Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat canvis del concert de Sabadell
19 gen 2008
Davant de tot el que ha succeït en les últimes 48 hores, Unitat Antifeixista ens veiem obligats a emetre el següent comunicat:
Referent al concert que teníem planejat muntar a Sabadell, a un local de l’Ajuntament conegut com Consell de Joves, aquest va ser atacat amb un còctel molotov aquesta setmana. Per intentar evitar que el concert es suspengués, vam pactar amb l’Ajuntament per què ens deixessin fer-lo a la plaça on cada any fan les Barraques de Sabadell. Dijous al matí es van comprometre a pagar-nos l’escenari i fins i tot el generador elèctric, així com ens van obligar a contractar una assegurança de 450 euros per si hi havia algun incident. Divendres al matí, el dia abans del concert, l’Ajuntament ens va anunciar que finalment no ens deixaven l’espai per problemes de seguretat. A 24 hores del concert doncs, ens trobàvem sense lloc per fer el concert.
Després de passar-nos tot el dia buscant un lloc per fer-lo, vam acordar amb el Casal de Joves de Badia del Vallès per fer-lo allà. Degut a que l’aforament era molt més limitat, vam prendre la determinació de no vendre més entrades, i ho vam fer públic a través d’Internet i de missatges de text a tots els coneguts. A les 12 de la nit d’ahir divendres se’ns va comunicar que finalment no es podria realitzar a Badia del Vallès, doncs els Mossos d’Esquadra havien anat a amenaçar per tal que el concert finalment es suspengués, al•legant que eren uns grups violents i pròxims al terrorisme.
Així doncs, a 18 hores del concert estàvem un altre cop sense local per fer-lo. Tot i la criminalització que hem patit, hem decidit tirar endavant amb la idea inicial, i finalment hem pogut acordar amb la gent del Bahia de Sants fer el concert allà. No tocaran tots els grups que teníem pensats, però si els que portàvem de fora: Brigada Flores Magon, Zartako, Oi!Se Arma i els barcelonins Opció K95.
Tot i que el benefici estava destinat a ajudar a companys imputats en diferents processos judicials, hem hagut de suprimir l’entrada. Així doncs podrà entrar tothom qui vulgui al concert, sempre que hi capiguem clar, doncs l’aforament està limitat fins a unes 450 persones.
Finalment, sentim molt tots els problemes que us hem ocasionat canviant tants cops el concert de lloc, però ens agradaria que entenguéssiu que no ha estat culpa nostre, sinó d’uns nazis amb ganes que no es fes el concert, d’un Ajuntament de Sabadell incompetent (made in Bustos), i d’uns Mossos de Quadra amb ganes de fotre’ns.
Gràcies per la comprensió, i siusplau, feu-ho rular això per que no hi hagi ningú que vagi a Sabadell o a Badia del Vallès buscant el concert.
Ens veiem a Sants aquesta nit
UNITAT ANTIFEIXISTA
Mira també:
http://www.nodo50.org/rashmadrid/foro/viewtopic.php?p=183352#183351

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat canvis del concert de Sabadell
19 gen 2008
Con todo lo que ha sucedido en las últimas 48 horas, Unitat Antifeixista nos vemos obligados a emitir el siguiente comunicado:
Respecto al concierto que teníamos pensado montar en Sabadell, en un local del Ayuntamiento conocido como Consell de Joves, este fue atacado con un coctel molotov esta semana. Para intentar evitar que el concierto se suspendiera, pactamos con el Ayuntamiento para que nos dejaran hacerlo en una plaza donde se realizan normalmente las Barracas de Sabadell. El jueves por la mañana se comprometieron a pagarnos el escenario y incluso un generador eléctrico, obligándonos a pagar un seguro de 450 euros por si había algún incidente. El viernes por la mañana, el día antes del concierto, el ayuntamiento nos anunció que finalmente no nos dejaban el espacio por problemas de seguridad. A 24 horas del concierto, nos encontrábamos pues si lugar para hacerlo
Después de pasarnos todo el día buscando otro sitio para hacer el concierto, acordamos con el Casal de Joves de Badia del Vallès para hacerlo allí. Debido a que el aforo era mucho más limitado, tomamos la decisión de no vender más entradas, y lo hicimos público a través de internet y mensajes de texto a todos los conocidos. A las 12 de la noche de ayer viernes se nos comunicó que no se podría hacer en Badia, pues los Mossos d’Esquadra habían ido a amenazar para que el concierto no se realizase, ya que eran grupos violentos y cercanos al terrorismo.
Así pues, a 18 horas del concierto volvíamos a estar sin lugar para hacer el concierto. Aun la criminalización que hemos sufrido, hemos decidido tirar adelante con la idea inicial, y finalmente hemos pactado con la gente del Bahia de Sants para hacer allí el concierto. No tocaran todos los grupos que teníamos pensado, pero si los grupos que traíamos de fuera: Brigada Flores Magon, Zartako, Oi! Se arma y los catalanes Opció K95.
Aunque los beneficios iban destinados a ayudar a compañeros imputados en distintos procesos judiciales, hemos tenido que suprimir la entrada. Así pues, podrá entrar todo el mundo al concierto, siempre claro que el aforo está limitado a unas 450 personas.
Finalmente, lamentamos mucho todos los problemas que os hemos ocasionado cambiando tantas veces el concierto de sitio, pero nos gustaría que entendieseis que no ha sido culpa nuestra, sino de unos nazis con ganas que no se hiciera el concierto, de un Ayuntamiento de Sabadell incompetente (made in Bustos), y de unos Mossos de Quadra con ganas de jodernos
Gracias por vuestra comprensión, y por favor, haced rular esto para que no haya nadie que vaya a Badia del Vallès o Sabadell buscando el concierto
Nos vemos en Sants esta noche
UNITAT ANTIFEIXISTA
Re: Comunicat canvis del concert de Sabadell
19 gen 2008
en español està mejor. Es que en polaco da asco leer.
Re: Comunicat canvis del concert de Sabadell
19 gen 2008
els provocadors d'indymedia cada dia tenen menys glamour eh... esteu perdent facultats...
Re: Comunicat canvis del concert de Sabadell
19 gen 2008
felicitats de totes maneres per les energies dedicades i la insistència! endavant!

és millor fer aquestes coses amb temps i en ajuntaments fiables... pel que fa sabadell són uns desgraciats. però torneuel-shi la jugada, que els costi la reputació!!
Re: Comunicat canvis del concert de Sabadell
19 gen 2008
Ostres...
Brigada Flores Magon, Zartako, Oi! Se arma y los catalanes Opció K95.
I no va haver-hi cap accident...?
Jo fins que la persona i/o grup responsable de les agressions del concert de la CAJEI no apareguin no torno a Sabadell.
Re: Comunicat canvis del concert de Sabadell
19 gen 2008
ke sera a la mateixa hora?
Sindicato Sindicat