Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
El 22@ et desitja un bon any amb l'enderroc de Can Ricart!
31 des 2007
Enderroquen el nostre present. Bon any!

V I D E O N A D A L A E N D E R R O C D E C. R I C A R T a

http://blip.tv/file/556407

A Barcelona s'està duent a terme la major destrucció de patrimoni mai abans vista des de la guerra civil. Aquesta vegada no son bombes
i els feixistes no ens ataquen de fora. Son els mateixos que diuen treballar pel poble i destrueixen sense contemplacions els vestigis
encara empeus del nostre passat més recent. A can Ricart ja li ha arribat la hora i durant el mes de desembre s'està completant la
seva vertadera anihilació amb un absolut menyspreu per part d'un ajuntament profundament corrumput i unes associacions de veïns com l'associació de veïns del Poblenou que miren cap a un altre banda o intenten ocultar l'evident. Tambè és curiosa la desaparició de figures cabdals en la lluita pel patrimoni i que ara callen; se suposa que la seva lluita era un altre.
No nomès el Poblenou està sent desfigurat pels especuladors i els gestors de l'ajuntament, si no tot Barcelona, i tot Catalunya.

Bon any com no, aquí i ara, per als de sempre.
(l'únic que preocupa és això per posar un exemple...

Trias denuncia que hi ha assentaments il·legals al Poblenou

El líder municipal de CiU, Xavier Trias, davant d'un dels assentaments il·legals que hi ha al Poblenou


El líder de CiU a l'Ajuntament, Xavier Trias, va denunciar ahir la presència d'assentaments il·legals en diversos solars del barri del Poblenou de Barcelona i va acusar l'equip de govern d'actuar amb permissivitat davant d'aquests casos.

Com a exemple Trias va posar un edifici nou al carrer Fernando Po que té un solar al davant on hi ha una barraca i una casa en ruïnes on viuen diversos sense sostre. I va assegurar que el consistori és "incapaç" de solucinar el problema i actua "amb permissivitat". El líder convergent va reclamar un programa de serveis socials per trobar solucions als sense sostre.

En nom de l'equip de govern, Jordi William Carnes, va criticar "l'ús de la pobresa per fer electoralisme".

...en una notícia publicada al diari AVUI, pàgina 37. Divendres, 28 de desembre del 2007. La reacció del sociata Narvaez és immediata.

Desalojan el asentamiento ilegal de Poblenou que denunció CiU
Actualizado domingo 30/12/2007 11:29 (CET)

EFE

BARCELONA.- El Ayuntamiento de Barcelona ha desalojado de indigentes y limpiado a fondo el solar del barrio del Poblenou desde el que hace dos días el líder de CiU en el consistorio, Xavier Trias, denunció la existencia de asentamientos ilegales y la acumulación de suciedad en esta zona de la ciudad.

El concejal de CiU adscrito al distrito de Sant Martí de Barcelona, Eduard Garcia, ha informado de que el solar amaneció ayer sin rastro ni de los indigentes que solían utilizarlo como campamento base ni de los muebles viejos y otros objetos que se habían ido acumulado.

Garcia Pod se ha sorprendido, en tono irónico, de la «eficacia» de los servicios de limpieza del consistorio que han acudido al lugar dos días después de que Trias hiciera pública ante los medios de comunicación la situación en la que se encontraba el solar, pese a que los vecinos llevaban cinco meses exigiendo una solución.

El portavoz del equipo de Gobierno municipal del Ayuntamiento de Barcelona, Jordi William Carnes, calificó entonces de «indignante» la utilización de la imagen de situaciones de pobreza extrema en la ciudad, por parte de CiU, para hacer «electoralismo».)



Ara ja no hi ha d'haver cap problema per a que la conselleria de cultura declari B.C.I.N. (be cultural d'interès nacional) el que en resta.Llàstima que arribarà AMB MÉS DE DOS ANYS D'ENDARRERIMENT , però ja se sap, tenen tanta feina inaugurant fires per Franfurt que les coses tan poc importants com defensar el patrimoni industrial les deixen per a una altre estona.

Podeu veure les fotos més recents dels enderrocs en:

http://artebastardo.blogspot.com/2007/12/can-ricart-val-una-mani.html

Potser la visió de l'irreversible de la destrucció, faci reflexionar a tots aquells membres de la plataforma salvem can Ricart que, fins ara, han impedit l'evident dret dels accionistes de la companyia ciutadana ( ENTRE TOTS varem recollir més d'un miler d'adreces electròniques actualment "desaparegudes") a conèixer els enllaços en inernet als vídeos que des de l'AAVV de can Ricart s'estan gravant per a exigir responsabilitats als polítics que ens malgovernen.

Per a veure fotos d'abans de l'enderroc:

http://www.niubcn.com/poblezoom/galeria.php?camp=carrer&criterio=can+ric


I si vols veure alguns vídeos:

El vídeo de la 1ª inspecció:
>
> http://www.youtube.com/watch?v=VAD9I89cvuo

El vídeo de la 2ª inspecció veïnal de can Ricart:
>
> http://blip.tv/file/446145
>
El de la 3ª inspecció:

http://blip.tv/file/470751

També és interessant veure el vídeo de la xerrada del Manuel
> Delgado en can Ricart:
>
> http://blip.tv/file/414320

L'opinió dels treballadors foragitats:

http://blip.tv/file/492722


I no et perdis l'opinió dels artistes:

http://www.cinegenia.org/veusdebcn/casefimera.html

ni els inicis dels enderrocs:
http://www.vilaweb.tv/?video=5008

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El 22@ et desitja un bon any amb l'enderroc de Can Ricart!
01 gen 2008
"Quan una mentida és repetida mil vegades es converteix en veritat". Avui la mentida del 22@ (22 te roba)s'ha multiplicat en cadascuna de les dotze campanadas pels 6 milions de bombetes de la Torre Agbar, perquè els estúpids fidels del progrés combreguin amb la destrucció del barri obrer que va ésser Poblenou.
Sindicato Sindicat