Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
Muntatges polítics per sostenir un estat que es desintegra.
11 gen 2008
La única manera de mantenir l'ordre a l'Estat espanyol és la repressió i les mentides.
La classe política perd les regnes de la incompetència i converteix els quatre anys de mandat en quatre anys de campanya electoral.

Els mitjans de comunicació degraden fins a ser escenari d'aquest circ polític que mou els fils.

La ciutadania perd l'interés en una millora social, desesperats i cansats de tantes oïdes sordes. És el que volen, desinterés social. Hi ha persones, que inmunes a aquesta malaltia occidental continuen les seves lluites socials o nacionals o ambdues de la mà. Això no estava previst i s'ha de tallar les ales a qui intenta volar. Cossos policials que de tant ràpid que es formes es descarrilen i dels seus errors en fan guions teatrals.

Tres nois són detinguts perquè un Guàrdia Urbà incompetent no es posa el casc en un enfrontament i rep un cop que l'inavilita totalment 2 anys. Per netejar el seu nom i tranquilitzar la familia detenen tres innocents que ja porten dos anys a presó. Aquests nigú se'ls treu. Amaguen la seva incompetència i inutilitat darrera d'un guió de teatre en que les víctimes no són actors.

Igor Portu és detingut en una operació antiterrorista (aquestes operacions mai detenen els vertaders terroristes, que es droguen als lavabos del parlament) els etarres són detinguts davant testimonis que veuen com encaputxats (Els GAR, els terroristes de l'Estat) s'emporten a dos joves sans encara. Hores després un ingressa a la UCI. Igor Portu presenta els símptomes propis d¡una pallissa: cops cops o més cops, finsd que un Guàrdia Civil passat de drogues, li rebenta costelles i pulmó. La incompeténcia dels GAR els descobreix (no torturen no! autolesió, perdonin, ah! no aquest cop a la detenció, però no va ser neta? nerviosos?)

Aquests són els casos més actuals, però està clar que coneixen a qui molesta, que fan la vida impossible a qui els evidencia. Detencions ilegals, identificacions massives, pallisses, intimidacions, etc.

Tot i així, algun dia les coses canviaran i vosaltres no ho patireu segurament, però els vostres fills i filles sí, i per això lluitem, no hi ha més gran que l'odi que l'amor a la llibertat.



I qui observa i no es mou, qui observa i ho permet és tant culpable com els jutges, jutgesses, institucions estatals, cossos policials. La vostra indiferència, és complicitat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Muntatges polítics per sostenir un estat que es desintegra.
11 gen 2008
tan sols hi ha una cosa més forta que l'amor a la llibertat, l'odi a qui te l'arrabassa!
Re: Muntatges polítics per sostenir un estat que es desintegra.
11 gen 2008
potente
Re: Muntatges polítics per sostenir un estat que es desintegra.
12 gen 2008
molt ben expressat

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more