Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Que el nadal no et consumeixi
07 gen 2008
Durant aquest nadal joves del barri de les corts han estat, amb els mitjans que tenien a l'abast, combatent el significat que prenen aquestes dates i criticant el consum irresponsable que comporten.

La darrera acció que es va realitzar va ser l'apagada de les famoses llums de nadal on s'hi podia llegir un "EIX COMERCIAL SANTS LES CORTS" i observar unes "BOSSES DE COMPRES", res pot evidenciar millor el que representa actualment el nadal.
2772422.jpg
2772420.jpg
P1040020.JPG
Aquest any les carrosses dels reis recorrien a les fosques els carrers de les corts. Després de diverses accions a la illa diagonal i pels voltants, o alguns actes al casal popular de les corts per fer una crítica al sistema capitalista i a qualsevol significat que aquest li dona al nadal, uns joves del barri de les corts van apagar les llums que iluminaven els carrers de Les corts amb el gran lema "eix comercial sants les corts".

Aquestes llums havien estat durant tot el nadal funcionant, però malauradament els reis mags no les van poder gaudir.

Una acció més doncs que es suma a les diverses accions fetes al llarg del nadal per denunciar simbòlicament les injustícies del nadal. Un any més, el nadal no ens ha pogut consumir...


QUE EL NADAL NO ENS CONSUMEIXIhttp://www.ajlescorts.blog.com/

Assemblea de joves de Les Corts

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa