Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Diversos sabotatges contra l’explotació animal a Barcelona, Girona i València en els darrers mesos
28 des 2007
En els últims dies han aparegut a diferents mitjans comunicats de grups que reivindiquen petits sabotatges contra la propietat dâexplotadors dâanimals. La primera dâaquestes accions data del 9 de novembre, i segons el comunicat va consistir en llençar pintura vermella a la seu de Barcelona de la multinacional Novartis, client del laboratori dâexperimentació animal HLS, contra el qual sâesta duent a terme una campanya dâacció internacional. Els autors del sabotatge també expliquen que van realitzar pintades als voltants com âNovartis deixa HLSâ? i adverteixen que aquesta acció és tant sols el principi.

També recentment ha sortit a la llum un altre comunicat en el que un altre grup afirma haver atacat la nit del 21 de desemblre la casa a Barcelona dâuna directiva de lâempresa DuPont (també client del laboratori HLS), trencant els vidres del portal amb pedres en el que seria el quart atac en un any contra aquesta persona.

Deixant de banda aquests actes de pressió contra individus i empreses relacionades amb lâexperimentació animal, altres sabotatges han tingut lloc en territori català contra la ramaderia intensiva industrial i més concretament contra la industria pelletera.

El 28 de novembre una botiga de lâempresa pelletera Escada van fer pintades i van bloquejar els panys de les persianes. Cinc pelleteries de Barcelona van rebre la nit del 4 de desembre el mateix tracte, i unes altres cinc el passat dimecres dia 19.

També a Girona una pelleteria va ser atacada el passat mes de novembre segons el diari â20minutosâ? i una granja intensiva dâanecs per a foie-gras dels voltants de la zona va rebre la visita dâun grup que va alliberar el 87 ànecs que van trobar a dins. Els autors que signen el comunicat animen a tothom a obrir les gàbies dels animals explotats amb frases com âSi no tu, qui? Si no ara, quan?â? o âÃnims, queden mil·lers dâanimals tancats per alliberarâ?. Tant aquest comunicat com altres porten a pensar que les accions dâaquest tipus sâestan convertint en una constant en terres gironines, gràcies a lâesforç de persones que han decidit passar a lâacció i fer respectar la vida dâaquells animals que actualment són massacrats a granges industrials davant qui només els tracta com a mercaderia.

Extret de la web "Heura" (http://heura.wordpress.com)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Diversos sabotatges contra l’explotació animal a Barcelona, Girona i València en els darrers mesos
29 des 2007
Per començar els 80 ànecs que van soltar segurament ja són morts, ja que allí el que fan és fer-los un fetge 4 cops major que el normal, i per tant no pòden fer esforços sense tindre problemes greus.

Espero que aquest grup que ha fet accions legítimes a diverses oficines d'empreses pelleteres i altres llocs relacionats amb l'explotació animal, no tinguen res a veure a mb la solta massiva(fins a 3000) d'urons a diverses granges de l'estat ecspanyol, ja que aquetstes accions bàsicament el que fan és omplir els nostre capms i muntanyes de cadàvers, i a més els que sobreviuen destrueixen l'equilibri biològic que existia en aquests llocs, arrivant a crear plagues.

Així que una mica de responsabilitat, ja que per"salvar" 3 o 4 mil urons( que en realitat moren un 80%) que vivien en condicions d'explotació, poden arrivar a putejar la vida i a fer despareixe especies que vivient en plena llibertat(que tan defensen)
Re: Diversos sabotatges contra l’explotació animal a Barcelona, Girona i València en els darrers mesos
29 des 2007
1. Tu que saps en quin estat es trobaven els anecs i els seus fetges? Vas estar allà? O potser la granja es dels teus papis i per aixo fots merda?

2. Sobre el tema de les granges pelleteres... son VISONS, no HURONS. No tens ni puta idea del que parles, abans de criticar informa't una mica. La teva subnormalitat si que destrossa equilibris, ignorant.

anims a qui ha fet les accions
Re: Diversos sabotatges contra l’explotació animal a Barcelona, Girona i València en els darrers mesos
29 des 2007
...així que la qüestió és tan sols alliberar als animals, no importa que morin poc després o que es destrueixi l'equilibri ecològic d'una comarca, oi? ...tu si que en saps i els altres som tots uns ignorants... Mira si anava errat que em pensava que l'alliberament animal consistia també en preservar els ecosistemes.
Re: Diversos sabotatges contra l’explotació animal a Barcelona, Girona i València en els darrers mesos
29 des 2007
No, és clar que no és la qüestió, però es que jo no entro a debatir aquests aspectes. Simplement em fa gràcia les crítiques destructives desde l'ignorància més evident, demostrada pel fet que qui parla ni tant sols sap ben bé quin animal s'està alliberant. És criticar per criticar, sense tenir ni puta idea ni cap intenció d'assabentar-se una mica.

D'altra banda, s'interessa el tema de les conseqüencies medioambientals, et recomano aquest text: http://heura.wordpress.com/2007/12/01/desastre-ecologic-la-manipulacio-d/
Re: Diversos sabotatges contra l’explotació animal a Barcelona, Girona i València en els darrers mesos
29 des 2007
ep, les carderoles, els pinsans, verdums, passerells i demes, capturats i engabiats aquesta tardor, si que sabem i preferim viure en llibertat. i visons, no, gracies.
Sindicat Terrassa