Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjament il.legal a Vilanova i la Geltrú
07 gen 2008
El passat divendres 4 de gener de 2008,l'inmobiliària Quintmar conjuntament amb sicaris van desallotjar l'inmoble okupat per l'Assemblea de Joves el passat dissabte 22 de desembre de 2008 per reconstruïr-lo com a Centre Social per a joves.
IMG_3265.JPG
GetAttachment[5].jpeg
GetAttachment[3].jpeg
IMG_3293.JPG
GetAttachment[2].jpeg
El passat divendres 4 de gener, l'inmobiliària Quintmar,conjuntament amb sicaris contractats van desallotjar il.legalment l'inmoble okupat el passat 22 de desembre de 2007 per reconstruïr-lo com a centre social per a joves,amb la intenció de denunciar l'agreujant amenaça de l'especulació urbanística a la nostra vila i la manca d'espais per a joves a Vilanova i la Geltrú.

Cap a les 16:00 hores del passat divendres,diversos joves es disposaven a anar cap al Casal Popular a fer-hi assemblea i a treballar-hi,però es van trobar sorpreses per un grup d'operaris i matons amb actituts violentes davant el Casal.Mossos,Sicaris,especuladors van fer presència del desnonament il.legalt realitzat per la inmobiliària Quinntmar, en poques hores aquella tarda de divendres 4 de gener.Can Dragó va ser ocupada aquell cop de curruptes especuladors i de sicaris per fer front a qualsevol altre possible intent d'okupació un altre cop.L'endemà,cap a les 7:00 hores operaris i mateixos personatges que ja van bloquejar les portes el dia anterior,estaven començant a tapiar les portes d'accés al Casal,algun d'ells tapant-se el rostre de la cara per no ser sorpresos per les possibles grabacions de veïnes que es van acostar per grabar i fotografiar el desallotjament de Can Dragó.Ara aquest inmoble,tornarà a ser un espai en desús,on les rates hi faràn cap.Un projecte de Casal Popular,destruït per especuladors i sicaris amb l'intenció de seguir expropiant cases per interesos econòmics.

ens queda la ràbia!

CAN DRAGÓ ARA I SEMPRE RESISTIRÀ!

UN DESALLLOTJAMENT UNA ALTRE OKUPACIÓ

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desallotjament il.legal a Vilanova i la Geltrú
07 gen 2008
okupar també és ilegal i per llei mai podreu guanyar als especuladors. Si en aquest espai l'ajuntament preveu fer un centre social de joves tampoc no sortiu perdent, és lo que volieu un espai per a joves.
Ja sabeu que hi ha molts altres locals, pissos, fàbriques end sús que podeu okupar de nou
Re: Desallotjament il.legal a Vilanova i la Geltrú
07 gen 2008
El problema es que els centres de joves promoguts pels ajuntaments acaben tenin massa preció per part deels ajuntaments a que fagin el que l'ajuntament trova bé, i no el que els joves volen fer, és una de les formes que tenen els poders fàctics de tallar les ales al jovent, si vols entrar en els seus centres socials, s'ha de fer el que ells volen i no altre cosa i menys criticar-los.
Re: Desallotjament il.legal a Vilanova i la Geltrú
07 gen 2008
no se perquè serà que els centres de joventut que ofereixen les institucions estan tan buits de joves, tan buits d'activitats autogestionades pels mateixos joves, tan buits de lluites polítiques que duen a terme els joves que fan algu mes que jugar a la playstation i veure MTV.
Re: Desallotjament il.legal a Vilanova i la Geltrú
08 gen 2008
Només cal que ompliu aquest centre de tot lo que vosaltres diueu que careixen. Si ajuntament fot el local només cal explotar-ho i fer-ne un ús del vostre gust. Que us pot dir l'ajuntament al respecte és un espai jove ocupat de joves amb una idea crítica.
Re: Desallotjament il.legal a Vilanova i la Geltrú
09 gen 2008
Visca l'ingenuitat!
Re: Desallotjament il.legal a Vilanova i la Geltrú
09 gen 2008
"vaja" sembles una mica tontu:
Als centres cívivcs de l'ajuntament estan prohibides les activitats de caire polític, normalment estan gestionats per empreses d'animació sociocultural que marquen el tipus d'activitat acrítiques (en la gran majoria) que s'hi poden fer. Sortir en defensa dels espais pel jovent gestionats desde les administracions és cagarla. Ara no sé si és pq no en tens ni idea, o és una manera de fer el notes per cridar l'atenció.
Re: Desallotjament il.legal a Vilanova i la Geltrú
09 gen 2008
Com a colectiu podeu demanar un espai del centre civic per a vosaltres, crec que no us ho poden negar. Teniu dret a reclamar un espai. En el vostre raco podeu fer lo que vulgueu (inclús parlar de politica), no? Hi ha moltes maneres de lluitar i seguir endevant amb les vostres ideas.
De vegades cal ser molt més murri que el vostre ajuntament i fer que els seus trets els hi sortin per la culata
Sindicato Sindicat