Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Congrés Extraordinari de CGT Catalunya
08 gen 2008
El Centre de Lectura de Reus acollirà, el dissabte 19 de gener de 2008, des de les 10h del matí, el Congrés Extraordinari de la CGT de Catalunya. El congrés es desenvoluparà a la sala d’actes d’aquesta entitat, situada al primer pis, amb capacitat per unes 170 persones
CGT CatalunyaEl Centre de Lectura de Reus acollirà, el dissabte 19 de gener de 2008, des de les 10h del matí, el Congrés Extraordinari de la CGT de Catalunya. El congrés es desenvoluparà a la sala d’actes d’aquesta entitat, situada al primer pis, amb capacitat per unes 170 persones. La realització d'aquest congrés extraordinari és deguda a la dimissió de la majoria de secretaries de l'actual SP, entre elles les més importants, en paral·lel a la petició de realització de congrés extraordinari realitzada per 8 federacions territorials.

Un dels punts de l'ordre del dia del Congrés Extraordinari és l'aprovació o no, per part dels sindicats de la CGT de Catalunya, dels informes de gestió de les diferents secretaries del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya escollit en el congrés de Sant Joan Despí el desembre de 2005.

L'altre punt és l'Elecció d'un nou Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya, que cobrirà el periode de temps de dos anys fins a la realització del proper congrés ordinari. Per a aquest punt s’ha presentat una única candidatura.

En no haver-hi ponències, els acords dels sindicats als punts de l’ordre del dia els podeu entregar a la Comissió Organitzadora abans de l’inici del congrés.

Per a més informació sobre qüestions referents al congrés, us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon 607 760 340 (Joan).

Federació Comarcal Baix Camp-Priorat CGT
Comissió organitzadora Congrés Extraordinari CGT Catalunya
Reus, 4 de gener de 2008

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Congrés Extraordinari de CGT Catalunya
09 gen 2008
cal que es publiquin aquests coses a indymedia?
Re: Congrés Extraordinari de CGT Catalunya
09 gen 2008
perquè no? no te importancia que un sindicat faci un congrès? què tens algùn problema a la CGT?
Re: Congrés Extraordinari de CGT Catalunya
09 gen 2008
perquè aquestes coses són internes del propi sindicat. Ho hahgués dit igual si hagués estat qualsevol altre organització

salut
Sindicat Terrassa