Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
L’Assemblea de Joves de Lleida convoca de la mà de Rescat una marxa de Torxes per la llibertat dels presos i preses polítiques catalanes
15 des 2007
El proper dissabte, 22 de desembre l’AJLL –CAJEI Assemblea de Joves de Lleida ha convocat de la mà de Rescat, col.lectiu de suport a presos i preses polítiques catalanes una marxa de torxes a les 19:00 hores davant l’IEI per l’estatus polític, el reagrupament i l’amnistia dels presos i preses polítiques catalanes.

Són 6 anys els que consecutivament portem manifestant-nos amb torxes pels voltants del dia de Nadal, reclamant que els presos polítics catalans tornin a casa. Tants anys com nadals porten presos lluny de casa, lluny de les seves famílies i amigues, lluny del seu entorn social. I ho fem així, amb torxes, amb foc, en la foscor i de forma descentralitzada. Amb el foc el que ens crema la ràbia i la impotència davant judicis en tribunals excepcionals, tortures amparades per la llei Antiterrorista i arbitrarietats de carcellers i jutges de vigilància penitenciària. En la foscor, com en la que viuen elles i ells la seva vida, en presons de màxima seguretat, en ce.les d’aïllament, en espais socialment destructius, amb l’angoixa dels possibles accidents de trànsit del pare, la companya o el fill camí d’unes presons a més de 300, de 500 o de 1000 quilòmetres.

Descentralitzadament, des de Lleida, Barcelona, Vlafranca, Tarragona, Sant Cugat, València, Vilanova, Igualada, Girona, Capellades... com la seva dispersió, que els allunya de les seves famílies i entorns socials, així com de la resta de presos polítics en lluita. Així nosaltres ens dispersem amb ells, per recollir la vostra solidaritat arreu dels Països Catalans i fer-la arribar a Picassent, Zuera, Albacete o París. Així, mobilitzant-nos un cop més, reclamant allò que els pertoca, el reagrupament del col.lectiu de presos i el dret a tenir interlocució política en el procés de pau que els ha de permetre l’amnistia.

Caminant un cop més per places i carrers il.luminant la foscor, trencant-la per poder trencar el silenci i la manipulació, fent arribar aquesta llum de solidaritat i escalfor a cada company pres i a les seves famílies. Perquè la seva injustícia quotidiana ens reafirma en la lluita, perquè la nostra solidaritat és l’arma d’atac contra el silenci, perquè malgrat les tortures i la presó no ens faran creure, per tot això per nadal

Els i les volem a casa!
Llibertat presos i preses polítics!
Mira també:
http://www.ajlleida.org
http://rescat.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat