Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
El GAL·lós Bono incita a la Guàrdia Civil a practicar la guerra bruta i el crim d'Estat
09 gen 2008
L'exministre de defensa socialfeixista, José Bono, ha incitat a les forces represores que emprin la tortura i que no s'estiguin de practicar el crim d'Estat.
TORTURAS.jpg
L'exministre de defensa socialfeixista, el qual tenía un pare falangista com agrada de recordar ell mateix en públic, José Bono, ha incitat a les forces represores que emprin la tortura i que no s'estiguin de practicar el crim d'Estat.
Sense cap pudor, l'exministre del partit fundador dels GAL i ferm candidat a la presidència del Congrés ha âaconsellatâ? a la Guàrdia Civil davant els micròfons de RNE i recollides per distints mitjans âque no hi hagi baixes, però que si ha d'haver-les que no siguin de l'Estatâ?, en relació a una pregunta sobre els presumptes membres de l'organització armada ETA, Igor Portu i Martín Sarasola, que han sofert importants i greus lesions en el cos arran de la seva detenció, causant en el cas d'Igor Portu lesions tan greus, que ha estat obligat el seu ingrés a la UCI de l'Hospital de Donosti. Martín Sarasola està deformat físicament a força d'una forta pluja de cops i tortures, però sembla ser que amb ell han tingut més sort que amb Igor en els torments inflingits.
Així mateix, Bono va realitzar una crida al més pur estil populista i demagog a tots els espanyols perquè "es posin de part de qui han de posar-se", en clara al·lusió a tancar files davant la guerra bruta, la tortura i l'assassinat sense qüestionar res ni assenyalar a ningú. En una paraula, que tanquem els ulls, callem, fem oïdes sords i deixem practicar i fer a l'Estat la seva tasca repressora i guerra bruta, sumisos i sense qüestionar res.
Aquestes declaracions realitzades quan no passa any en què surtin a la llum informes detallats d'Amnistía Internacional i d'altres organismes internacionals i nacionals pro drets humans independents assenyalant a l'Estat espanyol com a responsable de la pràctica continuada de la tortura, amb més de mil casos anuals denunciats, i la falta absoluta de voluntat política per a fer front a aquesta xacra, que es manté impune davant les institucions judicials i polítiques del nostre país, no és més que una incitació directa a la guerra bruta i el crim d'Estat contra la dissidència política i el seu entorn social.
Com fa més de trenta anys, contínua sent necessari disposar d'organitzacions, com el Socors Roig Internacional, que no descansin en la denúncia del terrorisme d'Estat, desemmascarin el llenguatge demagog que ens pretenen vendre les âexquisitesesâ? de la âtransició democràticaâ? (del feixisme franquista al feixisme coronat) i faci front eficaçment a la repressió i guerra bruta que invariablemente ha vingut practicant l'Estat feixista, sigui del color que sigui el govern de torn. I d'això, en el Socors Roig Internacional sabem de què parlem una bona estona: http://www.presos.org.es/BalanceRepresivo.htm
Mira també:
http://www.presos.org.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El GAL·lós Bono incita a la Guàrdia Civil a practicar la guerra bruta i el crim d'Estat
09 gen 2008
Res de nou vaja! akesta txusma del PPSOE no han canviat gens, i la policia tampoc,
Les tortures segueixn i seguiran contra tot allò k molesti gaire, sguin independtistes catalans, bascs o galecs, siguin immigrants, falsos militants islamistes, i tot allò k soni a dissidència política i social.

ESTAT ESPANYOL ESTAT TERRORISTA!!

BONO FEIXISTA!! ALGUN DIA REBRÃS EL TEU MERESCUT FILL DE PUTA I AKELL DIA SEREM MOLTS ELS K NO HO LAMENTAREM!!

VISCA ELS PAÃ?SOS CATALANS LLIURES!!

GORA EUSKADI ASKATUTA!!

POLICIA I GUARRA CIVIL ASSASSINS!!!
Re: El GAL·lós Bono incita a la Guàrdia Civil a practicar la guerra bruta i el crim d'Estat
09 gen 2008
VIVA LA GUARDIA CIVIL HIJOS DE PUTA! DOS COSTILLAS ROTAS SON POCAS! PUTA EUSKADI Y PUTA CATALUÑA!
Re: El GAL·lós Bono incita a la Guàrdia Civil a practicar la guerra bruta i el crim d'Estat
10 gen 2008
No tranqui si lo grave no són sólo lo de las costillas, son los más de 30 anños que llevan, despues de enterrado el criminal y asesino Franco, dandole al crimen de Estado y terror facsista. Y es a ello lo que el pueblo deberemos poner remedio, dando el merecido a gentuza como tu.
Sindicato Sindicat