Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Maig»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Una delegació de cooperants catalans aturats pel bloqueig de Gaza
04 gen 2008
Denunciem el bloqueig que està rebent la població palestina a Gaza. La negativa a l’entrada de la delegació catalana és una mostra més d’aquest bloqueig polític i econòmic ferotge.
Avui 3 de gener dos companys representants de la campanya “Trenquem el bloqueig de Gaza� han estat aturats al pas fronterer d’Eretz, entre Gaza i Israel. Les autoritats militars israelianes els han impedit l’entrada al país, tot i que la vistita havia estat autoritzada pels responsables militars del pas el dia abans, prèvia tramitació de tota la documentació oficial a través de l’Oficina Tècnica de Cooperació del Consolat d’Espanya a Jerusalem.

La visita dels companys s’inscriu en el marc de col·laboració amb el “Centre Palestí de Recursos Laborals de Gaza� per donar continuïtat al projecte de reforçar el moviment sindical palestí i l’ajut a la societat civil en el marc de la solidaritat internacional. Aquest projecte es va iniciar el passat mes de maig amb una vistia a Gaza de 22 sindicalistes de Catalunya i d’arreu de l’estat espanyol a Gaza per participar a les mobilitzacions del Dia Internacional dels Treballadors.

Denunciem la negativa a l’entrada dels companys catalans a Gaza en el pas d’Eretz per l’impediment dels militars israelians sense donar cap raó i sense fer cap cas de tots els tràmits fets a les instàncies corresponents. Segons el Dret Internacional, les autoritats israelianes no poden impedir l’entrada a Gaza de delegacions Internacionals.

Des de Catalunya volem denunciar el bloqueig que està rebent la població palestina a Gaza. La negativa a l’entrada de la delegació catalana és una mostra més d’aquest bloqueig polític i econòmic ferotge, que enfonsa en la fam i la desesperació el milió i mig de Palestins que viuen a la franja. Cal reaccionar davant aquests fets demanant la solidaritat amb el poble palestí i la fi immediata del bloqueig.

Lluita Internacionalista
http://luchainternacionalista.org/?lang=ca
luchaint ARROBA telefonica.net

Link relacionat amb la mateixa campanya:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/323347/index.php

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more