Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
ATENCIÓ!El Fòrum de Davos demana idees per millorar el món a través de Youtube-PARTICIPA!
22 des 2007
Tenim una oportunitat pq escoltin els nostres arguments contra el neoliberalisme, el capital, l'Estat i tota forma d'autoritat i dominació. Contra les guerres les injustícies, la pobresa l'explotació i tot el que provoca el sistema en què vivim de totes maneres insostenible ni socialment ni ambientalment.

Ànims i a fer vídeos s'ha dit! QUE QUEDIN COL·LAPSATS PER LES NOSTRES IDEES I ARGUMENTS.!!!1
Extret de TV3

nternet ens pot obrir fins i tot la porta de Davos. El Fòrum Econòmic Mundial, que pren el nom d'aquesta petita localitat suïssa, vol que els internautes d'arreu del món li donin idees per millorar el món. El repte és senzill, tothom qui vulgui pot respondre a la pregunta de Davos: "Què creus que els països, les empreses o els individus han de fer per millorar el món el 2008?". La resposta s'ha de gravar en un vídeo i penjar-la al Youtube. A través del canal de Davos en aquest conegut lloc de vídeos, els usuaris escolliran les millors propostes. Els vídeos més votats es presentaran a la cimera, entre el 23 i el 27 de gener, i els líder mundials donaran la seva pròpia resposta.


Cada any els líders mundials es reuneixen al Fòrum Econòmic Mundial a Davos per discutir sobre l'estat del món. Aquest gener no serà una excepció, però la cimera presenta una diferència molt important respecte a les anteriors edicions. Contràriament a la imatge de búnquer que el moviment antiglobalització atribueix a Davos, la cimera es vol obrir a noves idees.

Per fer-ho, ha escollit internet i, més concretament, Youtube. Tots els usuaris que vulguin poden pujar un vídeo al canal de Fòrum per deixar les seves propostes per millorar el món. Els millors, escollits per votació, es presentaran durant la cimera i seran discutits i contestats pels líders mundials.

Al canal del Youtube, Davos fa una sèrie de recomanacions per fer els vídeos. En primer lloc, ser original i presentar la idea de forma personal. Demanen concreció, els vídeos poden ser tan llargs com es vulgui, però recomanen menys de tres minuts. El format tant és, però volen saber qui ho envia, el lloc d'on és i el context de la proposta. Els que millor ho facin podran tenir ressó mundial i prometen fer coses grans.

Una trobada amb partidaris i detractors

El Fòrum Econòmic Mundial funciona des del 1971, quan va ser creat per contribuir a resoldre els problemes del món. Se celebra cada any i els temes solen estar relacionats amb l'actualitat mundial.

La cimera és una iniciativa del professor suís Klaus Schwab, que va convidar els principals executius europeus a una trobada a la muntanya suïssa on hi ha Davos per discutir sobre estratègia comercial.

El fòrum ha estat sovint blanc dels antiglobalitzadors. Tot i això, els organitzadors insisteixen que la idea és "millorar l'estat del món" i ressalten el fet que als anys 90, molt abans de l'inici del moviment antiglobalització, Schwab ja va advertir que la globalització només beneficia uns pocs.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ATENCIÓ!El Fòrum de Davos demana idees per millorar el món a través de Youtube-PARTICIPA!
22 des 2007
molt fàcil.

les empreses s'han de dissoldre i quedar al servei de les persones, socialitzades o colectivitzades.

els individus han d'agafar el fusell per socialitzar o colectivitzar les empreses si aquestes no volen fer-ho.

totes les altres opcions que no afrontin les contradiccións del sistema, passen a ser la mateixa estafa que produeix el mateix sistema.

PS: lo de colectivitzar o socialitzar va al gust del paladar negre o roig de cadascú.
Re: ATENCIÓ!El Fòrum de Davos demana idees per millorar el món a través de Youtube-PARTICIPA!
25 des 2007
per a millorar el mon , no s'ha de creure , ni confiar, ni participar amb els que es reuneixen a Davos. Des de que es reuneixen per a millorar el mon aumente la pobresa, fam, mortandad del tercer mon i aumenten els negocis i les fortunes del que es reuneixen a Davos.

Si demanen idees , se'ls ha de respondre amb accions.

Accions contra tots els que participen a Davos.
Re: ATENCIÓ!El Fòrum de Davos demana idees per millorar el món a través de Youtube-PARTICIPA!
05 gen 2008
A MÉS, mentre estaràn fent el forum economic mundial aquí estarem donant la nostra resposta a través del >> FÒRUM SOCIAL CATALÀ <<

MOVIMENTS.CAT/SCAT
Re: ATENCIÓ!El Fòrum de Davos demana idees per millorar el món a través de Youtube-PARTICIPA!
05 gen 2008
MOVIMENTS.CAT/FSCAT
Sindicato Sindicat