Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Per Nadal els i les volem a Casa (Marxes de Torxes del Garraf )
20 des 2007
Un any mes,després de 6 anys en motiu de la convocatòria de Rescat en suport als i les preses polítiques empresonades a diferents centres penitenciaris de l'estat espanyol i francés,al Garraf ens sumem a la convocatoria de les Marxes de Torxes de la solidaritat cap als nostres companys i companyes preses.
1904336849_77274f9f0f[1].jpeg
presos politics.bmp
Marxes de Torrxes al Garraf

Ribes,dissabte 22 de desembre a les 18:00 hores, a la plaça de l'Ajuntament.

Vilanova i la Geltrú, dissabte 22 de desembre a les 19:00 hores, a la plaça de les Neus.

Comunicat de Rescat ( col.lectiu de suport als presos i preses polítiques catalanes )

De nou arriben aquestes dates i de nou ens bombardegen amb falsa felicitat, amb llumetes de colors i amb embolcalls buits. Tot al nostre voltant transpira una mena de pau sostinguda en el tradicionalisme, en el confort i en el consumisme, valors essencials d’aquesta societat neo-liberal.

I és en aquestes dates que nosaltres tornem a sortir al carrer per denunciar que els nostres companys i les nostres companyes romanen ostatges d’un conflicte armat, presos i preses per voler canviar l’actual ordre establert i aconseguir que es respecti la paraula del poble. I sortim a recuperar el carrer i a cridar, amb la nostra presència, que als nostres barris i a les nostres viles no hi som ni tots, ni totes.

És per això que des d’aquest espai de lluita en el que convertim les marxes de torxes als Països Catalans, volem reivindicar l’amnistia no com una mera excarceració, si no com un pas d’avanç emmarcat en una solució global. Perquè la superació dels conflictes que generen presos i preses polítiques passa, obligatòriament, per la superació dels problemes polítics que van originar el propi enfrontament. Perquè allà a on s’ha perdut la llibertat de triar el propi futur, aquesta ha de ser restituïda. Perquè la lluita és l’únic camí i nosaltres només sabem viure a aquesta banda de la barricada, volem a la Marina, a en Diego, a la Laura, a en Zigor i a la Lola lliures en una Terra Lliure.

FINS A LA VICTÒRIA SEMPRE!!!!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat