Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
CNT-Frape: Nota de premsa
17 des 2007

Economia / ERO de Frape

Barcelona 17/12/2007

CNT denuncia la coacció de Frape a l'acomiadar a 6 treballadors durant les negociacions de l'ERO

  • 6 treballadors van ser acomiadats la setmana passada després que la plantilla digues NO al “Pla Bâ€? de l'empresa
  • CNT anuncia movilitzacions per exigir la readmissió dels acomiadats i aturar el tancament de l'empresa

La Secció Sindical CNT-Frape ha aprobat assumir la readmissió total i sense condicions dels 6 treballadors acomiadats el darrer dilluns, després que la plantilla hagués votat en contra del pla alternatiu al tancament que la direcció de Frape havia presentat. CNT denúncia que l'empresa ha emprat aquesta mesura per a coaccionar la plantilla.

Avui els treballadors de Frape Behr es concentraran a les 17h a la seu del CEMAC, on hi ha d'haver una reunió entre empresa, sindicats i la Generalitat. La Secció Sindical de CNT a Frape va decidir ahir en assamblea assumir la readmissió incondicional dels acomiadats, i avui anuncia noves movilitzacions fins aconseguir la readmissió.

Fons del Sindicat, afirmen que “l'acomiadament ha estat una forma encoberta de coacció a la resta de la plantilla, per a difondre la por després que haguessim votat en Assamblea en contra del pla alternatiu de l'empresa al ERO�. Per altra banda, CNT denúncia que l'empresa ha ocultat informació recent de les negociacions a la plantilla, fet que ha estat destapat per la Secció Sindical CNT-Frape.

Segons el Sindicat, no podrà haver-hi un acord just sense la readmissió inmediata dels treballadors acomiadats. CNT ha declarat estar preparant noves accions, i que seguirà treballant amb la resta de la plantilla per al manteniment dels llocs de treball a la planta que Frape té a Zona Franca.

Federació Local de Sindicats de Barcelona
Agència Confederal de Barcelona

Mira també:
http://barcelona.cnt.es
http://cnt-frape.blogspot.com

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat