Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Segon dia de judici del 4F
08 gen 2008
En el segon dia de procés, han passat a declarar, en qualitat de testimonis, els membres de l’equip mèdic que va atendre al guardia urbà ferit en el lloc dels fets.
Segon dia de judici del 4F

En el segon dia de procés, han passat a declarar, en qualitat de testimonis, els membres de l’equip mèdic que va atendre al guardia urbà ferit en el lloc dels fets.

Tot i que la majoria dels testimonis han manifestat que, després de 2 anys, ja quasi no recordaven res del que havia passat, hi ha hagut algunes declaracions destacables. Per exemple, el fet de que tots/es ells/es han coincidit en afirmar que mentres es trobaven en el lloc dels fets, en el que només hi havia policies, seguien caient objectes (si només hi havia policies al carrer, és obvi que els objectes només podien venir dels balcons del teatre, cosa que reforça la tesis de la defensa).

Les altres qüestions destacables són que una de les metgesses que va atendre al guardia urbà ha manifestat que al costat del cos hi havia restos d’algun test trencat; i l’altra metgessa, tot i que ha manifestat no recordar gairebé res del succeït, ha ratificat la seva declaració del 6 de febrer de 2006, en la que va afirmar que just abans d’atendre a l’agent ferit va preguntar als altres agents com s’havia produït la lessió i cap d’ells va saber contestar-li.

Al finalitzar les declaracions de l’equip mèdic s’ha realitzat una llarga pausa, després de la qual s’ha fet el visionat d’un video gravat amb la càmera d’un mòvil per una veïna del carrer Sant Pere Més Baix. En aquest video, que ja s’havia fet públic en aquests últims dies als grans mitjans de comunicació, es pot veure com al carrer Sant Pere Més Baix, completament ocupat per membres dels Mossos i la Guardia Urbana, hi ha un cap de policia que no para de cridar a la resta d’agents que es posin els cascs perque estan tirant objectes des del teatre ocupat. En el mateix, també es poden observar els camions de BCNeta que van netejar el lloc dels fets, esborrant-ne les proves.

Després de fer dos visionats de la prova videogràfica, una pels jutges i una altra pel públic, s’ha donat per aixecada la sessió, esperant reprendre el judici demà amb les declaracions de set guardies urbans i onze mossos d’esquadra.

SI LA JUSTICIA ES COMPRA, LA VERITAT NO ESTÀ EN VENDA
Mira també:
http://www.karcelona.revolt.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Segon dia de judici del 4F
09 gen 2008
Mucho ánimo!
Sindicat Terrassa