Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
concentració suport treballadors/es tancats/des aquest nadal a la fàbrica
24 des 2007
Concentració: dilluns 24 de desembre a les 19 hores. Metro Bellvitge, metro L-1.

DEFENSAR ELS LLOCS DE TREBALL ENS AFECTA A TOTS

SOLIDARITZA’T I PARTICIPA!

Comitè de suport als treballadors/es de Frape-Behr
Aportem fraternitat i més als companys/es de Frape tancats aquest Nadal


Els treballadors de FRAPE mantenen el seu tancament, en el marc de les mobilitzacions contra l’expedient de regulació d’ocupació, que preveu l’acomiadament de 295 treballadors i treballadores. El comitè de suport, format per diverses organitzacions i col·lectius, convoca una concentració de solidaritat, aquest dilluns, dia 24, a la tarda, a la porta de la fàbrica.

Des del 21 de desembre, treballadors de FRAPE estan tancats en el centre de treball de l’empresa a la Zona Franca de Barcelona, Sector C, Carrer D, nº 33-35, per evitar que s’aprovi, pel govern d’"esquerra" de la Generalitat de Catalunya, l’expedient presentat per la direcció, que suposaria acabar amb l’activitat productiva de la fàbrica i el posterior tancament de la planta.

Al mateix temps, altres treballadors de l’empresa es concentren tots els dies, de 10h a 14h i de 15h a 20 h, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, per a informar sobre el tancament i la situació de l’empresa.

Els treballadors denuncien que se senten enganyats per la direcció de l’empresa i per la Generalitat de Catalunya, que han incomplert els compromisos adquirits a l’acord del 2004, que garantia el futur del centre de treball més enllà del 2007, al mateix temps que manifesten la seva decisió de mantenir la lluita per la viabilitat de la planta i pels seus llocs de treball.

Entre altres accions, el comitè de suport convoca una concentració el dilluns dia 24 de 20h a 21h, davant de la fàbrica, en solidaritat amb els companys allí tancats. El punt de reunió per a anar junts fins al centre de treball és:

Concentració: dilluns 24 de desembre a les 19 hores. Metro Bellvitge, metro L-1.

DEFENSAR ELS LLOCS DE TREBALL ENS AFECTA A TOTS

SOLIDARITZA’T I PARTICIPA!

Comitè de suport als treballadors/es de Frape-Behr

This work is in the public domain

Comentaris

Re: concentració suport treballadors/es tancats/des aquest nadal a la fàbrica
25 des 2007
eso, menos casas ocupadas y manifestaciones en contra del rey k a nadie le importa y mas movilizacion a favor de comapañeros trabajadores que a todos nos afecta( buyeno a los que lo somos) que ya se que no todos los que leeis por aqui lo soys
Re: concentració suport treballadors/es tancats/des aquest nadal a la fàbrica
25 des 2007
pero si seguro keres el enxufa0 del hijo del jefe, no vayas tan de superobrero, defender el derecho de vivienda y estar en contra la monarquia, no tiene nada ke ver con el trabajo (y k konste k yo tb trabajo)
Sindicat Terrassa