Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
La vaga de fam a Meco per Fina García Aranburu aconsegueix els primers objectius
29 des 2007
La vaga de fam de les preses dels GRAPO a Alcalá-Meco, en solidaritat amb la militant del PCE (r), Fina garcía Aranburu, ha aconseguit els seus primers objectius. Uns primers informes mèdics oferiran a Fina el tractament de malalta incurable. Ara cal continuar pressionant per la seva llibertat.
CartellFinasegrestadaweb.jpg
SOLIDARITAT: Fi a la vaga de fam en Meco després d'aconseguir l'objectiu

LA PRESSIÓ SOLIDÀRIA ACONSEGUEIX PASSOS ENDAVANT EN EL CAS DE FINA GARC�A ARANBURU


El passat divendres 28 de desembre, es va donar per acabada la vaga de fam que per espai de 6 dies han hagut de desenvolupar les preses polítiques comunistes i militants dels GRAPO Victòria Gómez Méndez i Gemma Rodríguez Miguel, preses a la presó d'Alcalá Meco i companyes de la militant del PCE(r) FINA GARC�A ARANBURU. La vaga de fam ha estat en denúncia de la situació mèdica per la qual travessa Fina. Reivindicaven i exigien la immediata presa de postura i l'elaboració d'informes ajustats a criteri del servei de Cardiología i Reumatología, perquè, d'una vegada i per sempre, Fina sigui considerada com el que és, una malalta incurable afectada de continuus problemes i afeccions cardiaques, reumatològiques i generals. Amb aquests informes reals, Fina hauria de ser posada immediatament en llibertat per l'Audiència Nazional.
Doncs bé, el 28 pel matí el reumatòleg i el cardiòleg han acordat data de cita i revisió amb Fina. La vaga, una vegada aconseguit l'objectiu, pot acabar. Gemma i Victòria es troben cansades i febles després de 6 dies sense ingerir aliment, però amb la satisfacció d'haver assolit l'objectiu, per petit que semble, important.
La qual cosa no vol dir que hagi de cedir ni per un instant la campanya internacional en exigència de la llibertat immediata de Fina, que és el que hem d’arrecar de l’Audiència Nazional i el Ministeri d el’Interior

Un pas endavant, la lluita continua !

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat