Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
2. 3 i 4 els usuaris del bus no paguem el billet -Vaga de Conductors
31 des 2007
Fem coincidir la protesta contra les pujades del preu del transport amb la vaga dels buseros.

Reivindicación ciudadana ante el augmento de tarifas del transporte urbano y en el hecho de que Barcelona sea la ciudad con el billete de Transporte Publico mas caro de España.

Los usuarios que suban a los buses de minimos que no paguen billete ni cancelen sus tarjetas.

Loa Conductores tienen contrato de conductor-perceptor y en el se establece que solo han de cobrar a quien pida el billete, solo a quien lo pida.
hereu1pz1.png
Reivindicació ciutadana davant l'augment de tarifes del transport urbà davant el fet que Barcelona es la ciutat amb el bitllet de Transport Public mes car d'Espanya.

Els usuaris que pugem als busos de minims no paguen bitllet ni cancel·len les targetes.

Els Conductors tenen contracte de conductor-perceptor i en el s'estableix que només han de cobrar a qui demani el bitllet, sol a qui el demani.

http://www.kaosenlared.net/noticia.php?id_noticia=47494
Mira també:
http://saltadapopular.blogspot.com
http://www.myspace.com/saltadapopular

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 2. 3 i 4 els usuaris del bus no paguem el billet -Vaga de Conductors
01 gen 2008
Hereu és el polític més ben pagat de l’Estat

El president de la Generalitat, José Montilla, és el president de comunitat autònoma de l’Estat espanyol que més cobra, en percebre 164.043 euros anuals, segons publica el diari Expansión. Aquest diari també informa que Jordi Hereu és l’alcalde de ciutat de l’Estat més ben pagat, ja que guanya un total de 177.398 euros. També el president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, és dels polítics millor pagats, ja que ingressa un sou de 144.200 euros anuals.

D’aquesta manera, els 164.000 euros del sou de Montilla supera amb escreix els 89.303 que guanya el president del govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, i s’oposen als 54.000 euros que guanya el president d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, que és el que menys cobra. Després de Montilla, els que més cobren són el lehendakari Ibarretxe i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre.

D’altra banda, Jordi Hereu és l’alcalde més ben pagat, amb 177.398 euros, seguit de l’alcalde madrileny, Alberto Ruíz Gallardón, que cobra 100.743 i l’alcalde de Bilbao, Iñaki Azkuna, que gunay 92.873 euros anuals. El sou de Jordi Hereu s’oposa als 33.264 euros anuals que cobra l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Pel que fa als president Diputacions, el president de la de Barcelona, Celestino Corbacho, se situa al capdavant al rebre 144.200 euros a l’any. A Corbacho li segueix el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, amb un salari de 108.220 euros anuals.
Re: 2. 3 i 4 els usuaris del bus no paguem el billet -Vaga de Conductors
02 gen 2008
Aunque desde el colectivo Saltada Popular no hemos convocado esta vaga ni hemos escrito el texto presente, hecho que nos ha sorprendido bastante al ver usadas nuestra imagen y nombre sin aviso, apoyamos totalmente la iniciativa. No obstante, queremos añadir que incitamos a los usuarios y usuarias a colarse, tanto si toman el BUS como el METRO o FCG, y no solo los dias 2, 3 y 4 de enero, sino SIEMPRE.

Saltada Popular.

PS: Quién quiera que haya escrito el texto y pensado la idea, nos encantaría que nos contactase.
Sindicato Sindicat