Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
L’STEI-i s’adhereix a la campanya contra la censura i per la llibertat d'expressió al País Valencià
15 des 2007
La multa de 300.000 euros contra Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i el tancament del repetidor de TV3 a Alacant mobilitza la societat civil dels Països Catalans. L’STEI-i ha iniciat una campanya de solidaritat econòmica amb ACPV. L’objectiu de la campanya, més enllà de respondre a la multa i al tancament, és també mobilitzar els més amples sectors socials a favor d’un acord de reciprocitat entre els Governs de Catalunya i el País Valencià que finalitzi definitivament el problema.

El sindicat demana aportacions econòmiques individuals de 10€, que s’han d’ingressar al compte corrent d’Acció Cultural del País Valencià: 2100 – 0700 – 17 – 0200599135. A canvi de l’aportació, els donants rebran la reproducció d’una obra classificada de l’artista català Antoni Tàpies, donada pel pintor de manera gratuïta expressament per a l’ocasió.


Imprimeix ·

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L’STEI-i s’adhereix a la campanya contra la censura i per la llibertat d'expressió al País Valencià
15 des 2007
¿problema? llavors jo tinc molts problemes perque no arribo a veure aquest.

¿això es diu lluita cultural? o es que estem tots plegats boixos o mes ben dit alienats que no sabem veure que ens esforcem pels interesos de la burgesia catalana, aquest cop, y la seva difusió mediática.

Apagueu la tele, us fareu un favor, avegades no som plenament conscients dels missatges que ens empassem quant la mirem. Vaig per aquí.
Sindicato Sindicat