Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
16 gen 2008
El pseudo-periodista Salvador Sostres escriu un altra de les seves "parides"
sOSTRES.jpg
GUANT�NAMO ÉS LLIBERTAT (2)
"El lector Carles Ribalta escriu una carta a la Bústia per respondre l'article en favor de l'actuació de la policia amb l'etarra que va dir que l'havien torturat. Afirma Ribalta: "Bush va crear Guantánamo en una base fora del seu territori. Han calgut uns anys però Guantánamo ha passat factura a Bush, que ha perdut el seu crèdit moral. La direcció d'aquest diari té el seu Guantánamo particular en una columna perduda a la secció Serveis. Caldrà temps, però aquest Guantánamo també acabarà liquidant el seu crèdit moral". Bé, primer voldria aclarir-li que Guantánamo és territori americà des del 1905 i, per tant, des de la revolució de Castro, l'únic racó de democràcia a Cuba. Gràcies a Guantánamo el món és un lloc més segur i més lliure. Pel que fa al crèdit moral de l'actual president dels Estats Units, cal dir que amb la presó de Guantánamo ja curulla d'integrants d'Al-Qaida, Bush va guanyar la reelecció sent el candidat més votat de tota la història d'aquell país. El ressentiment antiamericà és una de les supersticions més esteses a Catalunya. En un context d'amenaça islamista tan extrema elevar Guantánamo a categoria és tornar-se a equivocar d'enemic una vegada més. I en cada una d'aquestes confusions, l'enemic avança. El que ens diferencia al lector Ribalta i a mi és que ell espera que caigui Bush i jo espero que caigui Castro. El crèdit moral no es guanya fent posturetes rere tòpics i pancartes sinó defensant, com Bush en concret i els Estats Units en general, l'ordre, la seguretat i la llibertat. No sempre és fàcil, i sovint cal embrutar-se les mans. Amb mètodes expeditius la policia va conèixer l'atemptat que ETA preparava en un centre comercial. Vagi, Ribalta, a les famílies que solen anar-hi a comprar, i digui'ls que tenen liquidat llur crèdit moral."
http://paper.avui.cat/article/serveisioci/112350/guantanamo/es/llibertat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
16 gen 2008
ni putu cas a aquest ésser
Re: Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
16 gen 2008
carinyus, aquest paio viu de provocar als mass merda.

Totalment d´acord amb l´anterior comentari.

Ni cas.
Re: Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
16 gen 2008
Si per comptes de criticar allò criticable del plantejament d'en Sostres, us adonéssiu d'allò que té de raonable (com ara que Castro és una dictadura, i que, paradoxalment, l'únic racó on hi ha democràcia és a la presó de Guantànamo), doncs avançaríem una mica.

La democràcia és una merda. Però la dictadura és encara pitjor.

Salut
Re: Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
16 gen 2008
Josep, deixa de dir parides anticubanes i surt del teu cau de Miami. Com diu la frase: si abans no pensva que Cuba fos un paradis, ara no em faras creure que es l infern. I si no, doncs mira't les estadistiques de Unicef, les declaracions de la Onu o les balançes socials cubanes. I si no encara pots anar a Cuba, si et deixen entrar per ser lo infame que ets, i parlar sobre Castro amb la gran majoria dels cubans. Si un cas, parla i critica quan un país europeu de 12 milions d'habitants tingui 75 presos polítics (en caquest cas vinculats a forces extrangeres de pressió). Xifra pel cap baix record quan a Espanya n'hi ha prop o més d'un miler. Per altra banda lo de Guantanamo i la llibertat, no t ho creus ni tu xaval, sabent que es una colonia militar d'un pais on no existeix la sanitat pública, on s'aplica la pena de mort a presos comuns per processos no sumarials i on les taxes de pobresa, atur i semianalfabetisme fan autentica por i son d'autentic escandol. Vamos, que xapa't la boca, continua al teu lloc de funcionari de l'Estat en mig d'un endeutat i hipocrata occident i parla amb coneixement de causa o deixa la comprensió pels adults...
Re: Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
16 gen 2008
per cert, qualsevol que comparteixi arguments amb sostres té mes de Goebbels que de lliurepensador
Re: Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
16 gen 2008
payaso
Re: Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
16 gen 2008
Jo no he defensat en cap moment els EUA. El seu sistema polític em sembla deplorable, i el seu imperialisme és fastigós (a l'Estat espanyol vem patir la seva política exterior: quan tots esperaven que acabarien amb Franco, li van donar peixet).

Només dic que als EUA els habitants poden decidir si volen democràcia o dictadura. A Cuba només tenen una opció. Què tal un comunisme sense dictadura de l'elit que diu que parla en nom del proletariat? Això sí que seria revolucionari.

Que la democràcia és una puta merda? Això és culpa dels electors. No culpis Bush, culpa qui vota Bush, que és la majoria de la gent que va a votar.

També podeu esfondrar el sistema amb bombes. Ja ho dic: visca la revolució permanent.

Salut
Re: Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
17 gen 2008
Meeeerda, en Josep és un trosko! xD Ara entenc la basura demòcrata-burgesa que deixa anar per la seva boqeta (ditets) i el seu odi a tot el que fa olor a revolució.
Re: Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
17 gen 2008
NI BUSH, NI CASTRO, NI AZNAR, NI CHAVEZ, NI CAP POLÃ?TIC MESSIANIC--- anarquia ja!
Re: Salvador Sostres:"I Love Guantánamo"
17 gen 2008
Doncs bé, si pensa aixó que se'n vagi de vacances
pagades a Guantánamo.Y que no fa falta que s'emporti el pijama!!!
Després si sobreviu ja s'ho explicarà als familiars dels presos d'allà.
Bocamoll!
Sindicato Sindicat