Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: guerra
Una delegació de cooperants catalans aturats pel bloqueig de Gaza
04 gen 2008
Denunciem el bloqueig que està rebent la població palestina a Gaza. La negativa a l’entrada de la delegació catalana és una mostra més d’aquest bloqueig polític i econòmic ferotge.
Avui 3 de gener dos companys representants de la campanya “Trenquem el bloqueig de Gaza� han estat aturats al pas fronterer d’Eretz, entre Gaza i Israel. Les autoritats militars israelianes els han impedit l’entrada al país, tot i que la vistita havia estat autoritzada pels responsables militars del pas el dia abans, prèvia tramitació de tota la documentació oficial a través de l’Oficina Tècnica de Cooperació del Consolat d’Espanya a Jerusalem.

La visita dels companys s’inscriu en el marc de col·laboració amb el “Centre Palestí de Recursos Laborals de Gaza� per donar continuïtat al projecte de reforçar el moviment sindical palestí i l’ajut a la societat civil en el marc de la solidaritat internacional. Aquest projecte es va iniciar el passat mes de maig amb una vistia a Gaza de 22 sindicalistes de Catalunya i d’arreu de l’estat espanyol a Gaza per participar a les mobilitzacions del Dia Internacional dels Treballadors.

Denunciem la negativa a l’entrada dels companys catalans a Gaza en el pas d’Eretz per l’impediment dels militars israelians sense donar cap raó i sense fer cap cas de tots els tràmits fets a les instàncies corresponents. Segons el Dret Internacional, les autoritats israelianes no poden impedir l’entrada a Gaza de delegacions Internacionals.

Des de Catalunya volem denunciar el bloqueig que està rebent la població palestina a Gaza. La negativa a l’entrada de la delegació catalana és una mostra més d’aquest bloqueig polític i econòmic ferotge, que enfonsa en la fam i la desesperació el milió i mig de Palestins que viuen a la franja. Cal reaccionar davant aquests fets demanant la solidaritat amb el poble palestí i la fi immediata del bloqueig.

Lluita Internacionalista
http://luchainternacionalista.org/?lang=ca
luchaint ARROBA telefonica.net

Link relacionat amb la mateixa campanya:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/323347/index.php

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat