Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Fina García Aranburu, comunista presa en perill de mort. Situació
23 des 2007
Fina García Aranburu, enèssim ingrés
A Fina l'Estat feixista l'està assassinant
Ha decidit condemnar-la a una mort lenta, però segura
Fina diciembre 2006.jpg
De nou, ahir divendres 21 de desembre a la nit, la presa política del PCE(r) JOSEFINA GARCIA ARANBURU va haver de ser traslladada de màxima urgència a l'Hospital Príncep d'Astúries.
Tot just va tenir temps d'avisar abans de caure inconscient a la seva cel·la. Inconscient la van trobar les carcelleres, i en tal estat la van traslladar a l'hospital. Els metges la van recuperar i després d'unes hores d'ingrés... de nou a la presó, a la seva cel·la, és a dir, al seu lloc d'EXECUCIÃ!
Les recaigudes que Fina sofreix per la seva gravíssima malaltia cardiaca són ja contínues, gairebé diàries. La traslladen des de la presó escortada per la guàrdia civil, la ingressen a l'hospital i, quan recupera les seves constants cardiaques, la tornen a traslladar a presó. Ãs un extermini planificat. I no oblidem que en 15 mesos ha sofert vuit hospitalitzacions. El 12 de desembre a les 9 de la nit, després de dos nous problemes al cor, va tornar a ser hospitalitzada una vegada més, encara que al matí següent va tornar a ser ingressada a la presó. Però la situació es va reproduir al dia següent, dijous 13, de nou a la nit. Llavors no hi havia guàrdia suficient per a traslladar-la de màxima urgència a l'hospital!, així que va romandre sense dormir tota la nit esperant al fet que la traslladessin... al matí següent!
SI! Per això diem EXECUCIà i EXTERMINI, perquè no és una altra cosa el que està fent l'aparell feixista espanyol amb aquesta resistent comunista.
Cal anomenar les coses pel seu nom: El feixisme espanyol per mitjà dels seus botxins de l'Audiència Nacional ha dictat sentència de mort contra JOSEFINA GARC�A ARANBURU; el mètode per a assassinar a Fina és abandonar-la al fons d'una cel·la i després mentir atribuint la seva mort a causes naturals...
Aquests botxins són plenament conscients (i per tant plenament culpables) que Josefina García Aranburu fos detinguda, torturada i empresonada per la seva militància comunista; són plenament conscients que en els 24 anys de presó que duu Fina, els causants i agravants de la gravísima malaltia que pateix són únicament ells, els botxins, els assassins que creuen que executant a la comunista Fina, també assassinen les idees d'emancipació.
Igual que l'Estat feixista espanyol, que treu als seus cadells nazis a assassinar apunyalant a antifeixistes pels carrers i que permet al seu âbeneméritoâ? cos de mercenaris que la torturin i violin; els feixistes de l'Estat espanyol han creat monstres que anomena jutges estrella, -és a dir- megalòmans sense escrúpols perquè siguin els qui avalin, permetin, estimulin i continuïn el genocidi polític dels antifeixistes.

El SOCORS ROIG INTERNACIONAL fa una crida seriosa i ferma a exercir la SOLIDARITAT amb els mitjans que la nostra ràbia, imaginació, capacitat i voluntat ens dictin.
No es tracta de compartir les idees i militància de Fina; és alguna cosa més bàsica i d'estómac: siguem comunistes, o anarquistes, o independentistes, o simplement persones amb sentit comú, del que es tracta és d'assumir aquest sentir davant la injustícia que es nota a les entranyes i que ens transcendeix: LA SOLIDARITAT, que va més enllà del que pensa igual, que rebassa el corporativisme de ser només âsolidariâ? amb âel meuâ? camarada, amb âel meuâ? company de treball.
Tots i totes serem culpables de complicitat d'assassinat si consentim que militants comunistes, independentistes, anarquistes, antifeixistes en general, siguin empresonats, torturats i ASSASSINATS!! a les presons feixistes.
La pròxima execució ja està dictada: JOSEFINA GARCIA ARANBURU, culpable de ser comunista perpètua, que en 24 d'anys de presó, el crim de la qual és enfrontar-se amb les seves idees al feixisme, HA ESTAT CONDEMNADA a mort.
Maleïts siguem si ho permetem; que la nostra pròpia vergonya ens persegueixi cada dia de la nostra vida si no ens oposem amb totes les nostres forces a l'execució d'aquesta sentència. O és que per ventura anem a assistir com a públic impassible a aquesta execució?O anem a exercir la nostra més ferma oposició a aquest assassinat d'Estat?


FINA LLIBERTAT! AMNISTIA TOTAL!

Socors Roig Internacional. Comitès de Madrid, Araba, Bizkaia, Pontevedra, A Coruña, Córdoba, Sevilla, Cadiz, Barcelona, León, Burgos, Asturies, París i Roma

22 Desembre de 2007
www.presos.org.es

Comitè de Catalunya SRI: sricatalunya ARROBA yahoo.es / Ap. C. 9322 08080 Barcelona
Mira també:
http://www.presos.org.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fina García Aranburu, comunista presa en perill de mort. Situació
29 des 2007
ànims Fina!
la teva lluita ha estat, és i serà un exemple
Sindicat Terrassa