Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
Agresión verbal y física de una pareja a una latinoamericana
COMUNICADO DEL RECTORADO DE LA UNIVERSIDAD DE SALAMANCA



En la mañana del 6 de enero, en un parque de la ciudad, una pareja de unos treinta años hostigó verbalmente, con insultos de tipo racista, y físicamente a una persona latinoamericana, alumna de doctorado de nuestra Universidad, que paseaba tranquilamente con sus hijos.



La Universidad de Salamanca no puede permanecer pasiva ante ninguna agresión sufrida por un ser humano; mucho menos, si se trata de un miembro de la comunidad universitaria. Fieles a su defensa activa de los derechos humanos, el Rector y el equipo de gobierno de la Universidad de Salamanca quieren dejar bien sentados, y sienten en ello el amparo de la sociedad salmantina, su asco y su condena ante cualquier forma de violencia, sea esta verbal o física; manifiestan su total respaldo a nuestra estudiante y su familia, habiendo puesto a su disposición nuestros Servicios Jurídicos y toda la estructura universitaria, y reiteran su solidaridad, apoyo y compromiso, con todos los estudiantes de la Universidad de Salamanca. Hoy, de una forma especial, con los de la comunidad latinoamericana.



José Ramón Alonso

Rector

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
Una mica de respectei poseu les noticies en català.
INTERNOSTRUM-------------
Agressió verbal i física d'una parella a una llatinoamericana

COMUNICAT DEL RECTORAT DE LA UNIVERSITAT DE SALAMANCA







En el matí del 6 de gener, en un parc de la ciutat, una parella d'uns trenta anys *hostigó verbalment, amb insults de tipus racista, i físicament a una persona llatinoamericana, alumna de doctorat de la nostra Universitat, que passejava tranquil·lament amb els seus fills.







La Universitat de Salamanca no pot romandre passiva davant cap agressió soferta per un ésser humà; molt menys, si es tracta d'un membre de la comunitat universitària. Fidels a la seva defensa activa dels drets humans, el Rector i l'equip de govern de la Universitat de Salamanca volen deixar bé asseguts, i senten en això l'empara de la societat *salmantina, el seu fàstic i la seva condemna davant qualsevol forma de violència, sigui aquesta verbal o física; manifesten el seu total respatller a la nostra estudianta i la seva família, havent posat a la seva disposició els nostres Serveis Jurídics i tota l'estructura universitària, i reiteren la seva solidaritat, suport i compromís, amb tots els estudiants de la Universitat de Salamanca. Avui, d'una forma especial, amb els de la comunitat llatinoamericana.







José Ramón Alonso



Rector
___________________________-
A més, posa el comunicat d'un rector i ja està a indymedia, no crec que segueixi massa la filosofia de l'Independent Media


Salut!!
!
Re: Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
Pot ser que a Salamanca no sapiguen parlar català? potser no?
Re: Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
Indymedia bcn és una web catalana, llegida i consultada majoriatariament per catalans, que tenen com a llengua usual i pròpia el català.

És una falta de respecte no usar el català. I la falta de respecte es comet igual des de Salamanca, encara que no sàpiguen escriure en català.
Re: Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
Porque no sepan catalan, no van a poder denunciar en una pagina publica una agresion racista?

CAT = Feixista.
Re: Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
CAT no és feixista; és, simplement, idiota.
Re: Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
¿por qué no se recriminan las publicaciones en inglés?
Re: Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
Jo no dic si es pot denunciar o no una agressió feixista. Cal denunciar-ho sempre.

Però tant difícil és d´entendre?

Tant molesta el català?

Algú que defensa el català és un feixista o un idiota?

I tothom que defensa les agressions al català, el desprecia, l´ataca i el rebutja, què és? És idiota? És un feixista?

Algú publicaria una notícia en rus a indymedia baltimore?

L´anglès, ara per ara, no arracona el català als Països Catalans. Si que ho fa el castellà i per això cal demanar que es publiquin les notícies en català, que recordem, és la llengua pròpia de TOTS ELS TERRITORIS QUE CONFORMEN ELS PA�SOS CATALANS.

No és tant difícil d´entendre. Fins i tot els i les feixistes i els i les idiotes ho poden fer!

ALS PA�SOS CATALANS, EL CATALÀ, ÚNICA LLENGUA OFICIAL!!
Re: Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
Si, si mayoritariamente catalana...si si, a indymedia barcelona entra gente de todo el mundo listo. ¿porque los vasco no ponen , hay porfavor en euskera en sus paginas? ¿ por qué alguna gente de la sociedad catala se ha puesto tan pija y simplista?
Re: Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
no, l'anglès arracona totes les altres llengües a tot el món

no teniu arguments, només sou fanatics
Re: Agresión fascista en Salamanca
09 gen 2008
Aqui cada uno escribe como le sale de los cojones, y tu no eres nadie para decir en que idioma se tiene que escribir. Quien quiera escribir en catalan que escriba en catalan y quien quiera escribir en castellano pues que escriba en castellano. Y otra cosa, aunque no te guste en Cataluña ai gente que abla el castellano aunque sepa ablar el catalan y simplemente te tienes que joder por que tu no tienes que decirle a nadie como se tiene que expresar.

Todo mi apoyo a los agredidos por los cerdos fascistas.
Salud!
Re: Agresión fascista en Salamanca
10 gen 2008
Per casualitat, estàs afiliat a Ciudadanos? pensa que ara van curts de càrrecs.

Com ha dit el de més a dalt, una cosa és que no es sàpiga parlar català. Perfecte. Però estem al segle XXI i a internet. Existeixen moltes eines per traduir textos.

Per exemple: www.internostrum.com . Poseu un text, opció castellano>català i ja està.

I per cert, el que parla de "vascos", que faci el favor de passar-se per www.euskalherria.indyemdia.org, aviam si troba o no únicament notícies en euskara (i de totes maneres, no és igual de fàcil per un castellanoparlant entendre basc que català, o gallec o portuguès, no fotem!)

Salut i solidaritat amb els agredits!
Re: Agresión fascista en Salamanca
10 gen 2008
Ho haurem d'afrontar, nois. Per molt que visquem en uns PPCC indepes i socialistes, no tenim cap dret a obligar la gent a parlar català, correm el risc de fer-nos repelents i tot. Obligació de coneixer-lo és normal, ve donat, però de parlar-lo.... I si vols construïr una majoria social indepe no et posis intransigent amb això perquè ESTÀS TIRANT LA LLUITA ENRRERE, FANÀTIC DE MERDA
Re: Agresión fascista en Salamanca
10 gen 2008
"no tenim cap dret a obligar la gent a parlar català, correm el risc de fer-nos repelents i tot" es eso exactamente, yo entiendo que no quereis que el catalan acabe siendo una lengua muerta, que nunca lo sera pero neng, joder tanto dar el coñazo...acaba tocando los cojones al personal xD ya parece que este la peña esperando a que alguien solo ponga el texto en castellano pa' tirarse al cuello.
Salud compañeros.
Re: Agresión fascista en Salamanca
10 gen 2008
Potser és això, que aquest usuari no té més ocupació que això

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more