Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ha sortit el Catalunya 93
02 gen 2008
www.revistacatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)
PORTADA PETIA_cat93.jpg
Portada
âDama de lágrimasâ?, muntatge de DídacSalau.

Editorial
La CGT de Catalunya âmolt més que un sindicat-, lliure i llibertària.

Reportatge
La CGT: la consolidació dâuna alternativa; Per fer front a la situació econòmica i social actual; LâEuropa del capital; La necessitat de continuar endavant i de consolidar-nos com a alternativa; Davant del tractat de la Unió; Per una extensió del treball amb Amèrica Llatina.

Treball-Economia
Repressió sindical a Sandhar Tehnologies Barcelona SL de Santa Margarida i els Monjos; Davant el greu deteriorament del servei ferroviari a Catalunya; Vagues a Renfe Operadora i Adif pel Conveni Col·lectiu; Desconvoquen totes les vagues previstes a lâAVE; Entrevista a Jordi Ferri Tomàs, de la Secció Sindical de CGT de la Diputació de Barcelona: âLâassembea és lâelement central i essencialâ?; Vagues de 24 hores a Selsa, empresa de neteja dels col·legis de Cornellà; Aturades dâuna hora per torn a Esteban Ikeda en protesta pel Conveni Col·lectiu signat; Concentració dels treballadors del âDiari de Terrassaâ; El Sindicat de Treballadors de la Marina Mercant sâintegra a la CGT; Convoquen set dies de vaga total en els autobusos de Barcelona; Els conductors de la Hispano Igualadina tornen a convocar vaga; Jornades sobre Edificis Malalts i Lipoatròfia Semicircular; Mercantilisme en la intervencó social: buscant alternatives; Els sindicats de lâEnsenyament convoquen una vaga contra la reforma del conseller Maragall; Concentració del professorat per garantir el dret a lâeducació de les persones adultes; Les dades suspenen la Llei dâEducació Catalana; Al telemàrqueting, CCOO-UGT canvien drets dels treballadors per alliberats; 2.000 manifestants contra el tancament dâempreses i els acomiadaments; Sentència condemnatòria contra Parcs i Jardins de Barcelona per vulneració del dret de vaga.

La Tramuntana. Tema del mes
Lâextrema dreta sâorganitza electoralment i busca âvot obrerâ.

La Tramuntana. Entrevista
Entrevista a Allèssi DellâUmbria: âSi no pots expressar la ràbia, et destrueix per dinsâ?.

La Tramuntana. Convocatòries
Congrés Extraordinari de la CGT de Catalunya, a Reus el 19 de gener; Temps de Re-voltes: posem en marxa el decreixement!; Lâexposció sobre la Revolució Llibertària continua el seu camí per Catalunya.

Sense fronteres
Poble maputxe, perseguit com mai pel govern âsocialistaâ de Bachellet; La feina del Mou-motos.

Social
Actes per recordar la mort de Pedro Ã?lvarez; Comença la campanya per tirar endavant una Iniciativa Legislativa Popur per una Catalunya Lliure de Transgènics; Una educació no sexista venç el maltractament; Ja nâhi ha prou! Un poble en defensa de la terra i de lâaigua.

Dinamita de cervell
Introducció a les estètiques llibertàries; Bakunin i el nacionalisme (2); Matar la memòria; Placa a la memòria dâAntonio Ruiz Villalba; La servitud dels indòcils; âCastelló sota les bombesâ? âLa Dolors, una vida per la llibertatâ?, âEl triomf de les sirenesâ?, âLa doctrina del xocâ? i âLa ciudad mentirosa: fraude y miseria del âmodelo Barcelonaââ?; i revistes âLa Veu del Carrerâ?, âLa Chicharraâ?, "Nosotr@s" i "Paso a pasoâ?.

Entrevista
â?Considerem la vida com una cosa importantâ?, entrevista a John Zerzan, anarcoprimitivista.

Articles d'opinió
Pep Juárez, Emili Cortavitarte, Josep Llunas, , Pepe Berlanga, Joan Zambrana, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pep Cara, Francesc Urgell i Mariela Valiente, Peter Leupold, Vicent Martínez, Pepe Gutiérrez, Josep Estivill i Jordi Martí Font.
Còmic dâÃ?cido Critico.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya 93
02 gen 2008
K be!!
Re: Ha sortit el Catalunya 93
03 gen 2008
Aquesta gent està fent una feina fenomenal, aquesta revista cada dia està millor. Si la CGT fos el que s'explica a la seva revista fins i tot jo m'hi afiliaria jo, de totes maneres cada cop tinc més clar que si volem canviar alguna cosa ens hem d'agrupar i CGT emostra cada dia més que si vaig a algun lloc serà aquí.
Re: Ha sortit el Catalunya 93
03 gen 2008
www.cgt-caprabo.com
Sindicato Sindicat