Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Problemes al salo d l´infancia
05 gen 2008
Ahir dia 4 un grup de gent vem desplegar una pancarta al salo de l´infancia en contra de les forces de repressio , es a dir en contra dels militars , mosos , guarcida civil ....
pk creiem que en un salo de l´infancia no hi hauria d´haber lloc per a les pistoles , la violencia i les forces d repressió .
Al final tot hi les dificultats i els boicots q hem sofert , hem aconseuit desplegar la pancarta , davant dels militars i tota la gent q circulava per alli en aquells moments , Rebent suport per part dels pares i insults i amenaces per part dels militars es a dir els U.M.I (unitats minimes d´inteligencia )k s´han dedicat a fer fotografies sense permis , de tota la gent k a partipat en l´accio .
Al final degut a les complicacions i les amenaces hem hagut de penjar la pancarta al caixa forum ,

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Problemes al salo d l´infancia
05 gen 2008
Cal dir que la passivitat de la seguretat privada i dels mossos va ser total, els militars anaven fent fotos als crios i als que varen participar en l'acció i ningú els hi deia res, encara els hi reien la gràcia.

Un zero per la gene, la fira i tota aquesta colla d'impresentables.
Re: Problemes al salo d l´infancia
05 gen 2008
Si es clar el normal és que com en l'epoca hitleriana els nens assumeixin com a normals la repressió i que els cossos de seguretat els rentin el cervell.

Si és clar tot el que surt de la normalitat ha de ser reprimit a cops de porra. Espanya és feixista i cada dia es veu més clar.

Feu fàstic els mossos. Per altra banda no hi ha problema perque les forces de seguretat actueu amb tanta prepotencia i impunitat que aquests nens que avui us admiren demà us temeran i odiaran, com ens ha passat a molts.
Sindicat Terrassa