Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral
La vaga continua i els contrapiquets armats de Joan Saura intenten sabotejar la vaga
03 gen 2008
La vaga continua i els contrapiquets armats de Joan Saura (Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa) intenten sabotejar la vaga sense aconseguir-ho
La segona tanda de mobilitzacions en autobusos de TMB, contínua avui dijous 3 de gener del 2008, amb tot el suport per part de la plantilla que ahir es va reunir en Assemblea. Ací es va decidir no només el continuar la vaga, sinó que davant de l’actitud provocadora de l’empresa despreciant els drets d’usuaris i treballadors, es proposa si és necessari endurir les mobilitzacions amb vaga indefinida per a febrer. L’actual suport a la vaga i la participació de la plantilla tant en les aturades com en les assemblees, fan preveure que la vaga indefinida és inevitable i el seu èxit assegurat si l’empresa no abandona la seva actual política contra els/es treballadors/es i usuaris/es dels autobusos.

Entre les "gestes" d’aquesta direcció de TMB, està el col·locar els bitllets i targetes mensuals com els més cars de l’Estat Espanyol, segons un estudi comparatiu de Consumidors en Acció (FACUA). Mentre l’Alcalde Hereu és el polític millor pagat, mentre que alts directius de TMB tenen sous abusius i cobren pensions milionàries quan es jubilen, els conductors d’autobús s’han vist obligats a fer una vaga de fam per deixar ben clar a l’empresa i als usuaris/es que el conductors/es de TMB estén disposats a tot per que empresa i treballadors/es arribin a un acord abans del 2 de gener, fent innecessària les vagues del 2, 3 i 4 de gener.

L’Ajuntament de Barcelona i l’Alcalde Hereu han demostrat la seva insensibilitat i la seva intransigència no reconeixent el dret a poder gaudi dos dies de festa setmanal als conductors de TMB i els perjudicats seran obrers/es i classes populars usuaris/es majoritaris del transport públic i els treballadors/es que veuran mermat el seu sou per les vagues del 2, 3 i 4 de gener., però que desgraciadament la postura tancada de l’Ajuntament i de la Direcció de TMB no els ha deixat cap altra sortida. Mentres estos polítics i directius, burlant-se dels/es usuaris/es no tindran problemes de mobilitat amb els seus vehicles oficials. Com deia Francesc Layret, "Quan els treballadors fan vaga, no és que no vulguin treballar, sinó que volen fer-ho en millors condicions". En aquesta ocasió poder disposar de dos dies a la setmana per a descansar i estar amb la família.

Avui, a més de complir-se els serveis mínims amb normalitat, igual que els anteriors dies de vaga, han sortit uns quants vehicles no previstos a causa de les coaccions que han hagut de suportar per part de l’empresa perquè s’incorporessin al treball. Les coaccions de l’empresa han tingut un ferm aliat en la Generalitat de Catalunya dictant uns serveis mínims clarament abusius ( el 50 %) i en els seus Mossos d’Esquadra de Joan Saura (ecosocialista es diu la peça) que han impedit als piquets informatius la deguda informació i suport moral a aquests companys per a resistir les pressions de l’empresa. TMB està tenint un ferm aliat en els cossos armats dirigits per l’ecosocialista Joan Saura per a intentar sabotejar la lluita obrera, coaccionant amb tota la seva violenta parafernàlia armada fins a les dents, a pacífics i desarmats treballadors que només defenen el seu elemental dret a disposar de dos dies de festa a la setmana per mitjà del dret més reconegut històricament de lluita obrera i que tant va costar aconseguir: la vaga.

La intransigència patronal i els seus mitjans coactius obliga a continuar les mobilitzacions
Al febrer vaga indefinida
Mira també:
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article1208

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La vaga continua i els contrapiquets armats de Joan Saura intenten sabotejar la vaga
03 gen 2008
Tot el suport. Endavant amb la vaga. Salut!
Re: La vaga continua i els contrapiquets armats de Joan Saura intenten sabotejar la vaga
03 gen 2008
todo el apoyo de los ciudadanos a pie!!!!!!!!!!!!!!!!!

fuerza trabajadores !!!!!!!!!

si no os escuchan
nos vamos todos a la huelga general!

para que recuerden qu exsitimos
Re: La vaga continua i els contrapiquets armats de Joan Saura intenten sabotejar la vaga
03 gen 2008
I contra la manipulació informativa de TV3 que saboteja el legitim dret dels treballadors de lluitar per les seves reivindicacions. Salut i força!!!
Re: La vaga continua i els contrapiquets armats de Joan Saura intenten sabotejar la vaga
03 gen 2008
i la puta tv3 pitjor que l'Urdaiz, ni tant sols ha anomenat la "CGT"!

Endavant amb la lluita!

"Aquells qui es converteixen en exemple a seguir, són els imprescindibles!"
Re: La vaga continua i els contrapiquets armats de Joan Saura intenten sabotejar la vaga
03 gen 2008
vavava que no decaigui que no decaigui!

I si volen expedients: vaga a la japonesa! Usuaris contra les màquines!
Re: La vaga continua i els contrapiquets armats de Joan Saura intenten sabotejar la vaga
03 gen 2008
No mezclemos churros con merinas!

La huelga es por los dos días de descanso que os merecéis y por ello contáis con la solidaridad de muchas personas.

Pero no toquéis el tema del precio del billetes diciendo "Entre les gestes d’aquesta direcció de TMB, està el col·locar els bitllets i targetes mensuals com els més cars".

No lo hagáis porque la huelga no va de eso. Nadie, ni usuario ni trabajadores ni CGT se preocupa por el precio del billete. Así que no vengamos ahora a confundir.

Y sino, porque no salir los servicios mínimos de cocheras con las máquinas validadoras inutilizadas?
Re: La vaga continua i els contrapiquets armats de Joan Saura intenten sabotejar la vaga
03 gen 2008
se solidario invalida las máquinas (xon unA CUCHILLA DE AFEITAR, CON SILICONA, CON IMAGINACIÓN...)

pd.; AUNQUE TIENES RAZÓN MANUEL QUE LA HUELGA NO SE HACE contra de la subida, en un comunicado noesta demás que recordemos que barcelona tiene el precio del autobus más caro del estado y sus directivos cobran sakarios astronomicos y pensiones millonarias
Sindicat