Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
La PDD i Ibarretxe
17 gen 2008
La suposadament sobiranista Plataforma pel dret a decidir fa un acte on el president autonòmic basc, el conservador Ibarretxe exposa el seu pla
ibarretxe.jpg
El dirigent del PNB, el partit que ha gestiona el règim autonòmic al país basc; còmplice actiu de la il·legalització i persecució de l'independentisme basc, a qui ha robat gràcies a la llei de partits desenes d'alcaldies i centenars de representants escollits democràticament pel poble; responsable del cos sipai de l'Ertzaina; i que donà tot el suport al PsoE per fer descarrilar el procés de pau, és convidat a Barcelona a presentar la seva farsa amb la qual preten renovar el pacte amb espanya a tres de les províncies basques.

L'acte és organitzat a PDD i els col·lectius de notables 'sobiranistes' afins a CIU i ERC, com el Sobirania i Progrés i el Cercle d'Estudis Sobiranistes. Aquest és el model d'alliberament que volen per als Països Catalans?


NOT�CIA Ibarretxe exposa a Barcelona el seu model de referèndum

Es reunirà amb Artur Mas i oferirà una conferència als col·lectius "sobiranistes"
El cap del govern basc, Juan José Ibarretxe, exposarà avui a l'auditori Winterthur de Barcelona (a les 19.00) la conferència 'Ara més que mai, iniciativa política', sobre el seu model de referèndum. Ibarretxe s'adreçarà a les agrupacions sobiranistes catalanes, no als partits polítics, perquè la plataforma Pel Dret de Decidir, Sobirania i Progrés i el Cercle d'Estudis Sobiranistes, que en són els convocants, volen que sigui un acte de la societat civil i prou.Abans, però, s'haurà reunit amb Artur Mas.

Per la plataforma Pel Dret de Decidir, després de l’èxit de la manifestació de l’1-D, la proposta sobiranista que reivindiquen totes tres entitats s'ha d’omplir de contingut. I del model de consulta basc, se'n poden treure idees aplicables al procés d’independència català.

Ibarretxe ha reiterat la voluntat d'impulsar aquesta consulta, però abans ofereix al president espanyol que surti de les eleccions del 9 de març una reunió per a acordar la manera de dur-la a terme. Així, doncs, el mes de juny Ibarretxe demanarà al parlament basc el vist-i-plau per a convocar la consulta, prevista per al 25 d'octubre. En aquesta ocasió els ciutadans diran si volen que els partits bascos concretin abans del 2010 un acord polític sobre el futur del País Basc. Una vegada concretat, l'acord seria sotmès tot seguit a referèndum.

Reunió amb Artur Mas

Prèviament, el lehendakari i el cap de l'oposició català, Artur Mas, s'hauran reunit dues hores abans, a les cinc, per intercanviar impressions sobre la situació política actual. Ibarretxe també participarà en un col·loqui organitzat per la Fundació Ramon Trias Fargas.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La PDD i Ibarretxe
17 gen 2008
el millor de tot és que tota aquesta purria que babeja amb el PNB és la que acusa de "basquitis" a la gent que denuncia la repressió feixista de l'estat espanyol contra l'esquerra basca.
Re: La PDD i Ibarretxe
17 gen 2008
No sé si vau veure l' entrevista entre Ibarretxe i Mònica Terribas l' altre dia kuan li van preguntar sobre kuantes denúncies per tortura hi havia contra l´hertzaintza, es va posar molt nerviós, no va contestar a la pregunta i va fugir d´estudi desviant la conversa cap a policia i guarra civil.

PNB=CIU=PPSOE

TORTURADORS!!!

De la mateixa manera k CiU ha amaprat sistemàticament la repressió contra l´esquerra independentista a Catalunya durant els 30 anys de suposada democràcia.

ELS PAÃ?SOS CATALANS...ENDAVANT!!!
Sindicato Sindicat