Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Els treballadors de FRAPE – BEHR es concentraran demà dia 27, a les 10 h, davant la Conselleria de Treball de la Generalitat
26 des 2007
Avui, amb una concentració emotiva i fraternal, els treballadors han sortit del tancament que mantenien a l'interior de l'empresa. Demà dijous dia 27, a les 10 h,faran una concentracio davant la Conselleria de Treball de la Generalitat.
0 013.jpg
0 006.jpg
0 016.jpg
Els treballadors de FRAPE â BEHR es concentraran demà dia 27, a les 10 h, davant la Conselleria de Treball de la Generalitat

Avui els treballadors han sortit del tancament que mantenien a lâinterior de lâempresa. En un ambient emotiu i fraternal una concentració integrada per companys dels treballadors tancats, juntament amb altres persones solidàries i del comitè de suport, els han rebut a les portes de lâempresa amb crits com ara âGuerra, guerra, guerra... Frape no se cierraâ?.

Com a resultat del procés de mobilització dut a terme fins ara, la Consellera va assumir la convocatòria dâuna nova reunió negociadora amb lâempresa per al proper dia 2 de gener.

Dins del pla dâacció acordat pels treballadors i treballadores de Frape â Behr per continuar pressionant a la Generalitat perquè rebutgi lâERO de 295 acomiadaments presentat per lâempresa, demà dijous dia 27, a les 10 hores, faran una concentració a les 10 del matí davant la Conselleria de Treball (carrer Sepúlveda, cantonada Villarroel).

Els colâ¢lectius, organitzacions i persones que integrem el comitè de suport fem una crida a participar-hi per mostrar la nostra solidaritat amb la justa lluita dels treballadors i treballadores de FRAPE â BEHR en defensa dels seus llocs de treball.

        Barcelona, 26 de desembre de 2007

        Comitè de suport als treballadors i treballadores de FRAPE â BEHR

Los trabajadores de FRAPE â BEHR se concentrarán mañana día 27, a las 10 h, ante la Conselleria de Treball de la Generalitat

Hoy los trabajadores han salido del encierro que mantenían en el interior de la empresa. En un ambiente emotivo y fraternal una concentración integrada por compañeros de los trabajadores encerrados, junto a otras personas solidarias y del comité de apoyo, los han recibido a las puertas de la empresa con gritos como âGuerra, guerra, guerra... Frape no se cierraâ?.

Como resultado del proceso de movilización llevado a cabo hasta ahora, la Consellera asumió la convocatoria de una nueva reunión negociadora con la empresa para el próximo 2 de enero.

En el plan de acción acordado por los trabajadores de FRAPE â BEHR para continuar
presionando a la Generalitat para que rechace el ERE de 295 despidos presentado por la empresa, mañana jueves día 27, a las 10 horas, realizarán una concentración a las 10 de la mañana ante la Conselleria de Treball (calle Sepúlveda, esquina Villarroel).

Los colectivos, organizaciones y personas que integramos el comité de apoyo hacemos un llamamiento a participar en la misma, mostrando nuestra solidaridad con la justa lucha de los trabajadores y trabajadoras de FRAPE â BEHR en defensa de sus puestos de trabajo.

        Barcelona, 26 de diciembre de 2007

        Comitè de apoyo a los trabajadores y trabajadoras de FRAPE â BEHR

This work is in the public domain
Sindicat