Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La Direcció de TMB es nega a reanudar les negociacions demà, 8 de gener, per parlar de la resolució del conflicte sobre els descansos
07 gen 2008
.
El passat 3 de gener, la Direcció de TMB rebia a tres delegats dels conductors/es que li entregaven una carta per Didac Pestaña, Vicepresident de TMB. En aquesta breu trobada, els tres directius van comunicar que es mantenia la reunió amb la Comissió Delegada per demà, 8 de gener.

Doncs bé, avui, 7 de gener, la Direcció de TMB ha comunicat al President del Comitè d’empresa, Saturnino Mercader, que demà no es realitzarà la citada reunió.

D’aquesta manera, queda molt clar que, per un costat, tot el discurs de Jordi Hereu i de Didac Pestaña sobre la imposibilitat de negociar amb una convocatoria de vaga sobre la taula era falsa.

A dia d’avui, no hi ha cap convocatoria de vaga al Departament de Treball i continuen negant-se a buscar una solució al conflicte sobre els descansos dels conductors/es.

Per altra banda, també mostra les poques ganes que tenen tan l’Empresa com l’Ajuntament a que es resolgui aquest tema, deixant que aquesta situació es podreixi i paguin els plats trencats tan la gent de Barcelona com els propis treballadors/es de l’empresa.

D’aquesta manera, queda cada cop més clar qui està en una postura intransigent i de enrocament total que no benificia a ningú i, per tant, s’hauran de portar a terme els acords de la última Assemblea de conductors/es.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Direcció de TMB es nega a reanudar les negociacions demà, 8 de gener, per parlar de la resolució del conflicte sobre els descansos
07 gen 2008
endavant amb la vaga!
teniu el suport popular!
Sindicat Terrassa