del cso banka rota i algunes vivendes del voltant, i van atacar un altre vivenda davant del antic cso toxics apedregant la façana. no es el primer cop que passa fa aproximadament un mes ja van apareixer pintades als mateixos llocs(esbastiques, celtiques, i sobretot pintades com "ni 20 contra uno podeis con nosotros" fent alusió al recent assessinat de carlos, company antifeixista de madrid).podriem dir que la ubicació del camp del espanyol a la nostra localitat comença a tenir les seves consecuències.
alerta antifeixista, ninguna agressió ni a kny ni enlloc

This work is in the public domain

Comentaris

Re: pintades i atacs feixistes a kny
19 gen 2008
no crec que l'actual ubicació del camp en construcció de l'espanyol sigui el principal causant, ara, d'aquests atacs feixistes. El problema podria arribar (o arribarà) en quan estigui construit. Focalitzar el problema només amb l'equip de futbol ens pot distreure d'altres.
Entenc que preocupi la ubicació del camp de l'espanyol per tot el que comportarà, i no només per l'arribada cada dues setmanes d'un grup de fatxes a la zona, també per l'allau de gent, d'especulació, de negocis i de policia. És per això que Cornellà no està sola, rebreu quan faci falta el suport veïnal! Endavant la lluita.

Total suport i solidaritat en la lluita antifeixista!
Re: pintades i atacs feixistes a kny
19 gen 2008
de feixistes ni han a molts llocs, si bé és cert que s'ha de combatre allá a on existeixin...

per la meva comarca hi havien problemes a la capital i ara ha aparegut un grup de la BAF que es dediquen a calentarlos...

personalment crec que el millor és combatre el problema d'arrel amb txerrades, passis de videos i els métodes que facin falta per a la conscienciació social. si hi ha associacions de veins o altres organitzacions properes, sempre va bé buscar la seva col·laboració i implicarlos en aquest tipus d'activitats... però bé, a falta d'aixó un grup d'exaltats antifeixistes preparats per a l'acció no va mai malament. la veritat és que des de que hi són, anem més tranquils quant anem de festa per la capital...

això sí, sense conscienciació social sempre tornen a reaparèixer.

solidaritat companys!

PS: ho dic per que he parlat bastant el tema amb gent de totes les edats i del poble i la ciutat, en el nostre cas han aparegut i actuat intermitentment, crec que per KNY esteu`pitjor, peró bé, tampoc tinc més raó per haver-ho fet... aquí us deixo el que crec.
Re: pintades i atacs feixistes a kny
20 gen 2008
Desde Terrassa lo ke haga falta, penya!
Re: pintades i atacs feixistes a kny
20 gen 2008
Des de Terrassa una abracada solidaria i antifeixista!!


Aupa esa KNY alegre y kombativa, ke no se rinda!!
Re: pintades i atacs feixistes a kny
22 gen 2008
Què passa amb l'Espanyol? Brigades Blanquiblaves queden quatre mal comptats, i no crec pas que passegin per KNY abans de tenir el camp obert... Menys tonteria futbolera i més mirar cap a Sant Feliu, campions.
Sindicato Sindicat