Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[Endavant] Comunicat de suport a en Santi Fortuny
16 gen 2008
Santi Fortuny, militant d'Endavant (OSAN), ha hagut d'anar a declarar aquest matí davant el Jutjat d'Instrucció número 4 de Tarragona. La citació, però, prové del jutjat Central d'Instrucció núm 2 (Audiència Nacional), que continua, encara, després de la condemna a l'Enric Stern i en Jaume Roura, perseguint a totes aquelles persones que van decidir solidaritzar-se amb aquests dos encausats.
44_logo.jpg
El 18 d'octubre del 2007 es va convocar, a Tarragona, una concentració on unes 200 persones mostraren el seu rebuig a la corona espanyola i es solidaritzaren amb els companys i companyes gironins que havien estat citats a l'Audiència Nacional per cremar fotografies del Rei. En aquell acte en Santi, amb actitud desobedient, va cremar una fotografia del Rei esmentant públicament el seu nom.

Des d'Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional) volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat a en Santi així com també a totes les persones encausades que han hagut d'anar a declarar davant l'Audiència Nacional i que, com en Santi, estan a l'espera que aquest
tribunal d'excepció decideixi si segueix endavant amb el processament.

Com sempre hem expressat, i tal i com s'ha pogut demostrar amb la multitud d'actes de suport i cremes de fotografies que hi ha hagut arreu del país des de que es va citar a en Jaume i l'Enric, la repressió no ens aturarà.


Nosaltres també cremem la Corona Espanyola!



Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional)
16 de gener de 2008, Països Catalans
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Endavant] Comunicat de suport a en Santi Fortuny
16 gen 2008
¿perque manipuleu un cartell històric de la FAI?

Estic una mica fins els collons de les xorrades indepes...

robasímbols!!!!!
Re: [Endavant] Comunicat de suport a en Santi Fortuny
16 gen 2008
és un segador.

estic una mica fins als collons de les discusions txorres...

Els simbols no són propietat de ningú. Per cert, a determinats llocs d'amèrica llatina hi ha llibertaris que usen la falç i el martell i hem sembla de puta mare...
Re: [Endavant] Comunicat de suport a en Santi Fortuny
16 gen 2008
Tothom sap que el cartell en origen és anarquista. Més que una manipulació jo hi vull veure tota una declaració de principis per part de l'independentisme. En comptes de quedar-vos creuats de braços emfurrunyats dient "això no és una revolució social ni és res", podrieu col·laborar amb els qui s'ho curren i avançar plegats. Si algun dia la revolució és traïda jo estaré amb vosaltres, però de moment... i si treballem plegats???
Re: [Endavant] Comunicat de suport a en Santi Fortuny
16 gen 2008
Que vol dir que el cartell és anarquista? Què és de la seva propietat? Que jo sapiga el cartell va ser fet per un dibuixant, per a una organització política.

A partir d'aquí si algú el vol usar doncs qui sou vosaltres, que no sou els autors per dir com es pot fer servir un cartell.

Per exemple hi ha anarquistes que critiquen a la CNT perquè usen les sigles de la organització històrica, o hi ha qui critica a certes organitzacions l'ús dels colors negre i vermell com si aquests pogueren ser d'algú.

Els simbols es defensen usant-los. Tothom relaciona el blau amb el PP, perquè tenen presencia. I d'aquí poc la imatge de l'espigadora serà relacionada amb l'estelada doncs és la lluita social que hom pot trobar al carrer avui en dia, al igual que al 36 hi trobavem la CNT..

El qu emolts no enteneu és que molts estem amb la revolta, i en suportem els simbols, que participariem gustosament de qualsevol moviment que funcioni, i ens allunyem dels autoritaris que sols ens dieu el que hem de fer.
Re: [Endavant] Comunicat de suport a en Santi Fortuny
17 gen 2008
La fai defensa el copyright? és més, el dibuixant, en Carles Fontserè -gran idenpendentista per cert-, els va cedir els drets del seu dibuix?

va home va!
Re: [Endavant] Comunicat de suport a en Santi Fortuny
17 gen 2008
A més, Carles Fontserè ja va fer aquest mateix cartell amb la senyera quatribarrada el 1936. No veig per què alguns anarquistes critiquen que una organització com Endavant el faci servir.
Re: [Endavant] Comunicat de suport a en Santi Fortuny
18 gen 2008
A veure si us acostumeu a que "l'esquerra" indepe només fa que parasitar i sectaritzar tot allò que pot...
Re: [Endavant] Comunicat de suport a en Santi Fortuny
18 gen 2008
espera un moment...

no és sectari provocar aquest discurs txorra?

qui és el sectari?

abans hem pensava que Endavant eren sectaris per que determinats sectors del mmss s'han acostumat a dir-ho.

no us doneu compte que ens fem mal a nosaltres mateixos amb aquestes históries?
Sindicato Sindicat