Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
19 des 2007
El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans se solidaritza amb els companys estudiants de la Universitat de Perpinyà, exigeix la seva immediata posada en llibertat, denuncia la criminalització al moviment estudiantil i crida a la mobilització estudiantil davant aquests atac a la comunitat universitària catalana
Aquest matí la gendarmeria francesa s'ha presentat a casa de dos estudiants de la Universitat de Perpinyà i se'ls ha endut detinguts pel simple fet d'haver participat en les importants mobilitzacions que hi van haver a la universitat nordcatalana contra el projecte de llei universitària del govern francès que, a l'empara del procés de Bolonya, agreuja la situació de la universitat pública. Els dos joves, un dels quals és exmilitant del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), continuen retinguts per les forces policials per haver defensat el dret a una educació pública i de qualitat. És per tot això que des del SEPC volem expressar les següents consideracions:

-     El SEPC se solidaritza plenament amb els companys estudiants de la Universitat de Perpinyà (UP) que estan patint els actes repressius per part de les forces policials franceses

-     El SEPC es compromet a continuar la lluita des dels centres educatius per tal d'aturar l'onada liberalitzadora en l'àmbit educatiu i per construir des de la base un ensenyament públic, popular, de qualitat, català i antipatriarcal. Les amenaces dels equips de govern de les universitats, com les del president de la UP Jean Benkheil i la criminalització del moviment estudiantil, només cal recordar 46 detinguts a Barcelona fa dos anys, els 13 estudiants de Gandia o altres episodis, no aturaran les protestes i la lluita estudiantil.

-     El SEPC anima al conjunt de l'alumnat català a mobilitzar-se en solidaritat amb els companys detinguts a Perpinyà i per denunciar el silenci mediàtic d'aquest tipus de casos en aquest país.

-     El SEPC secunda la convocatòria feta per Alerta Solidària dijous 20 de desembre a les 19 hores davant el Consulat Francès de Barcelona.
No al Procés de Bolonya. Llibertat estudiants detinguts de la Universitat de Perpinyà.
Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), a 19 de desembre de 2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
19 des 2007
Demà, totes a la concentració solidària davant del Consulat francès a Barcelona (Rda Universitat, 22)

Més info:
http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&task=view&id
re d re
19 des 2007
facilito que, desde mi perspectiva, no haya ningun tipo de apoyo, como a la inversa a ocurrido.
Sacaros las castañas del fuego y no ,maniopuleis que se os da la mar de bien!!!
SEPC y no Catalá : colaboracionistas!!
Por partes:

(...)"La lluita per evitar la privatització de les universitats és cosa de totes(¿?) i respondre a la repressió, també(!!¿?)!" Cuando os conviene... nota.

Otra, y no sigo pq podria estar aquí toda la noche:
(...)"solidaritat amb els companys detinguts a Perpinyà" (companys de qui¿?)
(...)"El SEPC secunda la convocatòria feta per Alerta Solidària dijous 20 de desembre a les 19 hores davant el Consulat Francès de Barcelona" No
me extraña, la pescadilla que se muerde la cola.
Aclarar más las cosas, y dejaros de maipular al perosnal, solo conseguis desmovilizar, y ya nos estamos cansando...
Venga va!!
JÂ!
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
19 des 2007
Per començar....perquè no expulseu del sindicat aquells estudiants que estan inscrits a universitats no públiques (UPF, per exemple)?
Perquè no feu un comunicat contra el Franki de Terrassa que va secundar una manifestació del Sindicato de Estudiantes?
Perquè no us solidaritzeu amb l'estudiant que va patir una agressió per part de gent provinent de la Festa Major Alternativa de Sants?
Perquè no denuncieu i expliqueu les negociacions amb els Gossos i amb la Degana quan us veu tancar a Filosofia?
Sigueu coherents, i per tant, actueu en conseqüència.
Tot el meu suport als estudiants detinguts.
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
19 des 2007
Porque no!!
Te parece bastante o tengo que argumentar¿?
Tengo que argumentar porque¿?
YO, YA, he hecho mi exposición,te guste o NO(histeric@), en cualquier caso, no digo nada más PORQUE NO ME DA LA GANA, LAS EVIDENCIAS CANTAN POR SI SOLAS, hay queda.
Que engañeis a much@s.
Suerte.
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
19 des 2007
1. la UPF és una Universitat Pública.

