Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : educació i societat : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Xerrada Debat:Independència i Revolució Social
18 gen 2008
Independència i Revolució Social

Amb:

Ricard de Vargas Golarons: Ex-membre del M.I.L,de la C.N.T Països Catalans i del Col·lectiu Icària-Contracorrent. És un dels autors del llibre Anarquisme i alliberament nacional.

Agustí Barrera:Ex-membre del F.N.C, del P.S.A.N, P.S.A.N.P. Historiador, actualment és membre del Moviment Arenyenc per a l'Autodeterminació (M.A.P.A) i del grup d'historiadors Jaume Compte.


Ho organitza:

Assemblea Llibertària Vallès Oriental
C.U.P Granollers

Anònims
menjars i pensars

Ricomà 57 08401 Granollers
Tel. 93 860 07 89

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Xerrada Debat:Independència i Revolució Social
18 gen 2008
Dissabte 19 de Gener 18h.
Anònims:anonimsgr ARROBA gmail.com
Re: Xerrada Debat:Independència i Revolució Social
18 gen 2008
Ja és hora que molts grups tant anarquistes com independentistes es treguin de sobra la crosta sectaria que ens fa estancar-nos des de fa massa temps!!!

http://ie.youtube.com/watch?v=MGBnAPKN9Oo&feature=related
Re: Xerrada Debat:Independència i Revolució Social
19 gen 2008
Home molts molts... Com diuen a l'oest "haberlos hailos", ara, això de molts...

La majoria de l'independentisme revolucionari avui (i històricament) és marxista, de la mateixa manera que la majoria de l'anarquisme avui i històricament a casa nostra és bastant contrari a l'alliberament nacional. També cal dir que no per ser més són més coherents, sinó possiblement més "borregos" (vaya, tenen més inculcat el pensament de les classes dominants).

Jo no sóc llibertari, però trobo molt bé que poc a poc us desfeu de certs dogmes de fe (del pal nacionalismo es fascismo [y me quedo tan ancho]), participeu en candidatures rupturistes, poguem treballar conjuntament per sobre de detalls "estètics" (que si les banderes no sé que, que si les pàtries no se quanto,...).

Per que cada dia en sigueu més els anarquistes coherents.

Independència i socialisme!
Re: Xerrada Debat:Independència i Revolució Social
19 gen 2008
Clar que si ! cada cop serem més els anarquistes "coherents" que recolcen conceptes polítics de clara matriu histórica stalinista com "unitat popular".

Borrego ho serás tu fill, el pensament de les classes dominants el tindràs tu amb el teu socialisme "dinamitzem el petit comerç de la vila del pingüí".

Ah per cert ! nacionalisme si es feixisme ...
Anarquisme i catalanisme, arrels comunes
19 gen 2008
Els hi agradi o no a certs sectors del moviment. L'Anarquisme i el catalanisme popular, comparteixen arrels comunes, i la qüestió nacional es ben present. Concretament el moviment federalista intransigent. Protagonista de les revoltes i les bullanges del segle IXX.

Amb el temps molts federalistes catalans intransigents evolucionarien cap a les idees llibertaries i donarien pas a un dels moviments anarquistes mes forts del mon.
Re: Xerrada Debat:Independència i Revolució Social
20 gen 2008
llibertari ortodox: De la manera que parles ets més autoritari tu que el unh. No sé què és per tu l'anarquisme, però em sembla que no vas gaire bé. Algú de ment quadrada i ple de dogmes no crec que pugui considerar-se el que et consideres tu.

T'agradi o no, els pobles de la terra existeixen.
Re: Xerrada Debat:Independència i Revolució Social
20 gen 2008
Més que llibertari ortodox jo diria idiota dogmàtic i autoritari. Com bé diu X, aquest tio o tia pot dir tant com vulgui que defensa i que és anarquista, i inclús s'ho podria a arribar a creure, però no ens equivoquem, no ho és. Només f afalta observar les 4 línies que ha escrit per adonar-se'n.
Re: Xerrada Debat:Independència i Revolució Social
20 gen 2008
des de quant la "Unitat Popular" té a veure amb l'stalinisme???

Com a mínim, no la Unitat Popular que jo conec i ben d'aprop...
Sindicato Sindicat