Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
CGT convoca una nova jornada de vaga en el sector del telemarqueting el 21 de desembre
19 des 2007
Divendres que ve 21 de desembre, la Coordinadora Estatal de Telemarketing de CGT convoca vaga de 24 hores en tot l’Estat espanyol en el sector del telemarketing. Es veuran afectats els serveis d’atenció al client de les principals empreses de comunicacions com Vodafone, Ono, Orange, Telefónica, Movistar o companyies energètiques com Unión Fenosa, Iberdrola o Gas Natural, bancs com BSCH, ING, BBVA o fins i tot organismes públics com el 112 o la Hisenda Pública.
El motiu d’aquesta vaga és la precarietat laboral en el sector, agreujada per la constant deslocalització de serveis a països d’Amèrica Llatina principalment, i què propicien les pròpies empreses que operen a Espanya per a clients espanyols.

De forma paral·lela i durant la jornada de vaga se celebraran concentracions de 12,00 hores a 13,00 hores en les principals ciutats de l’estat espanyol:

BARCELONA: C/Felipe II nº 108-110.

SEVILLA: C/Parlamento de Andalucia s/n (Enfront del Parlament Andalús)

LA CORUÑA: C/Juan Flores 80-82.

VALLADOLID: Plaza de la Fuente Dorada s/n

MADRID: C/ Princesa nº 5.

Coordinadora Estatal Telemarketing CGT

www.cgt.es/telemarketing

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CGT convoca una nova jornada de vaga en el sector del telemarqueting el 21 de desembre
19 des 2007
Com es aixó de la vaga¿?
Per que¿?
Deu!
Re: CGT convoca una nova jornada de vaga en el sector del telemarqueting el 21 de desembre
19 des 2007
La vaga es fa perquè UGT i CCOO han signat un conveni insultant, amb pujades salarials d'un 0'25%,que ha estat denunciat pels seus propis companys. Hem de movilitzar-nos per tal de que l'aplicació d'aquest conveni sigui mínima i poguem treure condicions més dignes a les empreses.
Ja està bé de precarietat, que els treballadors als que ens apliquen aquest conveni no podem continuar així: contractes d'obra i servei, remuneració penosa, plena disponibilitat horària sense compensacions... el de sempre.
Tothom a fer la vaga!!!
A la huelga compañero, no vayas a trabajar!!...
Sindicato Sindicat