2. el franki de terrassa i la meva iaia de gracia poden secundar les manis que vulguin ...

3. desconec

4. negociacions ??????? crec k vas errat. NO, Vas errat ! de negociacions res, la poli va entrar a la facultat per ordre del rector !

5. per tant, el sepc és molt coherent
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
20 des 2007
No feu cas als maderos i intoxicadors.

TOTS I TOTES A LA CONCENTRACIÓ!!!!
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
20 des 2007
el tirant lo negre i el YO/jajaja, Son un parell de garrulus busca-raons. el tirant lo negre encara va de cínic i que té arguments però pixa bastant fora de test, i el yo/jajaja sembla que s'emprenyi amb el tirantlonegre d'una forma estúpida i més aviat sembla que ni tans sols comprengui la direcció del comentari del tirantlonegre (serà la policia capaç de posar a controlar algú que no parla el català?).
En tot cas si que es veritat que al sepc se li poden criticar coses, però cal argumentar sense fer el capullu. també caldria obviar alguns comentaris en llengua espanyola pensats per provocar.
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
20 des 2007
Seria interessant que cada cop que apareix algun ex-militant de l'EI, us dediquessiu a informar-ne. O només compteu els ex-militants quan són detinguts i no quan estan al govern?? Quina pena tot plegat...Una capelleta de màrtirs...
solidaritat detinguts! endavant SEPC!
20 des 2007
des de quan la pompeu fabra no és pública?

coi aquests nazis camuflats intoxicadors curreu-vos-ho una mica

ÀNIMS ALS COMPANYS DETINGUTS AL ROSSELLó!
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
20 des 2007
PROU INDIVIDUALISME ALS MOVIMENTS ESTUDIANTILS!

Estic fart de la immaduresa individualista que trobes avui en els moviments estudiantils, jo no sóc independentista però adverteixo que us defensaré, el que passa, és que aquestes actituds individualistes les trobes també al SEPC.

1r) El Sepc va negociar amb el rector i han aconseguit avenßos. Però això no vol dir que si la resta del moviment vol i s'atreveix a lluitar no ho pugui fer i negociar igualment amb el rector i les institucions.

2n) Si hi ha companys detinguts siguin del sindicat que siguin el més normal és que ens solidaritzem amb ells. L'EI va creure que havia d'ajudar a la llibertaria Nuria Portulas en el seu moment i ho va fer sense dubtar.

3r) Els francesos, han sigut exemplars en la lluita contra bolonya i nosaltres, en comptes de donar suport comencem a tirar-nos en cara les propies contradiccions com si n'haguéssim de treure alguna cosa.

Vinga nois! Tots a lluitar a la una!
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
20 des 2007
L'anomenada EI va defensar la Núria amb l'únic objectiu de treure rèdits polítics. Em sembla que no cal explicar més...
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
20 des 2007
L'anomenada EI va defensar la Núria amb l'únic objectiu de treure rèdits polítics. Em sembla que no cal explicar més...
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
20 des 2007
Per cert, d'acord amb la resta de punts
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
21 des 2007
mareja veure tantes vegades SEPC en cadascun dels vostres escrits! desconec bastant el vostre funcionament intern, però sí us puc dir (al sindicat de la urv) que em sembleu unes panfletàries que ben poc crideu a la mobilització contra bolonya (la cito pq crec que ens afecta a un nivell tant gran que l'únic mot que ens dirigeixo com a estudiants és el de borreguisme, dòciles, passotes de tot), i que en el vostre panfletarisme cap vegada us he vist argumentar allò que dieu, cosa bàsica si realment es vol informar i fer pensar sobre el tema tractat.
desitjant que surti elmillor possible als detinguts a perpinyà. ànim!
Re: SEPC i estudiants detinguts a Perpinyà
22 des 2007
"L'anomenada EI va defensar la Núria amb l'únic objectiu de treure rèdits polítics. Em sembla que no cal explicar més... "

pot ser hi ha hagut alguna organització de l'EI que si, perô t'asseguro que no les organitzacions de base. i ja coneixerâs les sigles.

PostScriptum: totalment d'acord amb "marejada"
Sindicato Sindicat