Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral
Segon dia de Vaga de Fam dels Conductors de TMB (passa'l)
29 des 2007
Segon dia de Vaga de Fam dels Conductors de TMB (passa'l)
IMGP2288.JPG
IMGP2289.JPG
IMGP2290.JPG
Per segon dia, els conductors de TMB en vaga de fam, han arribat a les 10 del matí a la Plaça Sant Jaume, des d'un local sindical proper on havien passat la nit i han romàs fins a les 8 de la nit, manifestant (s'han repartit fulles informatives, s'han exposats pancartes i cartells, i sobretot la seva presència) davant dels ciutadans/es la voluntat dels treballadors/es de trobar una sortida al conflicte (dos dies de descans setmanal) que els enfronta amb l'Ajuntament i la direcció de TMB. que faci possible la desconvocatòria de la vaga pels dies 2, 3 i 4 de gener.
Els quatre conductors han adoptat està mesura tan dràstica, que posa en perill la seva pròpia salut, perquè no volen que per l’actual entossudiment de l’Ajuntament torni a afectar als usuaris/es.
Durant la permanència en la plaça (molt humida i freda) els treballadors/es en vaga de fam han rebut el suport i comprensió d'un molts ciutadans/es que s'han preocupat pel seu estat de salut, que han manifestat la seva incomprensió amb la intransigència de l'alcalde Hereu de no reconèixer-los el dret a dos dies de festa setmanal, han sol•licitat el poder signar a favor de les reivindicacions dels conductors...
Alguns veïns/es de Barcelona mostrant la seva solidaritat amb la lluita d'aquests treballadors/es els han portat: aigua, sucs begudes isotèrmiques, brou vegetal, veles petites (que a la nit han encès al voltant de les pancartes exposades)
A les 8 de la nit han marxat de nou al local sindical on pernoctaran, per a matí de nou a les 10 hores tornar amb la seva protesta a la Plaza Sant Jaume on esperen la solidaritat i suport de centenars de ciutadans/es anònims a uns treballadors/as en vaga de fam que l'única cosa que volen és un sistema de descansos més just.

Els solidaris amb la lluita dels conductors de TBM fem una crida que els veïns i veïnes de Barcelona a anar a la Plaça Sant Jaume a donar suport als treballadors/és en vaga de fam i portar-los: aigua, sucs i veles.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Segon dia de Vaga de Fam dels Conductors de TMB (passa'l)
29 des 2007
¿intransigencia del Hereu? ¿o mes ben dit es una táctica nazi?

Els anys passen, el metodes polítics no.
Tots sabem que els treballadors acabaran guanyan ens ho diu la historia, pero tambè en recorda que el vençuts seguiran manant a dalt del seus "regnes", i aconseguiran desgastar la lluita per la llibertat fent-la ridicula i esgotadora.

¿perque? perque estem posant tots els esforços per demanar el que demanaria un home de fa dos segles, perque ja fa temps hem descobert que la llibertat no pasa per un horari al treball i que si aquest fora la lluita no serien 8.

De genolls no es pot lluitar.

No me malinterpreteu, desitjo molts anims als treballadors, tants com demanar mes dies de festa, la lluita ha de ser sencera.
Re: Segon dia de Vaga de Fam dels Conductors de TMB (passa'l)
29 des 2007
No sé qué tipo de posición tienes compañero. Las posturas maximalistas tampoco han conducido a nada sin el antecedente de miles de luchas parciales, que son las que demuestran con los hechos que el sistema no sirve. Este tipo de luchas son las crean esa conciencia colectiva, que es la materia prima de todas las transformaciones sociales en beneficio del pueblo trabajador.
¡�nimo compañeros!
¡Viva la lucha de la clase obrera!
Re: Segon dia de Vaga de Fam dels Conductors de TMB (passa'l)
31 des 2007
ya ya , y ha dia de hoy está demostrado.
y por eso lo recalco, pero que no quiero hacer ninguna critica ole su huevo ovarios y que sigan adelante a apartir de ahora.

Viva la lucha por la emancipación!
Sindicato Sindicat