Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : altres temes
Veniu tots al FSCat
18 gen 2008
Veniu tots al Fòrum Social Català, que es farà els dies 25, 26 i 27 de gener a la Universitat de Barcelona. Serà un debat obert sobre tots els problemes que afecten la societat catalana, que són molts. Hi haurà 4 sessions de seminaris, amb 12 en cada sessió, simultanis. La primera sessió, el divendres, a les 18 hores (després de la inauguració). I tres sessions el dissabte, de 10 a 12, de 12 a 14 i de 16 a 18, dotze seminaris en cada sessió. A les 19 hores del dissabte hi haurà l’Assemblea de Moviments Socials per prendre decisions sobre mobilitzacions a fer. I, com a cloenda, el diumenge, a les 12, a la plaça Universitat, hi haurà la gran manifestació per expressar davant la ciutadania les idees debatudes en el Fòrum.

Us hi esperem a tots, tots els lectors i lectores, als seminaris que us facin més gràcia i, sobretot, a la manifestació del diumenge. Tot allò que us preocupi, tot allò que tingueu per dir, aporteu-ho. La participació és gratuïta.

Antoni Ferret

This work is in the public domain

Comentaris

jo no aniré
19 gen 2008
Al capitalisme no se'l reforma...
Porteu anys actuant com els millors bombers dels conflictes socials, "reconduint" el malestar cap a tesis reformistes que veiem que no solucionen res.
Re: Veniu tots al FSCat
27 gen 2008
Jo sí hi he anat.

Podries fer un esforç i evolucionar una mica,
és massa fàcil desqualificar sense arguments...
per no fer res.
Sindicato Sindicat