Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
(Vilafranca) 22D Marxa Torxes per l'Amnistia
18 des 2007
marxatorxes.jpg
EL PROPER DISSABTE 22 DE DESEMBRE ES FARÀ A VILAFRANCA DEL PENEDÈS UNA MARXA AMB TORXES PER EXIGIR LA LLIBERTAT DE LES PRESES I PRESOS POL�TICS CATALANS.

La Coordinadora Antirepressiva del Penedès, amb el suport de la resta de col·lectius de l'esquerra independentista, convoca pel proper dissabte 22 de desembre una mobilització a Vilafranca per exigir la llibertat de les preses i presos polítics catalans. Un any més, pels vols del nadal , el col·lectiu de suport a les preses i presos polítics catalans Rescat fa una crida a l'organització de Marxes de Torxes per l'Amnistia arreu dels Països Catalans sota el lema "Llibertat presos i preses poítiques catalanes! Per nadal els i les volem a casa!" per recordar que la Laura, en Diego, la Marina, en Zigor i la Lola es troben dispersades a les presons dels estats espanyol i francès a centenars de quilòmetres del seu cercle afectiu i social patint un règim penitenciari d’arbitarietats i prepotència.

L’empresonament d’aquestes persones compromeses en lluites socials és una via repressiva més per intentar fer callar les veus dissidents a la nostra societat. La indefensió jurídica, el linxament mediàtic, els aïllaments i les tortures són les eines que estan emprant l’Estat per coaccionar i silenciar la contestació social.

Malgrat tot, són moltes les persones que segueixen sortint al carrer per exigir la llibertat de les preses i presos polítics en concentracions, manifestacions, marxes fins les presons...i d'aquesta manera visibilitzen amb fermesa i perseverança la denúncia de les contínues vulneracions a les que es veuen sotmesos els presos i les preses polítiques catalanes i la reivindicació de l' estatus de presos i preses polítiques que els hi correspon.

A Vilafranca s'ha convocat una concentració el dissabte 22 de desembre a les 7 del vespre a la plaça de la Vila que acabarà prenent forma d'una marxa amb torxes pels carrers del centre de la vila amb finalització altra vegada davant l'Ajuntament on es farà la lectura del comunicat del col·lectiu de suport a les preses i presos polítics catalans Rescat i es projectarà un vídeo amb imatges de les mobilitzacions per l'amnistia a la nostra comarca i arreu del país.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: (Vilafranca) 22D Marxa Torxes per l'Amnistia
18 des 2007
Llista de les Marxes de Torxes pel dissabte 22 de desembre:

Barcelona— Dia 22 — 18h — Rambla Canaletes
Vic — Dia 22 — 18h — Plaça del Pes
Vilanova — Dia 22 — 19h — Plaça de les Neus
Tarragona — Dia 22 — 18:30h — Plaça Verdaguer
Capellades — Dia 22 — 20h — Plaça de la Bassa
Manressa — Dia 22 — 19:30h — Plaça Sant Domenec
Cardedeu — Dia 25 — 11h —- Plaça de l’Ajuntament
Lleida — Dia 22 — 19h — Plaça de la Catedral (IEI)
Sabadell — Dia 22 — 19h — Plaça Enric Granados
Sant Cugat — Dia 22 — 18h — Plaça Octavià
Igualada — Dia 21 — 20h — Plaça del Rei
Ribes — Dia 22 — 18h — Plaça del Ajuntament
Vilafranca — Dia 22 — 19h—Plaça de la Vila
Terrassa — Dia 22 — 19:30h
València — Dia 21 — 20h— Torres de Serrans
Molins — Dia 22 — 18h—Plaça de l’Ajuntament
Castelló — Dia 22 — 18h— Plaça Major
Girona—Dia 22—19h—Plaça del Vi
Reus — Dia 22 — 20h
Alcover — Dia 22 — 18h— Plaça del Portal
Re: (Vilafranca) 22D Marxa Torxes per l'Amnistia
18 des 2007
JULIAN MUÑOZ EXTERA ASKATASUNA!
Re: (Vilafranca) 22D Marxa Torxes per l'Amnistia
18 des 2007
31 DE DESEMBRE DE 2007

12H PRESÓ DE DONES WAD-RAS c/ Doctor Trueta

17H PRESÓ DE JOVES DE TRINITTAT c/ Pare Manjón

20H PRESÓ D' HOMES LA MODEL c/ Entença

NO MÉS PRESONS! JUSTICIA SOCIAL! AMNISTIA TOTAL!
Re: (Vilafranca) 22D Marxa Torxes per l'Amnistia
19 des 2007
endavant a les marxes de torxes: totes!

els pressos són els qui més arrisquen en les lluites! mort als moralistes!
Re: (Vilafranca) 22D Marxa Torxes per l'Amnistia
20 des 2007
COMUNICAT DE RESCAT-COL·LECTIU DE SUPORT A LES PRESES I PRESOS POL�TICS CATALANS:

De nou arriben aquestes dates i de nou ens bombardegen amb falsa felicitat, amb llumetes de colors i amb embolcalls buits. Tot al nostre voltant transpira una mena de pau sostinguda en el tradicionalisme, en el confort i en el consumisme, valors essencials d’aquesta societat neo-liberal.

I és en aquestes dates que nosaltres tornem a sortir al carrer per denunciar que els nostres companys i les nostres companyes romanen ostatges d’un conflicte armat, presos i preses per voler canviar l’actual ordre establert i aconseguir que es respecti la paraula del poble. I sortim a recuperar el carrer i a cridar, amb la nostra presència, que als nostres barris i a les nostres viles no hi som ni tots, ni totes.

És per això que des d’aquest espai de lluita en el que convertim les marxes de torxes als Països Catalans, volem reivindicar l’amnistia no com una mera excarceració, si no com un pas d’avanç emmarcat en una solució global. Perquè la superació dels conflictes que generen presos i preses polítiques passa, obligatòriament, per la superació dels problemes polítics que van originar el propi enfrontament. Perquè allà a on s’ha perdut la llibertat de triar el propi futur, aquesta ha de ser restituïda. Perquè la lluita és l’únic camí i nosaltres només sabem viure a aquesta banda de la barricada, volem a la Marina, a en Diego, a la Laura, a en Zigor i a la Lola lliures en una Terra Lliure.

FINS A LA VICTÃ’RIA SEMPRE!!!!
Sindicat Terrassa