Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : ecologia : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
Temps de re-voltes, posem en Marxa el decreixement: començem a pedalar
13 gen 2008

Des del col·lectiu nòmada Temps de Re-voltes volem posar en marxa el decreixement. 

Per això us convidem a visitar la nova pàgina web on podreu conèixer la Marxa, participar-hi i pedalar per una altra manera de viure.

El proper 10 de febrer, a les 11 del matí una bicicletada interurbana inaugurarà la Marxa que fins el 26 d'abril, recorrerà, de manera ininterrompuda, una trentena de  comarques catalanes. A cada aturada, volem compartir reflexions entorn el context actual de crisi energètica i  la perversa relació entre el sistema financer i la destrucció del planeta,
així com debats sobre el decreixement, sobre organitzar les alternatives, i d'interconnectar-les unes amb les altres. Creiem que és hora de deixar de treballar per l'economia de creixement i dedicar-nos a practicar el decreixement.

A partir d’ara  volem convidar-vos a col·laborar amb la Marxa ja sigui amb la vostra participació directa o col·laboració, adherint-vos al manifest  o ajudant a fer-ne una àmplia difusió.

Properament aportarem més continguts al web, com el calendari de parades a cada lloc, un petit video de presentació i un dossier de lectures per aprofundir en aquestes temàtiques.

Temps de Re-voltes, posem en Marxa el decreixement!

www.tempsdere-voltes.cat
re-voltes@tempsdere-voltes.cat
Tf: 932170623

Mira també:
http://www.tempsdere-voltes.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat