Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Un altre Món és possible. Fòrum Social i Manifestació.
11 gen 2008
A banda dels actes del 25-27 de gener a Barcelona, hi ha activitats, xerrades, reunions, seminaris... relacionats amb la crida del FSM i el FSCat per tot el territori: a l’Empordà, Girona, Osona, Manresa, Sabadell, Badalona, Barcelona, Castelldefels, l’Alt Camp, Tarragona, les Terres de l’Ebre, la Vall d’Uixó, Mallorca i València.

Els actes confirmats són els següents:

El 12 de gener a les 19h Xerrada presentació del Fòrum Social de Castelldefels i del FSCat al centre municipal Frederic Mompou de Castelldefels.

Del 17 al 20 de gener, Fòrum social de Castelldefels, a diferents llocs i places de la ciutat de Castelldefels.

El 18 gener a les 19h.: Presentació del IV FSVall, del I FSCat i del procés "cap el fòrum social del País Valencià" i Xerrada "Moviments socials per un altre món possible" a càrrec de Carlos Taibo, Professor de Ciència Política de la UAM, al Casal Jaume I de la Vall d’Uixó.

El 18 gener a les 19,30h.: Presentació del FSCat, al Centre Cívic Matas i Ramos, c/ Feliu i Codina, 20. Horta-Barcelona [metro Horta]

El 19 de gener, Fira d’entitats, debats temàtics i presentació del FSCat a Sabadell.

El 20 gener: Actes de presentació i debat sobre el FSCat. Comitè Oscar Romero, Passeig les Palmeres de Tarragona.

El 26 gener a les 17h, convocatòria per als moviments socials cap el fòrum social del País Valencià i a les 19h xerrada "Polítiques d’immigració i gènere en temps de globalització" a càrrec de Paula Fariñes, Professora de filosofia del dret a la Univ Carlos III, a Octubre Centre de Cultura Contemporània, de València.
Mira també:
http://www.forumsocialcatala.cat
http://www.forumsocialcatala.cat

This work is in the public domain
Sindicat