Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Comunicat de suport a la Vaga Total d’Autobusos
18 des 2007
Comunicat de suport a la Vaga Total d’Autobusos convocada pel Comitè de Descansos del Col•lectiu de Conductors/es de Transports de Barcelona.
El Centre Social Autogestionat Can Vies dóna tot el seu suport a la convocatòria de Vaga Total pels propers dies 21, 22, 23 i 24 de desembre i 2, 3 i 4 de gener.

Després d’haver intentat el diàleg i la negociació vàries vegades per aconseguir dos dies de descans setmanals i davant de la intransigència de la direcció de TMB i de l’Ajuntament de Barcelona, el Col•lectiu de Conductors/es ha convocat Vaga Total.

De l’actitud prepotent i autoritària de TMB la gent del CSA Can Vies en sabem molt, estem pendents de judici perquè Transports Metropolitans de Barcelona, que es pretén propietària de l’edifici que ocupa el CSA, ens vol fer fora.

Tant pel suport solidari que estem rebent dels treballadors/es de TMB i particularment del Comitè d’Empresa de busos, com per la justícia de les seves reivindicacions, estarem al seu costat fins que aconsegueixin els objectius d’aquesta vaga.
De la mateixa manera i d’acord amb la seva crida ens dirigim a tota la gent de Barcelona i rodalies per fer vaga d’usuaris de Bus i Metro coincidint amb els dies de la Vaga convocats i per donar, també, resposta a l’augment de les tarifes.

21, 22, 23 i 24 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, treballadors/es i usuaris/es donem suport a la Vaga dels Conductors/es de TMB.

Solidaritat amb els i les treballadores que lluiten.

TMB i Ajuntament de Barcelona són Explotadors i Especuladors.

17 desembre 2007
Assemblea del CSA Can Vies
Barri de Sants

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de suport a la Vaga Total d’Autobusos
20 des 2007
A mi em sembla molt bé tot això però si em de donar suport a la vaga i no agafar ni el bus ni el metro, com representa que vaig a treballar jo?
Sindicato Sindicat